РЕКЛАМА

По кой път вървим "Точно днес"

Посоката на държавата, на бизнеса и на духа - по сложни лабиринти или след гумичката на молива, който някой друг държи

Снимка на България на картата между Европа и Русия ще проявим с политолога Деян Кюранов.

Производството на фъстъци в деня, когато му се устройства празник. До празник ли име е на производителите ще ни каже доц. Станислав Стаматов - от Института по растителни генетични ресурси в Садово.

За площада на Пловдив след като комисията избра фирмата, която ще изпълнява ремонта. Чуйте зам.- кмета Александър Държиков.

За защитата на личните данни и новия европейски стандарт с безпокойството на бизнеса, че на ръба на крайния срок неяснотите са много ще говорим с експерта от фондация "Право и интернет" Христо Нихризов.

С респект към книгата и историята - трима от пловдивчаните - носители на наградата "Златен век" на Министерството на културата.

Научете още за Чарлз Дарвин в рубриката "Великите европейци".

Още от категорията

"Точно днес" - от духовните колоси ...до лидерите днес

Каква смелост ще ни бъде необходима днес, за да погледнем Апостола право в очите?  Тежък или направо горчив ще бъде безмълвният ни разговор с него и с времето, което само бележи с клишета епохите като „героични“, „модерни“, „технологични“ и т.н. или времето на безвремието все още продължава  с натрапчивия си дефицит на достойнство? В деня,..

публикувано на 17.07.18 в 16:47

Към празника и делничните акценти "Точно днес"

На 17 юли - Денят на Света Марина стъпваме в пловдивския храм с името на покровителката на водите и Южното Черноморие, за да разкаваме за празника, за Пловдив и това как посрещнахме  част от мощите на свети апостол Андрей Първозвани от Румъния. Репортажът ще бъде на Антоанета Петричанска. В Карлово продължават проявите, посветени на 181-та годишнина..

обновено на 17.07.18 в 08:32

По следите на победителите „Точно днес“

Политика и футбол – сфери, които будят горещи летни страсти. С тях даваме старт и на новата седмица - ето темите от 7 до 9.30 часа на 16 юли: Победители и победени – обобщение на Световното първенство по футбол ще направим с легендарния футболен съдия №1 на България Атанас Узунов . Световна политика – денят Х на срещата между..

обновено на 15.07.18 в 17:48

"Ден след ден" за актуални проблеми и футбол

България няма аграрна политика и всеки прави каквото си иска. Тази реплика пред БНР на Иван Станков, изпълнителен директор на Националната овцевъдна и козевъдна асоциация и бивш служебен земеделски министър, е по повод недоволството в бранша заради недостатъчната държавна подкрепа по принцип и особено в момента, когато заради огнище на заразно..

публикувано на 13.07.18 в 14:53

"Точно днес" през дъждовния мюзикъл и до петък 13-ти :)

Времево, към средата на летния месец темите в развитие стават все по-малко, но затова пък в обществения дебат отново са парите, идеите и новите проекти.  Ето накратко кои ще са събеседниците ни на 13 юли 2018 г.: Корупцията в полезрението на българина - или как у нас сме готови да противодействаме на корупционните практики ще каже Ваня Нушева . Тя..

обновено на 13.07.18 в 09:08

Четвъртък следобед "Ден след ден"

Продължаваме няколко теми в двата часа на следобедната ни програма и ви информираме за всичко по-важно, което сe случва с дата 12 юли. Гласуваните  окончателно промени в Закона за интеграцията на хората с увреждания, ще коментираме с Веска Събева- Председател на Асоциация на родители на деца с епилепсия. Депутатите решиха месечната добавка..

публикувано на 12.07.18 в 14:15

С кафето "Точно днес"

В програмата ни от 7.00 до 9.30 часа няколко фокуса За парите, Банковия съюз и еврозоната. Днес е денят "Х", в който ще стане ясно тръгваме ли по пътя към тях. Банкерът Левон Хамарцумян ще отговори на въпросите ни за ползите и евентуалните рискове.  За въздуха и недоволството на хората от Белащица , посипани с праха на кариерите. Днес те отново..

публикувано на 11.07.18 в 17:03