РЕКЛАМА

По кой път вървим "Точно днес"

Посоката на държавата, на бизнеса и на духа - по сложни лабиринти или след гумичката на молива, който някой друг държи

Снимка на България на картата между Европа и Русия ще проявим с политолога Деян Кюранов.

Производството на фъстъци в деня, когато му се устройства празник. До празник ли име е на производителите ще ни каже доц. Станислав Стаматов - от Института по растителни генетични ресурси в Садово.

За площада на Пловдив след като комисията избра фирмата, която ще изпълнява ремонта. Чуйте зам.- кмета Александър Държиков.

За защитата на личните данни и новия европейски стандарт с безпокойството на бизнеса, че на ръба на крайния срок неяснотите са много ще говорим с експерта от фондация "Право и интернет" Христо Нихризов.

С респект към книгата и историята - трима от пловдивчаните - носители на наградата "Златен век" на Министерството на културата.

Научете още за Чарлз Дарвин в рубриката "Великите европейци".

Още от категорията

„Точно днес“ – за огледалните теми и образи...

Протести – с обещание, че ще продължат и в следващите дни. И нова вълна от недоволство – от страна на зърнопроизводители, шофьори на тирове и автобуси...Случайност или добра организация? По темата в утрото на 14 ноември ще говорим със Страхил Делийски , политолог и преподавател в СУ „Климент Охридски“. А в Пловдив – водещи експерти в..

публикувано на 13.11.18 в 16:37

"Ден след ден" към темите на деня

Протестите в страната продължават и се разрастват. Все повече градове се присъединяват към недоволните, като протестът, тръгнал от високите цени на горивата, данъците и очаквания скок на задължителната застраховка "Гражданска отговорност", прерасна в подкрепа на майките на деца с увреждания и стигна до искане за оставка на управляващите.  Симптом..

обновено на 13.11.18 в 14:20

Да изглеждаш, не да бъдеш „Точно днес“

Репликата от някогашния култов филм за совите, които не са това, което са, все повече подхожда на сегашното ни време. Всичко не било това, което изглежда, че е... Влизаме в казана от  ежби, протести, реплики, бонуси, арести, кризи и пр . Коментар на политолога Татяна Буруджиева. Кой как чува т.н. малки кметове , които искат  финансова..

публикувано на 12.11.18 в 17:00

Протести, обещания и още въпросителни –така започна новата седмица

Програма "Ден след ден" на 12 ноември и темите до 17 часа След бурния уикенд първите помирени с властта са малките кметове, които получиха думата на премиера и обещание, че исканията им ще бъдат приети. За бюджета на балките населени места и какво чуха от Бойко Борисов кметовете, които прекратяват недоволството си - ще ни каже кметът на Калофер..

публикувано на 12.11.18 в 13:37

Кръстопътни теми "Точно днес"

Новата седмица започва опушена от дим на ауспуси и шум на клаксони, започва напрегната в дебата за движене по пътя, измерен в гориво и в цена на задължителната застраховка.  За кръстопътя между реалността, желаното и възможното ще чуем шума на протеста, ще разговаряме с енергийния експерт Димитър Иванов и с председателя на СБА Пловдив Надежда Георгиева...

публикувано на 11.11.18 в 18:13

"Ден след ден" на път

Човек може да умре при консумация само на 100 грама татул. Растението е силно отровно, затова още при първи признаци незабавно трябва да се търси спешна помощ. Какви са симптомите на отравянето с татул? Как да разпознаем растението? Какви са рисковете за потребителите, въпреки че спанакът, примесен с татул, е изтеглен от големите търговски вериги?..

публикувано на 09.11.18 в 14:59

"Точно днес" - пътуваме в деня и времето ни

Реалистично ли е пазарът на труда  да работи ефективно, ако данните от статистиката се изкривяват?  Несъответствията между хроничният дефицит на работници и от друга страна, отказът им от регистрацията в бюрата по труда препятстват  пррилагането на адекватни управленски мерки. Опит да даде препоръки  към управляващите за коригиране на дефектите..

публикувано на 08.11.18 в 17:46