РЕКЛАМА

Съдът в Карлово решава дали да остави полицая- трафикант в ареста

| обновено на 10.08.18 в 12:03

Районен  съд – Карлово  ще разгледа този следобед искането на Районна прокуратура за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ за полицая  Владимир  Славов. Той е обвинен  за трафик на мигранти. 

Престъплението бе извършено на 6 август в Карлово. 29-годишен полицай от Столичната дирекция на вътрешните работи бе задържан за трафик на мигранти. Той е обвинен и за кражба на ценни вещи от чужденците. 

Досъдебното производство ще се води в Карлово, тъй като там били изоставени част от чужденците по време на маршрута им от Бургас за столицата – съобщи окръжният прокурор на Пловдив Румен Попов.Още от категорията

Арестуваха шофьор, опитал да подкупи с 20 евро полицаи

Случката се е разиграла  на АМ "Тракия" в  района на пътен възел Гелеменово.  Полицаите засекли лек автомобил „Нисан“ без регистрационни табели.  Оказало се, че шофьорът 37годишен мъж от Пазарджик няма книжка. Той решил да подкупи полицаите и извадил банкнота от 20 евро като я подхвърлил в служебната кола. Шофьорът е бил арестуван незабавно за 24..

публикувано на 16.08.18 в 11:59

Кметът инспектира инфраструктурни обекти в „Тракия”

Кметът на Пловдив Иван Тотев и кметът на „Тракия“ Костадин Димитров направиха инспекция на инфраструктурни обекти в района.  Изцяло преасфалтирана вече е улица „Григор Божков” . По време на строително-ремонтните дейности на обекта, които започнаха преди три седмици, освен реконструкцията на пътя е извършена още подмяна на бордюрите и..

обновено на 16.08.18 в 11:35

За есента остана делото срещу ЧСИ Атанас Атанасов

Делото срещу частния съдебен изпълнител Атанас Атанасов, обвинен, че е присвоил 709 633,85 лв., отново не успя да стартира. За 9,30 часа в Асеновградсия районен съд беше насрочено разпоредителното заседание, но Атанас Атанасов се яви сам и обясни, че адвокатът му е в отпуск. Така нов опит да се проведе разпоредителното заседние ще бъде направен на..

публикувано на 16.08.18 в 11:34

Съдят скандалния ЧСИ Атанас Атанасов

Районен съд Асеновград  ще гледа делото срещу частния съдия изпълнител Атанас Атанасов, обвинен, че за шест години в качеството му на длъжностно лице е откраднал над 730 000 лева чужди пари.  Те са постъпили в сметките му в четири банки след разпродажби на имущество на длъжници.

обновено на 16.08.18 в 10:54

Обвиненият за трафик на мигранти полицай иска да излезе от ареста

Окръжен съд - Пловдив ще гледа жалбата на полицая, който беше задържан за трафик на мигранти. Карловският районен съд му определи мярка задържане под стража и сега той обжалва решението.

обновено на 16.08.18 в 10:54

Сектор Пътна полиция спира за час

Временно ще бъде спряно обслужването на граждани в сектор Пътна полиция в Пловдив.  Това се налага поради необходимост от профилактика на сървър за времето от 12 за 13 ч., посочват от МВР.

публикувано на 16.08.18 в 09:50

Преместват спирката на Бунарджика

В Пловдив автобусната спирка с № 167 на „Бунарджика“, временно е изместена 30 метра на юг по Западното платно след кръстовището на бул. „Руски“ с ул. „Волга“. Това ще продължи до приключване на строително-ремонтните работи, информираха от ОП „Организация и контрол на транспорта“. От общинското предприятие са уведомили фирмите превозвачи да..

публикувано на 16.08.18 в 06:53