РЕКЛАМА

Ремонти, проекти и казуси в „Ден след ден“

Тема с продължение и две позиции свързани с  казуса „Анка“ в  програма "Ден сед ден" във вторник.

Заместник-председателят на ОбС Пепа Деведжиева (Реформаторски блок) внася питане до кмета на Пловдив защо общината бездейства по казуса „Анка”.

От „Да, България“ днес също заявиха, че обжалването на общински проекти от „овчарката Анка“ не може да е извинение за закъснението, с което те се движат. Лидерът на партията Христо Иванов каза в Пловдив, че ако в случая става дума за изнудване, е редно прокуратурата да се самосезира.

Двете гледни точки ще чуете след 16 часа.

В Областна администрация - Пловдив днес се състоя работна среща, на която областният управител Здравко Димитров и шефът на АПИ инж. Дончо Атанасов коментираха проектите, свързани с пътната инфраструктура на Пловдив и областта. Подробностите ще научим от репортажа на Живка Танчева.

Новият офис на Агенцията по кадастъра в Пловдив беше официално открит и осветен в сградата на площад „Съединение“№ 3. 

Службата работи на новото място отначалото на годината. Разкрити са 10 гишета и автоматична система с номера за реда на клиентите. Димитър Владимиров ще ни разкаже повече.

Денталното лечение на деца, бременни и по спешност да се поеме на 100% от държавата, искат от Сдружението на българските зъболекари. Колко е реалистично това искане в контекста на договарянето за Нов национален рамков договор ще питаме д-р Анатолий Кънев,председател на сдружението.

Ще има и още!
Още от категорията

Теми за разговор "Точно днес"

За  пенсиите и това накъде ще вървят според Закона за бюджет на Държавното обществено осигуряване, за реконструкцията на стадион Пловдив - пак, за празника на ВВС , за книгите "Зелените очи на вятъра" и "Пътят на художниците - 2", туризма в Пловдив Със синдикалиста Ася Гонева, арх. Валентин Маринов, Рада Банялиева - директор на авиомузея в Крумово,..

публикувано на 15.10.18 в 17:40

Нещата, които трябва да се случат „Ден след ден“

За последиците от взети решения и (не)предприети действия ще бъдат разговорите от 15 до 17 часа днес. Интересът ни е какво ще стане след референдума в Катуница срещу кариерата, след внесения вот на недоверие към правителството за здравеопазването, след поредната заявка за рестарт на реконструкцията на стадион „Пловдив“, след отказите на европейски..

публикувано на 15.10.18 в 14:29

„Точно днес“ - с ключ към новата седмица

Посрещаме новата седмица с актуалните въпроси и теми. Във времето от 6 до 9.30 часа ще чуете: ЗдравеопаНЕ – политически или професионален дебат за реформи? По темата ще чуете доктор Иван Маджаров , председател на БЛС. Политически сцени и казуси – интервю с политолога доцент Петър Чолаков . Ще има ли повече пари за регионите..

публикувано на 14.10.18 в 16:29

Теми в "Ден след ден"

Мотористи, които внасят напрежение или пък участват в протест, е вече гледана сцена от няколко места в България в последните години-Асеновград, Гърмен, Раднево. Снощи хора с мотори демонстративно преминаха през два квартала на Русе, в единия от тях живее основният заподозрян за убийството на журналистката Виктория Маринова. С журналистката Веселина..

публикувано на 12.10.18 в 14:44

"Точно днес" на 12 октомври търсим още от посоките...

Обобщаваме седмицата, която ни донесе толкова полярни мнения, че уловихме важното по-трудно. Едно убийство на журналист в България стигна до Европа, но разплитането му донесе въпроси, над които следва да се мисли и отговаря. Питаме политолога Калоян Методиев , за отзвука след мъмренето по модела Борисов, за силата на медийните публикации, за..

обновено на 12.10.18 в 07:26

„Ден след ден“ на 11 октомври

Четвъртък следобед с темите от деня и анализ на събитията от последните дни, които ни карат да си зававаме все  по-често въпроса  - В каква действителност живеем? Темата за убийството в Русе на Виктория Маринова и напрежението, което то провокира не само у нас, ще коментираме  с журналиста от БНТ Мария Стоянова, която е в Германия...

публикувано на 11.10.18 в 14:29

През девет планини в десетата - „Точно днес“

...Както сме тръгнали  -  странно групирани и поединично, с вувузели и гръм, вместо арфи и съпричастие,  през просеки, пропасти, планини и  дерета, докъде стигаме ?  Какво   залагаме и какво губим  по пътя   и какво откриваме след деветата планина ? И след убийството на журналистката  Виктория Маринова. Власт, медии,..

публикувано на 10.10.18 в 16:42