РЕКЛАМА

ТИР задръсти обходния път на Пловдив

Снимка: БГНЕС

Голяма колона от автомобили се е образува тази вечер на източнообходния път. 

От полицията съобщиха, че  тежкотоварен камион с чужда регистрация е аварирал около 18.20 часа  в участъка от разклона за Скутаре към пътен възел Скобелева майка.

По първоначални данни няма пострадали. 

На мястото са изпратени полицейски патрули. 

Още от категорията

Хиляди богомолци се събраха в Бачковския манастир за Голяма Богородица

Хиляди богомолци се очаква да посетят Бачковския манастир „Успение Богородично“ за храмовия му празник. Хората идват да запалят свещ и да се помолят пред чудотворната икона на Божията майка, която е на над 1300 години. По традиция, стотици поклонници прекараха нощта преди Успение Богородично в двора на светата обител или на близките поляни...

обновено на 15.08.18 в 11:34

Откриха четирите момчета, изгубени в гората край село Петково

Четирима младежи прекараха цяла нощ в гората в Смолянско, след като се изгубили. Нямало обхват и на телефоните им. Издирването продължи през цялата нощ. Тази сутрин са открити невредими край овчарник.  Снощи около 22:30 часа е получен сигнал, че в горски масив в землището на смолянското село Петково са се изгубили четирима младежи – 15-годишно момче от..

обновено на 15.08.18 в 11:34

Болница "Св. Мина" и пловдивските ДКЦ-та изгоряха в "Олимпик"

Седемте общински ДКЦ-та и болница „Св. Мина“ са застраховани във фалиралата компания „Олимпик“. Това съобщи зам.-кметът по здравеопазване Розалин Петков.  Сумите са от 1000 до 2000 лева.  След консултация с юристите си, лечебните заведения трябва да поискат да им бъдат върнати парите, които остават до края на застрахователния период. По думите..

публикувано на 15.08.18 в 11:24

990 лева средна заплата в пловдивска област

Средната брутна месечна работна заплата в област Пловдив за месец юни е -  990  лева, съобщава нациооналната стотистика.   Второто тримесечие на годината бележи ръст спрямо първото с близо 4%. Най-голямо  увеличение  има в секторите „Финансови  и  застрахователни  дейности“  -  с  12.9%,  „Строителство“  -  с  10.4%  и  „Образование“ - с близо 9..

обновено на 15.08.18 в 11:22

Авария прекрати обслужването на граждани в Пътна полиция

Към 10.50 ч. в сградата на Пътна полиция е прекъснато електричеството, поради  възникнала авария.  По тази причина е спряно  обслужването на граждани. От EVN работят по отстраняване на проблема – съобщават от пресцентъра на полицията в града.

публикувано на 15.08.18 в 11:22

АГ отделението в карловската болница продължава да работи

Управителят на НЗОК д-р Дечо Дечев и председателят на Българския лекарски съюз д-р Иван Маджаров подписаха указание, което позволява АГ отделението в Карлово да продължи да работи.  Изключението, е за няколко клинични пътеки - “Стационарни грижи при бременност с повишен риск“, Оперативни процедури за задържане на бременност“, Преждевременно..

обновено на 14.08.18 в 18:05

Д-р Аргир Аргиров е новият/стар директор на УМБАЛ "Пловдив"

Общото събрание на акционерите в УМБАЛ "Пловдив" освободи  досегашния изпълнителен директор на лечебното заведение д-р Иво Мильотев от поста. То гласува и новия състав на Съвета на директорите, в който бяха избрани предприемачът Анести Тимчев, бившата народна представителка д-р Катя Попова и д-р Аргир Аргиров, прокурист на болницата. След..

обновено на 14.08.18 в 17:25