РЕКЛАМА

Мъж загина в сблъсък с колата си

33 годишен мъж загина, след като се блъсна с колата си в дърво край Садово на пътя Първомай-Пловдив. Инцидентът е станал около  17.10 ч. днес. Мъжът е пътувал сам в автомобила БМВ. Изясняват се причините за катастрофата.

Още от категорията

Малките общини искат концесията за летището да бъде дадена на ТИЗ и ПИМК

Председателят на Фонда за развитие на летище „Пловдив“ Пламен Спасов заяви, че отдаването на концесията на аеропорта е най-добрия вариант за неговото развитие. Той допълни, че до този момент няма информация какви са намеренията на държавата относно искането на Община Пловдив да получи безвъзмездно летището. Процедурата за концесия не е..

обновено на 18.09.18 в 15:01

Балони с "райски газ" продават в Златоград

Полицията проверява сигнали за случаи на продажба на балони с "райски газ" в Златоград, съобщиха от ОД на МВР- Смолян.  Информацията за разпространение на балони с упойващо вещество е получена ден преди откриването на новата учебна година.  Община Златоград свиква днес работна среща, на която ще бъде обсъдена превенцията на проблема с "райския..

публикувано на 18.09.18 в 14:18

Забраниха левия завой на ул. "Георги Тертер" до Понеделник пазара

С пускането за движение на ул. „Света гора“ до ДКЦ 1 се наложи нова организация на движението в района и забрана за ляв завой от ул. „Георги Тертер“ към площад „Света Петка“, съобщи кметът Иван Тотев.  По думите му, това се налага, за да се осигури безконфликтен ляв завой от „Света Петка“ към бул. „Цар Борис Трети Обединител“.  Другата причина..

публикувано на 18.09.18 в 14:11

Строят нови детски градини и ясли в Пловдив

Увеличава се търсенето на места в детски ясли, отчете кметът на Пловдив Иван Тотев. По думите му, от близо 3 години насам, за  близо 80 на сто от децата, които стават на 3-годишна възраст, се търси място в детска ясла.  В предишния период в детските ясли постъпваха около 60 на сто от децата, добави Тотев. В Район „Южен“ до 2 седмици започва..

публикувано на 18.09.18 в 13:51

Полицията издирва шофьор, блъснал пешеходка и избягал

Жена е блъсната от кола, като шофьорът е избягал от местопроизшествието, а пострадалата е настанена в болница.  Инцидентът е станал около 9,30 ч. на кръстовището между булевардите „Източен“ и „6 септември“ – потвърдиха от пресцентъра на полицията в Пловдив.  Автобобилът все още не е установен, водачът се издирва от служители на Четвърто РПУ, които..

публикувано на 18.09.18 в 13:39

ГЕРБ смени лидерите си в Сопот и Перущица

Оттеглих се от поста областен координатор на ГЕРБ, тъй като имам много повече ангажименти – най-вече големите инфраструктурни проекти на Пловдив, включително и Водния цикъл. Това заяви на пресконференция днес Розалин Петков, заместник-кмет на Пловдив, който до този момент оглавяваше областната организация на ГЕРБ.  Той уточни още, че в две общини..

публикувано на 18.09.18 в 13:12

Затварят част от ул. „Съединение“, 9 автобуса с нов маршрут

Поради подмяна на водопровод  днес от 09:30 ч. до 16:00 ч. се затваря за движение ул. „Съединение“ в участъка от бул. „Шипка“ до  бул. „Княз Борис“. Ремонтите налагат промяна в маршрута на автобусите  по  линии №4, 9, 10, 17, 18, 21, 24, 29 и 66. Линия №4 /ПУ „Паисий Хилендарски“ – ЖР „Тракия“/: ул. „Съединение“ – спирка №110 – СУ..

обновено на 18.09.18 в 11:32