РЕКЛАМА

Самочувствие и сигурност с работните облекла на „Бултекс 99“

“ Бултекс  99“ е фирмата, която  25 години предлага на българския и световния пазар най– новите и актуални модели  работни облекла и лични предпазни средства.

   Атрактивни, комфортни, стилни и модерни са облеклата за работа, обувките, очилата, ръкавиците и всички аксесоари, които допълват визията на съвременния работещ човек. Изборът е голям, цветовете и материите са подбрани, така че да задоволят и най – взискателните.

    През последните години започна да се говори за работното облекло като за част от модерния външeн вид на работещия човек.  Днес тези облекла имат своите тенденции. Фирма „Бултекс  99“  гарантира здравословни и безопасни условия на труд, продуктите защитават работещите от вредни въздействия на околната и работната среда.

   За да сте сигурни, че няма да направите грешен избор, доверете се на професионализма на фирма „Бултекс  99“ . Можете винаги да разчитате на обучения и висококвалифициран персонал в търговските обекти в цялата страна. На bultex99.com разгледайте  гамата от продукти, които може да поръчате и онлайн.

   „Бултекс  99“  в партньорство с хипермаркет  „Практикер“  организираха уникално по рода си ревю–шоу „Модерен ...когато работиш“ в Пловдив и Бургас. Партньорите в това начинание заложиха на нестандартен начин за представяне на фирмено работно облекло чрез ревю и танци. Танцьорите от студио „Дуенде“ демонстрираха, че удобството и добрият външен вид могат да вървят ръка за ръка. Посетителите се запознаха с най –новите и актуални тенденции на марките „Stenso”, “Diadora”, “Puma” и много други.

  След успешното представяне в Пловдив и Бургас, организаторите ще продължат инициативата и в други градове.

СнимкаСнимкаСнимка

Още от категорията

Можеш да рекламираш тук!

  Рекламен формат*    Позиция Продължителност Цена**   Banner 728 x 90 горе център   Всички страници 1месец   250,00 лв.    Banner 300 x 250 горе дясно   Всички страници 1месец..

обновено на 12.11.18 в 13:29

Пресклуб и Културен център на Радио Пловдив

ТАРИФА ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ТЕХНИЧЕСКИ УСЛУГИ ОТ ОТДЕЛ ЗВУКОЗАПИС  НА РРС ПЛОВДИВ 1.  Ползване на Студио 1 на Радио Пловдив за музикални записи по многоканална или двуканална технология: -   до 5 микрофона………………………..………………. 24лв. / час - до10 микрофона………………………..……………… 30лв. / час -  смесване и мастериране....……………………..……  24лв. / час -..

обновено на 02.11.18 в 17:18