РЕКЛАМА

"На нея с обич! Емил Димитров" - музикален спектакъл

"На нея с обич! Емил Димитров" -  музикален спектакъл за Артиста, чиито живот е музика, сцената – дом, а голямата любов - Публиката

Няма българин, който да не може да запее неофициалния ни химн "Моя страна, моя България". С тази песен композиторът и изпълнител Емил Димитров затвърждава статута си на мега звезда у нас. Вероятно малко от вас знаят, че Емил е звезда и извън пределите на Желязната завеса и негови песни оглавяват топ класации на много западни държави .

Животът на Емил Димитров е изпълнен с възходи и падения, с успехи и лични трагедии, с увереност и съмнения. За тях разказва музикалния спектакълът „На нея с обич! Емил Димитров“. Историята на Артиста, готов да жертва всичко заради публиката - най-големият наркотик и най-сладката болка, е разказана емоционално и достоверно, елегантно и с финес, достойни за аристократа на българската поп музика. На сцената се редуват картини, описващи най-важните моменти в живота на Емил и песни, които просто не можеш да не запееш.

Животът на Емил - разказан чрез неговата музика!

В ролята на поп иконата влиза актьорът Даниел Цочев. Още с първата песен, която запява, става ясно, че той е Емил и че разказва история, в която вярва. Елегантното партньорство на Антония Малинова - загадъчната Тя, прекрасната музика на живо със симфоничен оркестър и мащабните кино картини създават толкова наситени емоции, че сълзите трудно могат да бъдат преглътнати. Режисьор на спектакъла е актрисата  Снежина Петрова. Стилната чернобяла сценография и костюми на Свила Величкова допълват усещането за епохата. Автор на завладяващата история и продуцент на спектакъла е Нели Бенова (OXYMORON FACTORY).

Защо да гледате "На нея с обич! Емил Димитров"?

Защото сте чували много истории за Емил, но тази е истинската. Защото нищо не знаете за него. Защото обичате хубавата музика. Защото е спектакъл за обичта на Артиста към своята Публика, т.е. за всеки от нас, зрителите. Защото сте чувствителни към болката и радостта.

И…защото „лятото си отиде бързо, дойде септември“ и хубавото предстои на 28 септември на сцената на Античен театър – Пловдив.

Билетите за спектакъла са на цени от 15 до 35 лв. Те могат да бъдат закупени от касите на Билетен център в Пловдив и Musical Shop, както и от партньорската мрежа на Eventim. За повече информация натиснете тук:


Още от категорията

ФИЛИКОН РЕШАВА ПРОБЛЕМА С БЕЗРАБОТИЦАТА

През последните години застаряващото население и тенденцията към разминаването между квалификацията на работниците и нуждите на бизнеса създава безработица, към която най-чувствителни са хората в пенсионна и предпенсионна възраст. А все повече от близо 2 милиона и 200 хиляди пенсионери в България искат да работят. “Това е така, защото искат..

публикувано на 08.09.17 в 13:47

Можеш да рекламираш тук!

  Рекламен формат*    Позиция Продължителност Цена**   Banner 728 x 90 горе център   Всички страници 1месец   250,00 лв.    Banner 300 x 250 горе дясно   Всички страници 1месец..

обновено на 09.06.17 в 10:34