Благотворителен концерт в подкрепа на Арт Войс център

Благотворителна кампания набира средства за ремонт на сградата на Арт Войс център – музикалната школа, която от няколко години създава млади музикални таланти.

В интервю за Радио Пловдив музикалният педагог Румяна Иванова заяви, че са необходими около 50 000 лева. Сградата, която се намира на улица „Марин Дринов“ номер 2 е общинска, но не е обитавана повече от 6 години. При тези условия репетират младите таланти - финалисти от различните издания на Детската Евровизия, а също и група "4 Magic".

Нашата цел е тя да бъде ремонтирана и да може да се използва за репетиции, а също и за малки концерти и изяви, заяви Румяна Иванова, известна още като ментор на младите звезди.

Талантите от Арт войс център организират благотворителен концерт на 2 септември на Античния театър. В него ще се включат звезди като Маргарита Хранова и Любо Киров, а също и музикантите от Биг Бенд Пловдив.

Концертът ще бъде венец на нашата благотворителна кампания. Ние много се вълнуваме, защото всички деца от Арт Войс център ще участват в него. Основните участници ще бъдат нашите звезди от „4 Magicлюбимата група на младата публика. Много съм щастлива, че в нашата кауза се включиха и музикантите от Биг Бенд Пловдив, които винаги са зад гърба на децата и младите изпълнители, разказа Румяна Иванова.

Продажбата на билети ще стартира до дни. Те ще се продават в системата на EVENTIM.

Освен по този начин, желаещите да подпомгнат каузата, могат да направят това и със собствен труд.

Цялото интервю с Румяна Иванова можете да чуете в звуковия файл.

:


Още от категорията

Ремонтите в училищата приключват до 15 септември

Новата учебна година ще започне нормално във всички учебни и детски заведения в Пловдив. Това увери ресорният заместник-кмет Стефан Стоянов в интервю пред Радио Пловдив. Ремонтите ще приключат в срок. Изключение прави само ОУ „Любен Каравелов“, тъй като в основната сграда ремонтните дейности са приключили, но предстои узаконяването на..

публикувано на 23.08.19 в 10:08

Медицинският труд трябва да бъде остойностен

Ако Министерството на здравеопазването регламентира доплащането в болниците с предложените за обществено обсъждане законови промени, болниците  няма да имат право да изискват доплащане за медицинската помощ, заплатена от НЗОК, освен в конкретни случаи. Освен това, че те са изчерпателно описани в Законопроекта, те са обвързани с изрично..

публикувано на 22.08.19 в 10:42

Ядрената енергетика има своето място за България

Интересът на източните инвеститори като “Росатом“, корейската и китайската кампания е осезателен, но големият въпрос около АЕЦ „Белене“ е дали самата ядрена енергетика е проблем. Кой изгражда централата или проблемите са по-различни. Това попита енергийният експерт  и председател на Движението за енергийна ефективност Димитър Иванов. Той..

публикувано на 22.08.19 в 10:04

АЕЦ „Белене“ обединява интересите на Русия и САЩ

АЕЦ „Белене“ ще заработи 2030 година. Проф. Атанас Тасев е енергиен експерт, който коментира бъдещето на АЕЦ „Белене“ и факта, че сега е време проектът да се извади от фризера. Добрата новина е, че 13 компании искат да участват в АЕЦ „Белене“. България не отстъпва от условието, че централата трябва да се строи изцяло на пазарен..

публикувано на 21.08.19 в 11:12

Превозите няма да поскъпнат след въвеждане на тол системата

В програма "Точно днес" ви запознаваме с въвеждането на тол системата за правозвачите. Във вторник ще се проведат тестове в Пловдив за това как ще работи новото таксуване.  Говорим с Васил Пиронков , председател на Управителния съвет на Камарата на автобусните превозвачи в България. Пиронков каза: Съгласно първоначално заложените критерии сега..

публикувано на 20.08.19 в 10:09