РЕКЛАМА

Проф. Костянев и Христо Гюлев влизат в "Пловдив 2019"

Ректорът на Медицинския университет чл. кор.проф. д-р Стефан Костянев - дмн и  собственикът на един от най-известните хостели в Стария град, развиващ младежки туризъм,  Христо Гюлев  са двете кандидатури на ГЕРБ  за членове на УС на Фондация „Пловдив 2019“. Номинациите им ще бъдат гласувани на утрешната сесия на Пловдивския общински съвет.

По думите на кмета на Пловдив Иван Тотев  ректорът на МУ ще придаде необходимата увереност и тежест за хората, които  са се ангажирали с успешното домакинство на ЕСК.  

Инициативен човек, който живее със Стария град и идеята за съживяването му, нарече  Тотев  и другото предложение за попълване на УС  - Христо Гюлев. 

Като аргумент за избора  на ГЕРБ той подчерта, че след като квартал "Капана" се превърна  в привлекателен център за гражданите,  примера му трябва да последва и Стария град, за което Гюлев ще даде всичко от себе си. 

За  новите кандидатури е необходим политически диалог и консенсус, но предложенията на ГЕРБ са за двама невероятни пловдивчани, подчерта още кметът Иван Тотев и добави, че очакват още кандидатури от общинските съветници. 

Припомням, че четирима членове на УС на "Пловдив 2019" от т. нар. гражданска квота подадоха оставки в началото на лятото.

                Христо Гюлев - хотелиер                    Проф. Стефан Костянев

 

Още от категорията

MARILLION закриват Sounds Of The Ages

Легендарната британска формация MARILLION ще излезе на Античния театър тази вечер. Концертът им е част от музикалния форум Sounds Of The Ages, който се организира за седма поредна година в Пловдив.  2017  година обещава да бъде най-успешната в историята на групата, след като всички билети за концерта в Royal Albert Hall на 13 октомври свършиха за..

обновено на 24.09.17 в 17:07

Протестиращи от село Варвара блокираха пътя за Велинград

За пореден път жителите на септемврийското село Варвара излязоха на протест срещу управлението на общинския кмет Марин Рачев. Започна частичната блокада на главния път към Велинград, което затруднява движението.  Протестиращи дойдоха и от съседните села и Септември, за да кажат, че не са съгласни с управлението на общинския кмет Марин Рачев...

обновено на 24.09.17 в 12:05

Баща застреля наркозависимия си син

Баща уби 35 годишния си син със законно притежаван пистолет във вилна зона край пловдивското село Марково. Младият мъж е бил наркозависим.  Той и баща му били в конфликт от дълго време. След поредния скандал 69- годишният военен пенсионер застрелял наследника си, след което сам се обадил на тел. 112, за да съобщи за убийството.  Пред полицията е..

публикувано на 24.09.17 в 12:04

В Катуница почитат паметта на Павел Толев

Второ мирно шествие под мотото „Няма да забравим, няма да простим“ ще проведат тази вечер жителите на Катуница.  Те  почитат паметта на 17-годишния Павел Толев, чието сърце не издържа по време на протестите  срещу Кирил Рашков - Цар Киро.  рез 2011 година бус прегази 19-годишния Ангел Петров, а смъртта на момчето предизвика недоволството на..

публикувано на 24.09.17 в 08:35
Илияна Йотова

Eвропредседателството е огромен шанс за България

Eвропредседателството е огромен шанс за България, каза пред журналисти в Чепеларе вицепрезидентът Илияна Йотова. Тя присъства на възстановка по посрещането на Капитан Петко войвода, по повод първите национални "Хайдушки празници", които се провеждат в града.  Огромен шанс за България е европредседателството, стига да се възползваме от този шанс...

публикувано на 23.09.17 в 20:54

Рокери се събраха на Манастирските поляни край Сопот

С полагане на цветя пред паметниците на Иван Вазов в Сопот и на Васил Левски в Карлово приключи рокерския национален събор, който се провежда в края на септември на Манастирските поляни край града на Вазов.  Той се организира от мотоклуб "Старите траки" от Сопот. Преди това "Братята на вятъра" направиха почетна обиколка из Розовата долина и огласиха..

обновено на 23.09.17 в 16:00

Катуница почита с мълчаливи шествия Ангел и Павел

С мълчаливо шествие под мотото „Няма да забравим, няма да простим“ от 19 часа тази вечер жителите на Катуница ще отбележат шест години от убийството на 19-годишния Ангел Петров. Близки и приятели ще запалят свещи на лобното място на момчето, което бе прегазено от шофьор на Кирил Рашков, известен като „Цар Киро“. Смъртта на младежа предизвика..

публикувано на 23.09.17 в 16:00