Опожариха кола зад магазин "Алати"

Кола  бе запалена зад магазин "Алати" в Пловдив този следобед. 

Според говорителя на пожарната Цвятко Дешев това е автомобил "Рено". Пожарът е засегнал и втора кола в съседство. 

От МВР не поясняват дали има умисъл в палежа. Една пожарна кола е дошла в района малко след 6 минути след сигнала на 112. 

Няма жертви.


Още от категорията

Тримата дилъри, хванати с дрога за 1 500 000 лева, остават в ареста

Трима обвиняеми за  откритите 60 килограма екстази в „Столипиново“ остават в ареста. Това определи Пловдивския окръжния съд при разглеждането на  исканата от прокуратурата най-тежка мярка за неотклонение спрямо неосъжданите досега Росица Маркова, Ниази Мехмедов и Владимир Кабакчиев.  Те бяха арестувани в началото на седмицата  за държане с цел..

обновено на 19.04.19 в 17:42

Почина изоставеното в болница дете

Следобед е починало 7-годишното детенце, което бе изоставено от родителите си в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив. Момиченцето е издъхнало вследствие на сърдечна недостатъчност. Случаят възпламени общественото мнение преди дни. Майката довела детето в болницата преди три седмици, след като състоянието му се влошило и трябвало да постъпи по..

публикувано на 19.04.19 в 17:42

Община Пловдив иска да менажира новите галерии

Общината да управлява новите арт пространства в Пловдив - галерията на ул. “Гладстон”, която все още е в строеж, галерията в бившия Детмаг „Снежанка“ – това предлага заместник кметът по култура и туризъм Александър Държиков. „Общината да бъде управляващ, както е Художествената галерия, както е галерията на ул. Съборна, тоест институцията,..

публикувано на 19.04.19 в 13:51

Студенти от чужбина с родни корени ще остават по-лесно в България

Облекчаване на процедурите за получаване на разрешение за постоянно пребиваване поискаха студенти от българската общност в чужбина на среща с вицепрезидента Илияна Йотова в ПУ „Паисий Хилендарски“.  Постановление 103, което регламентира престоя и обучението ви в български университети, ще бъде променено , обясни Йотова. Тя предлага при промяната..

публикувано на 19.04.19 в 12:55

Заловиха насилника, пребил жена си в Панагюрище

Полицаите от РУ-Панагюрище задържаха мъжа,  издирван за домашно насилие.  Той се е укривал, след като полицията го обявила за издирване след сигнал от пострадалата му жена.  47-годишният панагюрец е нарушил  забраната да я доближава. Въпреки съдебното ограничение, той отишъл в жилището на 46-годишната жена, с която живеел на семейни начала. Там..

обновено на 19.04.19 в 12:00