"Вход Свободен" – гоним стреса и напрежението в петък!

| обновено на 07.12.18 в 12:47

В петък  ще украсяваме елхи – нашите, вашите, на съседите! Ще кичим гирлянди около проблемите и ще ги маскираме като щастие! Чудесно е да си постелем такава една перспектива за почивните дни!

За коледната украса, декориранерто на домовете ни, си избрах да говорим, защото ни предстоят цели два почивни дни, в които можем, дори е наложително да дадем воля на творческите си пориви! Какво по-добро поле за изява от украсяването на дома за  Коледа?!

Поверяваме ви  в ръцете на топ флориста– Нина Йотовска, която ще сподели от работата, идеите,  съветите и коледното си настроение!

В „Еко Аларма“ ще правим рециклирана коледна украса и играчки.

Правим разходка до Капана, за изложбата Constellation на Мира Мохсен, Гергана Табакова, Мария Трифонова и Емилия Данчева - четири млади дами, интересни и различни творци.

Започваме след новините в 12.00.

Водещ - Дарина Иванова 

Още от категорията

"Добро утро, ден!" с Крикор и Мъгърдич Касапян

Тази седмица имаме удоволствието да споделим утринните мисли на художниците  - графици проф. Мъгърдич Касапян и неговия брат - близнак доц. Крикор Касапян. Веселина Пеева влезе в дъха на техния ден от изгрева да залеза, попита ги избора на посока и за първата крачка, за оценките, които дават и получават, за двете лица  и за собственият избор...

публикувано на 15.02.19 в 10:09

"Добро утро, ден!" с Райна Петрова

 Райна Петрова гостува през седмицата в "Добро утро, ден". Тя е  пианистка и  преподавателка в  Академията за  музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив.  Първи изпълнител у нас  е на  последната недовършена творба на Бах „Изкуството на фугата“,  заедно с други музиканти и на 48-те  прелюдии и фуги на Бах  и на всички  негови..

публикувано на 08.02.19 в 15:42

"Добро утро, ден!" със Станислав Багалев

Един от най-добрите преподаватели в България по китайски бойни изкуства Станислав Багалев гостува на рубриката ни тази седмица. Той се занимава повече от 30 години с Винг Тчун и други източни техники.  В първата част на интервюто с него е кратката визитка на сифу Багалев, и още - как организира деня си, без какво не може сутрин.  Сифу Багалев е..

обновено на 08.02.19 в 14:44

„Добро утро, ден!“ със Стоян Сърданов

Известният актьор Стоян Сърданов има стотици роли зад гърба си, но най-дългогодишната от тях е тази на Дядо Коледа. Защото обича децата и най-вече – светлината в детските очи и техните усмивки. За Стоян Сърданов няма ден без усмивки, тъй като те оцветяват седмиците. А вярва ли в Дядо Коледа? С какво посреща утрото? Коя е мисъл никога не го..

обновено на 08.02.19 в 14:43

"Добро утро, ден" с Жорж Трак

Галерията на художника  Георги Иванов „Тракарт, който е известен с  артистичния си псевдоним Жорж Трак, води диалог между древното и модерното. Гостуваме в утрото на художника-галерист само ден, след като най-впечатляващото, бляскаво, шумно и създало много спорове събитие – откриване на Европейска столица на културата Пловдив 2019, се случи..

публикувано на 08.02.19 в 14:39