Благотворителен концерт в подкрепа на Арт Войс център

Благотворителна кампания набира средства за ремонт на сградата на Арт Войс център – музикалната школа, която от няколко години създава млади музикални таланти.

В интервю за Радио Пловдив музикалният педагог Румяна Иванова заяви, че са необходими около 50 000 лева. Сградата, която се намира на улица „Марин Дринов“ номер 2 е общинска, но не е обитавана повече от 6 години. При тези условия репетират младите таланти - финалисти от различните издания на Детската Евровизия, а също и група "4 Magic".

Нашата цел е тя да бъде ремонтирана и да може да се използва за репетиции, а също и за малки концерти и изяви, заяви Румяна Иванова, известна още като ментор на младите звезди.

Талантите от Арт войс център организират благотворителен концерт на 2 септември на Античния театър. В него ще се включат звезди като Маргарита Хранова и Любо Киров, а също и музикантите от Биг Бенд Пловдив.

Концертът ще бъде венец на нашата благотворителна кампания. Ние много се вълнуваме, защото всички деца от Арт Войс център ще участват в него. Основните участници ще бъдат нашите звезди от „4 Magicлюбимата група на младата публика. Много съм щастлива, че в нашата кауза се включиха и музикантите от Биг Бенд Пловдив, които винаги са зад гърба на децата и младите изпълнители, разказа Румяна Иванова.

Продажбата на билети ще стартира до дни. Те ще се продават в системата на EVENTIM.

Освен по този начин, желаещите да подпомгнат каузата, могат да направят това и със собствен труд.

Цялото интервю с Румяна Иванова можете да чуете в звуковия файл.

:


Още от категорията

За Ердоган бежанците са заложници, с които заплашва ЕС

Председателят на сирийската общност в Пловдив д-р Малек Насер не очаква бежанска вълна към ЕС и в частност към България, заради офанзивата на Турция в северна Сирия. Бежанска вълна би имало, ако се стигне до сблъсък между турската и сирийската армия, но това международната общност няма да го допусне, защото ще дестабилизира целия регион.  Д-р..

публикувано на 14.10.19 в 16:00
Александър Миланов

Общинското здравеопазване не е въпрос на сметки

Общинско здравеопазване, ориентирано не към печалбарството, а към нуждите на хората – за това се обявиха участниците в Осмия Национален конгрес на пациентските организации у нас, съобщи за предаването "Ден след ден" на Радио Пловдив Александър Миланов, програмен мениджър на Националната пациентска организация, която е организатор на форума...

публикувано на 14.10.19 в 14:55

Идва нова икономическа криза, ще удари и България

Почти на 100% е сигурно, че идва нова икономическа криза. Това заяви в интервю за Радио Пловдив Светозар Гледачев, финансов анализатор. Той смята, че в момента тя се задържа от САЩ, където Доналд Тръмп иска да спечели втори мандат. Той смята, че много показатели кризата вече е тук. По показатели все още в България кризата не се..

публикувано на 14.10.19 в 10:28

Трябва да се повиши стойността на медицинските дейности

В бюджетната прогноза на МС за следващата година са предвидени 270 милиона лева повече за болнична помощ. Тоест – обещаното от министър Ананиев на синдикатите, е по-малко от това, което МС е приел като бюджетна прогноза. Това заяви в интервю за Радио Пловдив доктор Стойчо Кацаров, председател на Център за защита правата в здравеопазването...

публикувано на 14.10.19 в 10:04

Действителността е абсурдна и абсурдите звучат като истини

Истерията с ромските семейства, които повярваха, че някой ще им вземе децата и ги прибраха от училище, е пример за ниско доверие на българските граждани в институциите и за неспособност  на самите институции да защитят гражданите, когато те са изплашени и уязвими.  Коментарът направи политологът доц.Борис Попиванов, според когото вината за паниката се..

публикувано на 11.10.19 в 16:43