РЕКЛАМА

Петък 13-ти "Точно днес" - с късмет и без лимит

Без да сме фаталисти, ще ви поздравим от 6.00 часа с "Добро утро ! "

- започваме от новия артцентър "Зелена линия" и говорим за изложбата на Илияна Манукова

- търсим паралелите за помощ на деца и младежи с увреждания и откриваме проекта "Моят свят", който приключва в Пловдив, но оставя още от уменията за участниците в него

- още средства за манастира "Света Петка Мулдавска" се търсят от държавата-как ще разкаже игуменката майка Юлита

- новото депо за битови отпадъци край пазарджишкото село Алеко Константиново ще обслужва девет общини в областта - от РИОСВ -Пазарджик ни описват новата придобивка, която се открива днес

- Здравната система пред бюджет 2018, или защо е важно да се прекратят лимитите за болниците-разговор с доц. Георги Йорданов, заместник-председател на Здравната комисия в Народното събрание.

- АЕЦ-Белене и възможността да поканим Росатом да инвестира в проекта- коментира енергийният експерт Атанас Тасев

След 9.00 часа,  за да е споделено, петъчно ви каним в Първо студио на Радио Пловдив заедно с Кирил Калев, директор на програма "Христо Ботев" за музикално-поетичен спектакъл "Изпята поезия" на Радой Ралин.


Още от категорията

Прочетете преди да чуете „Ден след ден“

Високо напрежение в енергетиката. Неочаквано „Кумгейт“ взе поста на енергийния министър Теменужка Петкова. Въпреки опровержението й днес, че не е кума на евентуалните нови собственици на ЧЕЗ, Петкова се оттегли след разговор с премиера Борисов и след искането на БСП и "Атака" продажбата на енергийният оператор да се разследва. Високо..

обновено на 23.02.18 в 15:05

По следите на привличането и отрицанието „Точно днес“

Точно днес има възможност да помогнем . Благотворителен концерт организират съученици и приятели на Васил Георгиев. Концертът е във Военния клуб в Пловдив, а младите музиканти вярват, че  музиката премахва всякакви ограничения и предразсъдъци  и който се докосне до небесния свят на музиката, никога не остава същия...  Точно днес..

обновено на 23.02.18 в 07:08

Пловдивски метаморфози и амбиции „Точно днес“

Започваме с метаморфозите на Пловдив в периода 7-14 век. По темата очаквайте интервю на Веселина Пеева с доцент Камен Станев , историк и участник в редица археологически разкопки. Продължаваме и с амбициите за нова концепция за развитие на Стария град. Първите стъпки за осъществяване на идеята за по-видим архитектурен резерват..

публикувано на 21.02.18 в 16:38

Дъждовен "Ден след ден" на 21 февруари

Каква ще е съдбата на близнаците, приети преди ден в тежко състояние в пловдивска болница? Как реагират институциите в подобни ситуации - какво може и какво е редно да се направи в подобни случаи? Как да се хранят децата ни здравословно и може ли средиземноморската диета да е  алтернатива на храненето при учениците? Няколко български..

публикувано на 21.02.18 в 13:14

Часът на срещата "Точно днес"

В утрото на 21 февруари ще чуете писателката Мирела Иванова, председателят на Туристическата асоциация "Родопи" и заместник - кмет на Чепеларе Пантелей Мемцов, Мариана Кукушева - председател на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите, областният управител Здравко Димитров и Шенар Бахар от Турското консулство в Пловдив и Ема Черногорска един..

публикувано на 20.02.18 в 16:56

Кадрови драми и "атрофирал парламент" в "Ден след ден"!

През кадровите драми в управлението покрай исканата оставка на шефа на НЗОК проф. Камен Плочев в „Ден след ден“ ще си зададем въпроса за качеството на здравеопазването и нуждата да се провежда в чужбина. Очаквайте разговори със зам.-председателя на Здравната комисия в парламента доц. Георги Йорданов и бившия зам.-министър д-р Валери Цеков...

публикувано на 20.02.18 в 13:59

20 февруари - започваме утрото с радио и информация

Събираме в сутрешната ни среща въпросите,   гледните точки и анализите по скандалите на деня: - В програма "Точно днес" интервю с  д-р Нигяр Джафер , заместник - председател на НС и член на комисията по здравеопазване - коментираме актуализацията на бюджета на НЗОК и поисканата оставка на проф. Камен Плочев. - Смяната на касовите апарати няма да..

обновено на 19.02.18 в 17:00