"Вход Свободен" – гоним стреса и напрежението в петък!

| обновено на 07.12.18 в 12:47

В петък  ще украсяваме елхи – нашите, вашите, на съседите! Ще кичим гирлянди около проблемите и ще ги маскираме като щастие! Чудесно е да си постелем такава една перспектива за почивните дни!

За коледната украса, декориранерто на домовете ни, си избрах да говорим, защото ни предстоят цели два почивни дни, в които можем, дори е наложително да дадем воля на творческите си пориви! Какво по-добро поле за изява от украсяването на дома за  Коледа?!

Поверяваме ви  в ръцете на топ флориста– Нина Йотовска, която ще сподели от работата, идеите,  съветите и коледното си настроение!

В „Еко Аларма“ ще правим рециклирана коледна украса и играчки.

Правим разходка до Капана, за изложбата Constellation на Мира Мохсен, Гергана Табакова, Мария Трифонова и Емилия Данчева - четири млади дами, интересни и различни творци.

Започваме след новините в 12.00.

Водещ - Дарина Иванова 

Още от категорията

"Добро утро, ден!" с актрисата Радина Думанян

Радина Думанян е сред най-известните млади таланти на родната сцена. Тя играе в десет представления на Драматичен театър Пловдив, имаше успешна роля като д-р Биляна Захариева в първия сезон на филма „Откраднат живот“, има награда „Асеер“ за изгряваща звезда.  Пловдивчанка, която обича града си и казва: Много обичам да слушам гласа на хората, това за..

публикувано на 25.04.19 в 10:43

Адвокат Владимир Дончев в рубриката "Добро утро, ден!"

Адвокат Владимир Дончев ни гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Той е свързан не само с правото, но и с политиката. Владимир Дончев беше два мандата депутат – в 39-тото и в 40 Народно събрание, по време на управлението на НДСВ. И днес той не може да се откъсне напълно от политиката, но пък добре знае кои са важните неща в човешките..

публикувано на 18.04.19 в 10:55

"Добро утро, Ден!" с художника Ангел Гешев

Рисувахме с думи тази седмица, заедно с художника Ангел Гешев. Той ни зарказа своите истории за светлината на утрото, кученцето Белла, кафето и динамиката на деня, спомни си за село Розовец и безбрежното детство. Сподели творчески вълнения, вярата  в късмета и съдбовната среща с любовта. Сигурен е в бъдещето на младите таланти.  Благодарен е на..

публикувано на 12.04.19 в 10:46

"Добро утро, Ден!" с Виктория Радева

Играем с бяло и черно, с усмивката и ентусиазма на едно 17 годишно момиче, все още ученичка в Националната търговска гимназия в Пловдив,  но вече световна шампионка за кадети и с две републикански титли в дамския шахмат.  Виктория Радева, признава, че има моменти, в които самата е в шах, но нищо в ежедневието й не може да я матира,  споделя кой е..

обновено на 05.04.19 в 09:54

"Премълчаното разказано" на доц. Вихърова - част от Пловдив 2019

„Премълчаното разказано​“ е спектакълът на театралната режисьорка доц. Възкресия Вихърова. Неговите премиерни спектакли са на 12 и 13 април в Пловдив. В предаването „Сто-лица култура“ по "Хоризонт" и Радио Пловдив тя разказа: „Това е един проект, който е част от културната програма на Пловдив 2019. Носи името на първия спектакъл, който..

публикувано на 04.04.19 в 14:04