РЕКЛАМА

"Вход Свободен" – гоним стреса и напрежението в петък!

| обновено на 07.12.18 в 12:47

В петък  ще украсяваме елхи – нашите, вашите, на съседите! Ще кичим гирлянди около проблемите и ще ги маскираме като щастие! Чудесно е да си постелем такава една перспектива за почивните дни!

За коледната украса, декориранерто на домовете ни, си избрах да говорим, защото ни предстоят цели два почивни дни, в които можем, дори е наложително да дадем воля на творческите си пориви! Какво по-добро поле за изява от украсяването на дома за  Коледа?!

Поверяваме ви  в ръцете на топ флориста– Нина Йотовска, която ще сподели от работата, идеите,  съветите и коледното си настроение!

В „Еко Аларма“ ще правим рециклирана коледна украса и играчки.

Правим разходка до Капана, за изложбата Constellation на Мира Мохсен, Гергана Табакова, Мария Трифонова и Емилия Данчева - четири млади дами, интересни и различни творци.

Започваме след новините в 12.00.

Водещ - Дарина Иванова 

Още от категорията

Оптимизъм или реализъм "Точно днес"

Равносметката за 2018 попада в клопката на оптимизма, смятат социолозите на "Алфа Рисърч".  Как и защо българинът зарежда позитивно очакванията си за всяка следваща година коментираме с Геновева Петрова , управител на агенцията. Очакваме от нея да ни запознае с годишното проучване за българската политическа среда и интересните тенденции повлияни от..

публикувано на 17.12.18 в 16:52
Мозайка от Малката базилика в Пловдив

"Ден след ден" на 17 декември

Председателят на НС Цвета Караянчева коментира в Пловдив приетия държавен бюджет за догодина. Тя връчи годишната награда за археолог на 2018 г. и призове на общини за приноса им в културното развитие на страната. Церемонията, посветена на „Чудесата на България“, се състоя в Малката базилика в Пловдив. Репортажът от там е на Антония Попова ...

публикувано на 17.12.18 в 14:20

Мода, театър и празници в предаването "Вход свободен"

Ще ви срещнем с дизайнера Иван Донев. Той, вече, е име в световните модни среди и е единият от двамата българи, завършили престижната академия за мода "Коефия", в италианската столица. Н осител е на наградата „Златна игла“ за 2018 година.  За успехите, наградите и плановете за следващата година, говорим с човека, който не забравя родния Раковски и..

обновено на 17.12.18 в 10:27

"Точно днес" - на ръба на делничното и на Светлината

Около 5% ръст  на чуждестранните туристи в страната ни за предстоящия зимен сезон очакват от Министерството на туризма. В сезона на белите спортове най-притегателни са дестинациите към зимните курорти, а в контекста на Европейското културно домакинство на Пловдив сред броени дни, регионът на Родопите  става особено актуален. За готовността и..

публикувано на 16.12.18 в 17:29

Добротворство "Ден след ден"

Доброто всеки човек го носи в себе си. Нужни са му подходящи условия, за да се прояви. И не е нужно тази благотворна среда да се търси само в празниците.  Добротворството е ежедневие. От хората, посяващи семето, към хората, готови да откъснат плода - не само защото се нуждаят от него, а заради готовността си да го приемат с благодарност. За..

публикувано на 14.12.18 в 14:42

Пътуване до Севера, фокус и тенденции в предаването „Вход свободен“

Защо един пловдивчанин, издава книга за Северна България? Гавраил Гавраилов в съавторство с Весела Николаева и Михаил Михов ни организира пътуване, от Балкана до Дунав. Какво е помидоро техника? И този въпрос, няма да оставим без отговор. Ще си говорим и за тенденции, чиято посока понякога е доста странна. Петъчно и лежерно организираме..

обновено на 14.12.18 в 10:47

"Точно днес" - цветни и съседски срещи в петък

Още броим ...11 дни до Коледа, и започваме утрото на 14 декември с новостите в Пловдив: Известният пловдивски художник Тодор Дрянков (1944-2014) ще бъде представен от неговите наследници с две големи изложби през 2019 година. Живописните му творби гостуваха този месец в Скопие, повече ще разкаже Петър Вангелов , племенник на твореца, който старателно..

обновено на 14.12.18 в 09:06