РЕКЛАМА

Ремонти, проекти и казуси в „Ден след ден“

Тема с продължение и две позиции свързани с  казуса „Анка“ в  програма "Ден сед ден" във вторник.

Заместник-председателят на ОбС Пепа Деведжиева (Реформаторски блок) внася питане до кмета на Пловдив защо общината бездейства по казуса „Анка”.

От „Да, България“ днес също заявиха, че обжалването на общински проекти от „овчарката Анка“ не може да е извинение за закъснението, с което те се движат. Лидерът на партията Христо Иванов каза в Пловдив, че ако в случая става дума за изнудване, е редно прокуратурата да се самосезира.

Двете гледни точки ще чуете след 16 часа.

В Областна администрация - Пловдив днес се състоя работна среща, на която областният управител Здравко Димитров и шефът на АПИ инж. Дончо Атанасов коментираха проектите, свързани с пътната инфраструктура на Пловдив и областта. Подробностите ще научим от репортажа на Живка Танчева.

Новият офис на Агенцията по кадастъра в Пловдив беше официално открит и осветен в сградата на площад „Съединение“№ 3. 

Службата работи на новото място отначалото на годината. Разкрити са 10 гишета и автоматична система с номера за реда на клиентите. Димитър Владимиров ще ни разкаже повече.

Денталното лечение на деца, бременни и по спешност да се поеме на 100% от държавата, искат от Сдружението на българските зъболекари. Колко е реалистично това искане в контекста на договарянето за Нов национален рамков договор ще питаме д-р Анатолий Кънев,председател на сдружението.

Ще има и още!
Още от категорията

Явлението „съзависимост“ и зимната планина, тази неделя в „Шейкър“

Един от четирите закона на духовността гласи : "Всяко нещо започва тогава, когато трябва да започне”. Е, днес се заемаме със съзависимостите. Социалният психолог Емилия Крушков е нашият човек по темата. Ще си направим ефирна разходка, в зимната планина. Планинският водач Никола Игнатов задава посоката. Какво е важно да знаем и имаме със себе..

обновено на 19.01.19 в 21:15

Пловдив и Матера в "Ден след ден"

Пловдив 2019 – следва Матера 2019!!! Тази събота е откриващото събитие и в италианския ни посестрем град. Минути преди да се качи на самолета в „Ден след ден“ ще чуем космическата Валя Балканска, а за отзвука от откриващото събитие и желанието на прокуратурата за проверка на казуса ще е интервюто с Емил Кошлуков. Неправителствени..

обновено на 18.01.19 в 14:30

"Вход Свободен" – щастлив завършек на седмицата!

На Атанасовден като на Атанасовден! Ще празнуваме заедно в ефира и за нищо на света няма да пропуснем да почерпим с песен всички именници.  Ще бъдем в крак с темата и за да разберем, името - дар или бреме е за един човек. Отговорите на този и други въпроси ще разнищи пловдивският ономаст доц.д-р Борян Янев.  В традиционната ни рубрика „На кино” ще..

обновено на 18.01.19 в 11:10

Петъчната сутрин с Радио Пловдив

Лицето на деня от 6.00 до 9.30 часа. Търсим го с политолога Първан Симеонов, финансовият анализатор Светлозар Гледачев, директорът на регионалната дирекция на Българска агенция за безопасност на храните д-р Камен Янков и именника Атанас Хранов. Очаквайте коментар по скандала, разгорял се след бомбата, хвърлена от Веселин Марешки, който обяви, че..

обновено на 18.01.19 в 06:48

"Ден след ден" на Антоновден

На Антоновден говорим за: Регионалната колегия на Камарата на архитектите и пловдивската структура на Съюза на архитектите излязоха с обща декларация срещу превръщането на зала „Лотос” в Младоженския дом в експозиция на динозаврите към Природонаучния музей. Защо атакуват идеята, която е почти реализирана – коментираме с архитект Петко Костадинов..

публикувано на 17.01.19 в 14:33

Еко-Логика и женска сила във "Вход свободен" !

Някой каза- жените са слабия пол! Възможно е, но сме силни дори и в слабостите си! Образът на девицата - войн и неговото оправдаване, образът на старата мома и неговото разрушаване.На ръба на феминизма днес, признаваме ли, че всяка силна жена копнее за едно достойно мъжко рамо...? Екологията и нейната логика, разглеждаме днес в "Еко аларма" - нужни ли..

обновено на 17.01.19 в 09:24

"Точно днес" в огледалото на #Заедно

Кой, как продължава да се оглежда в Пловдив 2019 ? Ние питаме за активностите тази година, които поделят творци и общинска фондация - разговорът с продължение е с Емил Миразчиев и Иво Дернев от сайта "Под тепето".  Диана Андреева , директор на Обсерваторията по икономика на културата пресмята средствата за откриващото събитие на Европейска столица на..

публикувано на 16.01.19 в 17:10