РЕКЛАМА

Три дни в Девин ще празнуват

В Девин започва празника на града и минералната вода, който ще продължи до неделя.

Празничната програма предвижда детски футболен турнир на градския стадион с участието на отбори от двата футболни клуба -  “Родопа Смолян“ от Девин и “Хебър“ от Пазарджик.

В празника ще има детска вечер на талантите. В аквапарка ще се проведат и конкурсите “Мис Девин“ и “Мис Персенк“ със специалното участие на Тони Димитрова.

В събота ще се проведе състезание по стрийт фитнес.

Преди официалното откриване на празника от кмета на Община Девин – Красимир Даскалов, самодейци ще изнесат концерт пред Дома на културата.

Програмата ще продължи с концерти: на Берковската духова музика, на Николина Чакърдъкова, както и на Неврокопския танцов ансамбъл.

Концерти ще има и в неделя. 


Още от категорията

Пешеходка блъсната от автобус в "Тракия"

80- годишна жена е в болница, след като бе блъсната от автобус на ул. "Съединение" в ЖР "Тракия". По информация от УМБАЛ "СВети Георги", жената е с мозъчно сътресение и е настанена за наблюдение в болницата. По първоначална информация жената е пресякла неправилно пътното платно около 18 50 часа тази вечер и е ударена от автобус на градския транспорт...

публикувано на 22.10.18 в 21:58

Пловдивчани поискаха оставката на вицепримиера Валери Симеонов

Десетки хора се събраха в Пловдив, за да поискат оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Протестът бе по повод думите му, че майките на деца с увреждания са кресливи, а децата – уж болни.   Родителите на децата с увреждания бяха облечени в познатите черни тениски „Системата ни убива“ и носеха плакати с различни надписи. С възгласи..

обновено на 22.10.18 в 19:48

Освободен е шефът на Митница Пловдив

Освободен е досегашният началник на Митница Пловдив Павел Геренски. По непотвърдена информация срещу него е образувано ди сциплинарно производство. За изпълняващ длъжността е назначен заместникът на Геренски  Боян Тодоров. Геренски заема позицията в Пловдив от 2014 година. Дотогава той е шеф на  Митница Кулата.

публикувано на 22.10.18 в 19:47

Пловдивчани са майсторите на новото поколение фалшиви евро и долари

Печатница за фалшиви пари беше разбита при акция на полицията и прокуратурата. Фалшивите банкноти са изключително висококачествена изработка, съобщиха от прокуратурата. Това е най-голямата печатница за фалшиви банкноти в последните 11 години. Намерени са над 11 милиона евро и близо 2 милиона долара , каза заместник-главният прокурор Иван Гешев...

обновено на 22.10.18 в 16:44

Митинг-протест пред общината иска оставката на Валери Симеонов

Пловдивската организация на партия „Възраждане“ призовава гражданите на митинг-протест пред сградата на община Пловдив довечера.  Основното искане е за оставката на вицепремиера Валери Симеонов заради обидното му изказване  спрямо  майките на деца с увреждания. В него той ги нарече "кресливи жени, които спекулираха с децата си, манипулираха..

обновено на 22.10.18 в 15:44

Здравко Димитров посрещна делегации от китайските провинции Тиендзин и Ляонин

След успешното провеждане на Четвъртата среща на местните лидери на страните от Инициативата 16+1, която се проведе в София, областният управител Здравко Димитров посрещна делегация от китайската провинция Тиендзин и подписа Меморандум за разбирателство, укрепване на бизнес сътрудничеството и Писмо за намерение за побратимяване между провинция Ляонин и..

публикувано на 22.10.18 в 15:42

Прокуратурата пусна от ареста шофьора, блъснал майка с количка в "Тракия"

Подобрява се състоянието на жената, блъсната на пешеходна пътека в Жилищен район „Тракия“. Тя вече е в съзнание и диша самостоятелно. Въпреки това тя остава на лечение в УМБАЛ „Св. Георги“. Междувременно стана ясно, че шофьорът, блъснал жената, вече е вън от ареста срещу парична гаранция от 1000 лева. Той е обвинен за нарушаване правилата за..

публикувано на 22.10.18 в 14:55