РЕКЛАМА

Ремонти, проекти и казуси в „Ден след ден“

Тема с продължение и две позиции свързани с  казуса „Анка“ в  програма "Ден сед ден" във вторник.

Заместник-председателят на ОбС Пепа Деведжиева (Реформаторски блок) внася питане до кмета на Пловдив защо общината бездейства по казуса „Анка”.

От „Да, България“ днес също заявиха, че обжалването на общински проекти от „овчарката Анка“ не може да е извинение за закъснението, с което те се движат. Лидерът на партията Христо Иванов каза в Пловдив, че ако в случая става дума за изнудване, е редно прокуратурата да се самосезира.

Двете гледни точки ще чуете след 16 часа.

В Областна администрация - Пловдив днес се състоя работна среща, на която областният управител Здравко Димитров и шефът на АПИ инж. Дончо Атанасов коментираха проектите, свързани с пътната инфраструктура на Пловдив и областта. Подробностите ще научим от репортажа на Живка Танчева.

Новият офис на Агенцията по кадастъра в Пловдив беше официално открит и осветен в сградата на площад „Съединение“№ 3. 

Службата работи на новото място отначалото на годината. Разкрити са 10 гишета и автоматична система с номера за реда на клиентите. Димитър Владимиров ще ни разкаже повече.

Денталното лечение на деца, бременни и по спешност да се поеме на 100% от държавата, искат от Сдружението на българските зъболекари. Колко е реалистично това искане в контекста на договарянето за Нов национален рамков договор ще питаме д-р Анатолий Кънев,председател на сдружението.

Ще има и още!
Още от категорията

С Радио Пловдив в четвъртък сутринта

От 7.00 до 9.30 часа в програмата ни ще има от всичко  От истории за доброто, през историите за шока на пазара на застраховките и тревожните данни за търговския регистър, през срива на турската лира и последиците от това, до музиката  и словото на Тодор Колев в очакване на лайф - трибюта му идната седмица в Пловдив. Така, че приемете ни за сутрешна..

публикувано на 15.08.18 в 17:32

"Точно днес" - на 15 август - Празник е!

На 15 август  Православната църква отбелязва Успение на Света Богородица или Голяма Богородица, както народът нарича празника.  Темите в лятното утро ще впишем  лаконично и с надежда денят да бъде приветлив, бодър и в унисон с  празничното настроение  за всеки. От великата вечерня  и молитвата пред чудотворната икона на Божията майка до..

публикувано на 14.08.18 в 18:02

Записки и други сюжети от август „Точно днес“

Защо  продължава протеста в защита на АГ-отделението в болницата в Карлово . Казусът стигна до съдебни решения. Гледни точки на  Даниела Николова от РЗОК – Пловдив  и  д-р Христо Пелев управител на болницата. Изложбената зала на художниците на „Гладстон“ – нови апострофи . Разговор с арх. Петко Костадинов председател на Регионалната камара..

обновено на 14.08.18 в 09:21

Предаването "Точно днес" в понеделник

На 13 август говорим за вярата, следим протести у нас и в съседна Румъния, по следите сме на успеха на българска пиеса, която ще се играе в САЩ и се поздравяваме за началото на седмицата - кой с дясна, кой с лява ръка.... Последното е заради деня, който се оказа специално посветен на левичарите. С намигане към тях ще говорим с психиатъра д- р Веселин..

публикувано на 12.08.18 в 17:25

Петъчното утро с Радио Пловдив

Съществува риск Земята да се превърне в т.нар. от учените "горещ парник " и да се окаже в условия, при които средните температури в световен мащаб ще бъдат с 4-5 градуса Целзий по-високи от температурите в прединдустриалната епоха.  Определени места на Земята ще станат необитаеми, ако "парникът Земя" стане реалност, предупреждават още учените...

публикувано на 09.08.18 в 16:42

Сюжети от 9 август "Точно днес"

 „Нашият дом е България“ – едноименната фондация организира  най-голямото планинско хоро   на Седемте рилски езера    със седем ансамбъла от  седемте етнографски области на България.  Разговор с един от организаторите Славейко Стайков . Трябва ли    само лекари да се занимават с диетично хранене, което досега беше  о  включено в..

публикувано на 08.08.18 в 16:58

"Точно днес" - от дискусиите за градската среда до пътищата на изкуството

Пловдив - величествено древен, но и уникален по природни дадености. Пловдивчани – отговорно изискващи не само комфорт, но и красота и визия в градската среда. Властта –  диалогична и отворена за хубави идеи в създаването на възможни сънища наяве. И ако всичко казано дотук  е истина и има своята пресечна точка с желанията и  реалността,..

публикувано на 07.08.18 в 18:29