РЕКЛАМА

С Радио Пловдив в утрото на 15 ноември

| обновено на 15.11.17 в 05:49

В средата на седмицата следим ритъма на деня - ту припрян, ти по-  смирен.

Дали мощните политически замервания улучват целите си и дали стрелите не свистят колкото шум да се вдига - последният социологически сондаж на "Галъп" дава известен отговор на въпроса. Ще го чуем в анализа на социолога Христина Тодорова малко след новините в 8 часа.

Преди това със свещеник Радослав Паскалев по- тихо ще влезем в диалог за започващия "Точно днес" Коледен пост.

Минерална вода ще пием докато говорим за това какво в проекта за промени в Закова за храните възмути  производителите. Недоволството ще обясни Жана Величкова- изпълнителен директор на Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки.

Ще минем и през Ботаническата градина на Пловдив с ректора на Аграрния университет проф.  Христина Янчева. От нея ще разберем повече и за самата градина и за общата работа с общината, която пое ангажименти към сигурността на обекта,  заедно с намерението да изгради път през него.

В сряда след новините в 9 часа е територията за рубриката на Пламен Асенов "Великите европейци". Днес ще чуем втората част на разказа му за Гьоте.


Още от категорията

Предпразнично в „Ден след ден“

Първа среща на новия вътрешен министър Младен Маринов със синдикатите в МВР се проведе днес. След срещата и 2-те страни заявиха готовност да работят за решаването на два от най-тежките проблеми в сектора – недостатъчното финансиране и остарялата материална база. Какво обеща министър Маринов на своите доскорошни колеги и какви са резултатите от..

публикувано на 21.09.18 в 14:13

Не/равенства "Точно днес"

В петъчното утро говорим за: - ремонта, който ще преобрази училище "Любен Каравелов" в Пловдив. Как заедно с уроците ще се извършва градеж и реконструкция ще каже директорът на училището Славка Щерева  - предложението, което работодателите и сдружението "Произведено в България" правят за преодоляване на двойния стандарт на стоките в ЕС. Аргументира го..

публикувано на 20.09.18 в 18:16

Политически гамбити в "Ден след ден"!

Новите министри вече поемат своя път и изпълняват това, което е заложено в програмата. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред журналисти в Народното събрание. На въпрос какво ги очакват новите министри, Цветанов отговори: „Имаме коалиционно споразумение, имаме управленска програма за 4-годишен мандат и няма никаква промяна..

публикувано на 20.09.18 в 14:28

„Точно днес“ – ден за оставки и нови попълнения...

В четвъртък сутринта говорим за актуалните теми на 20 септември – дата, която се оказа решаваща за новите попълнения в кабинета „Борисов 3“. Публичните образи на номинираните за нови министри ше коментираме с Любомир Аламанов , PR експерт. Говорим и за поредната здравна реформа, която се задава на хоризонта. Ще се стигне ли до..

публикувано на 19.09.18 в 17:00

Във фокуса на Играта "Точно днес"

Продължава  очакването. Не на Годо, а на новите министри . Ще има ли. Кои точно ? С Указ или без ? По този разточен сюжет и за някои други особености на политическия пейзаж е разговорът с политолога Иво Инджов. За разделното събиране на отпадъците . Неглижирането на темата и  първите стъпки  в пловдивския квартал Коматево, който участва в..

публикувано на 18.09.18 в 16:50

"Ден след ден" на 18 септември

Вторник следобед говорим за очакваните министерски рокади, за президентския указ и темата за съгласуването на оставката на главния секретар на МВР, за бъдещето на летище Пловдив, за градска инфраструктура и детските заведения, за АГ-отделението на болницата в Карлово и за новите археологически находки на Голямата базилика. Наши събеседници..

публикувано на 18.09.18 в 14:18

"Точно днес" - на сцената и зад нея

Коалиционният съвет номинира за министър на транспорта юриста Росен Желязков, главен секретар на МС в първия кабинет на Борисов, впоследствие шеф на електронното управление, председател на Комисията по далекосъобщения. Решението взе „стеснен“ състав на Коалиционния съвет. Президентски указ все още няма, но затова пък и първият учебен ден бе..

обновено на 18.09.18 в 06:20