Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локомотив подписа с нигерийския защитник Мустафа Абдулахи

ПФК Локомотив подписа договор с нигерийския защитник Мустафа Абдулахи. Срокът на контракта е за период от 2,5 години.

Мустафа Абдулахи е роден в Катсина, Нигерия на 18 януари 1996г. (22 години). Състезавал се е за отборите на Катсина Спотлайтс и Уики Туристс. Играе на позицията ляв защитник.

Мустафа Абдулахи има мачове за националните гарнитури на Нигерия до 17, 20 и 21 години. През 2013г. печели Световното първенство до 17 години с неговата страна, като тогава играе заедно със друг играч на Локомотив - Мохамед Муса.

ПФК Локомотив пожелава успех на Мустафа Абдулахи с екипа на "черно-белите"!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Локомотив срещу ЦСКА 1948 пряко по Радио Пловдив

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) е домакин на ЦСКА 1948 в мач от 30-тия кръг на Първа лига. Двубоят е насрочен за неделя (21.04) от 15:15 часа на “Лаута”. „Черно-белите“ проведоха последното си занимание на помощния терен. Наказани са Ивайло Иванов и Петър Андреев. Заради контузии срещата ще пропуснат Евандро, Йоан Баи и Калоян Костов...

публикувано на 20.04.24 в 18:02

„Алтер его” - идваме, слагайте усмивките!

Само един гост ще имаме в „Алтер его“ тази събота или по-скоро – гостенка, която при нас се чувства като у дома си! Водещият и неговото алтер его ще хосрещнат в студиото Албена Пейкова, с която имат дългогодишно радио сътрудничество.  Очаквайте скечове и смехомаратони в едно по-лежерно издание на нашия радио-пърформанс. Иначе казано,..

обновено на 20.04.24 в 16:25

платена публикация
Как да изберем перфектните брачни халки?

Сватбеното пътешествие не започва с медения месец. То започва още в момента на заветното “Да!” и продължава докато не завърши и медения месец, а може и след това. Част от това пътешествие на любовта е изборът на перфектните брачни халки за нас и партньора ни, а това е важна стъпка, която не бива да се пренебрегва с лека ръка. Изборът на халки може да..

публикувано на 19.04.24 в 15:19

Марица е на победа от десета поредна титла

Отборът на Марица (Пловдив) се доближи само на една победа до спечелването на десета поредна титла в Националната волейболна лига за жени. „Жълто-сините“ записаха втори пореден успех във финалния плейоф в първенството, след като надиграха ЦСКА с 3:0 (25:19, 25:23, 25:15) гейма като домакини и във втората среща от финалната серия, която се играе до три..

публикувано на 19.04.24 в 09:44

Финалът за Купата следващия сезон ще е на стадион "Христо Ботев"

Известни промени ще има в Нормативната уредна на БФС и за турнира за Купата на България, която е под шапката на ПФЛ. Основната е свързана с мястото на провеждане на финала. Очаква се от следващия сезон 2024/25 битката за отличието да се премести на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. Подобно намерение „Колежа“ да приеме финала имаше и сега, но това няма..

публикувано на 18.04.24 в 18:05