РЕКЛАМА

Опожариха кола зад магазин "Алати"

Кола  бе запалена зад магазин "Алати" в Пловдив този следобед. 

Според говорителя на пожарната Цвятко Дешев това е автомобил "Рено". Пожарът е засегнал и втора кола в съседство. 

От МВР не поясняват дали има умисъл в палежа. Една пожарна кола е дошла в района малко след 6 минути след сигнала на 112. 

Няма жертви.


Още от категорията

КАТ не издава документ за екокатегория на колите, правят го производителите

Пътна полиция не издава документ за екологичен сертификат на моторните превозни средства.  Отговорът на КАТ е по повод на гласувания вчера нов годишен данък на МПС-тата в Пловдив, който се определя по нова формула с екологична и имуществена компонента.  По време на дебатите стана ясно, че в талоните на колите, чиято регистрация е до 2015-та не е..

публикувано на 23.01.19 в 16:35

Откриха тялото на удавеното момче край Марково

Малко преди 10 ч. откриха тялото на удавеното момче в микроязовир край Марково и Първенец. 15-годишно момче пропадна в ледените води на микроязовир между пловдивските села Марково и Първенец при опит да си направи селфи. Сигналът бе подаден към 17 ч. вчера. Момчето било с двама свои приятели. То влязло в замръзналия водоем, за да си направи..

обновено на 23.01.19 в 15:38

На 8 февруари събарят незаконните постройки във Войводиново

8 февруари е крайният срок, след който ще започне премахване на незаконните постройки в ромската махала на Войводиново – съобщи в интервю за Радио Пловдив кметът на селото Димитър Тосев.  Засега има две обжалвания, които са абсолютно безпочвени, тъй като жалбоподателите нямат документи за собственост на имота – заяви кметът. 13 са описаните..

обновено на 23.01.19 в 15:38

Бум на пациентите с усложнения от грип в Асеновград

Пет пъти са се увеличили пациентите с усложнения при грип и остри вирусни заболявания в многопрофилната болница в Асеновград. Само за седмица са постъпили за лечение 20 болни с тежки пневмонии, докато при обичайна обстановка се регистрират само по 1-2 случая. Лечебното заведение разполага с 11 пулмологични легла във Вътрешно отделение, които в..

публикувано на 23.01.19 в 15:36

Удължиха грипната ваканция и в Смолян

Регионалният щаб за борба с грип и Острите респираторни заболявания  в Смолян удължи грипната ваканция за учениците от областта до края на тази седмица.  Осем от пробите са положителни за грип. Остава в сила и грипната епидемия на територията на цялата област, заради големия брой на заболелите. 

публикувано на 23.01.19 в 14:58

Още два дни грипна ваканция в Пазарджик

Мъж на 62 години е починал в Пазарджишката многопрофилна болница след белодробно усложнение от остро респираторно заболяване.   Вчера от настъпили усложнения почина и 43-годишен мъж. Има и пациенти в критично състояние. Лекарите са успели да спасят живота на 27-годишен мъж, който е бил с двустранна бронхопневмония. Областният управител Стефан..

обновено на 23.01.19 в 13:56

Скорошен старт за реконструкцията на Голямоконарско шосе

Правителството прехвърля на община Пловдив собствеността върху държавни имоти на територията на общините Пловдив и Марица за реконструкцията и разширението на „Голямоконарско шосе“.  С реализирането на проекта ще се подобри организацията на движението и ще се повиши пропускателната способност на една от най-натоварените входно-изходни артерии на..

публикувано на 23.01.19 в 13:28