Върнаха окончателно Габриела в ареста

„Задържане под стража“ е мярката за 21-годишната танцьорка Габриела Медарова, взета този следобед от тричленен състав на Пловдивския окръжен съд. 

Мотивът на съдийския състав за връщането на младата жена в ареста е, че е възможно да извърши друго престъпление. Решението на магистратите е окончателно и не подлежи на обжалване.

Припомням, в края на миналата седмица състав на Районния съд в Пловдив пусна Габриела на свобода с мярка „подписка“ след слчая с ударено от нея момиче в нощен клуб в Пловдив. Прокуратурата обжалва решението на райнонните магистрати.

Преди близо месец младата танцьорка блъсна 10 паркирани коли след употреба на алкохол и наркотици с колата на приятеля си. За този инцидент тя бе освободена от ареста с парична гаранция от 5 хил. лв.


Още от категорията

Студентка от Пловдив спечели телевизор от НАП

Студентката Антонина Мусурлиева от Пловдив спечели поредната седмична награда от Лотарията с касови бележки на НАП. Срещу представен касов бон за покупка на стойност 1, 59 лв. тя ще получи 43-инчов телевизор.  Антонина се включила в лотарията, регистрирайки над 600 касови бележки, в чието събиране участвало цялото й семейство. От НАП..

публикувано на 18.10.19 в 11:25

Откриха труп на мъж при гасене на пожар край Звъничево

В пазарджишкото село Звъничево при гасенето на пожар е открит труп на мъж. Около 15 часа вчера Противпожарната служба в Пазарджик е получила сигнал, че горят вековен явор с диаметър около 4 метра и суха трева край селото.  Огънят е ликвидиран от 2 екипа с 6-ма пожарникари. Именно по време на пожарогасенето в кухия стровл на дървото е открит и обгореният..

публикувано на 18.10.19 в 11:14

Затягат мерките за охрана на мача ПФК „Локомотив“ - ПФК „ЦСКА“

Предприети са необходимите действия за охрана и недопускане на противообществени прояви по време на футболната среща между отборите на ПФК „Локомотив“ и ПФК „ЦСКА“ в Пловдив в неделя от 17:45 часа на стадион Локомотив, съобщиха от областната дирекция на МВР.  В неделя, съгласно заповед на кмета на Пловдив, е забранена продажбата на алкохол на територията..

обновено на 18.10.19 в 11:07
Архив

Ден на отворените врати в Административния съд

Административен съд – Пловдив обявява „Ден на отворените врати“. Инициативата е под надслов „Съдът отблизо” и представя детайли от работата на съдебната администрация.  Нейната цел е повишаване правната култура на гражданите и запознаване с работата в органите на съдебната система, обясняват организаторите.  Информационната кампания стартира в..

публикувано на 18.10.19 в 09:12

Съвместна кръводарителна кампания в Пловдив

Съвместна кръводарителна кампания ще се проведе в Пловдив днес. Тя е под мотото "В кръвта ти е да спасяваш животи" и се организира от местни Ротаракт клубове и регионалния клон на Български Червен кръст с поскрепата на Районния център за трансфузионна хематология. Главната мотивация за акцията е проблемът с оскъдните резерви на кръвните банки по..

публикувано на 18.10.19 в 08:45