"Запрянови" ремонтират направената от тях хидроизолация на Пеещите фонтани

Фирма Запрянови ще ремонтира хидроизолацията на дъното на Пеещите фонтани. Асеновградското дружество е единственото подало оферта за обявената от местната власт обществена поръчка. 

Цената, предложена от Запрянови е 149 800 лева при зададени в офертата 150 хиляди лева.

Площта, която предстои да се ремонтира е 6500 квадратни метра. Припомням, че Запрянови направиха големия ремонт на Пеещите фонтани през 2015 година, а в момента тече друга обществена поръчка за поддръжка на водната атракция за следващите 12 месеца за 217 хиляди лева. 


Още от категорията

Автобус хлътна в канавка на спускане от Марково

Транспортен инцидент с пътнически автобус по линията Пловдив – Марково за щастие  се размина само с огънати ламарини и стреснати  пътници.   По първоначални данни, към 8 часа тази сутрин рейсът с 35 пътници излязъл извън пътя и пропаднал в крайпътната канавка, след като пътят му бил засечен от микробус.   Това се случва на спускане по стръмния..

публикувано на 21.02.19 в 09:15

Ден на биоземеделието в Панаира

Ден на биологичното земеделие е днешният в рамките на мегафорума за агробизнес, храни, вино и оборудване, чиито домакин е Пловдив.  Ще се разискват проблемите и ще се търсят решения за българското биологично пчеларство. Предстои  семинар на тема „Биологично земеделие в България – мисията възможна“.  Програмата включва още дискусия за разширяването..

публикувано на 21.02.19 в 07:07
Сергей Андониев

Адониев получил BG паспорт с обещание за Кол - център в Пловдив

Министерството на вътрешните работи и ДАНС информираха парламентарните комисии по вътрешна сигурност и за контрол на службите за придобиването на българско гражданство от руския бизнесмен Сергей Адониев и за лишаването му от гражданството.  Той е получил български парспорт през 2008 година и лишен от него през 2018 година, след като са получени..

публикувано на 20.02.19 в 16:58

Напредва строителството на Епископската базилика и площада пред нея

С бързи темпове напредва строителството на Епископската базилика на Филипопол и площадно пространство пред храма. Вече са завършени ограждащите стени и конструкцията на първия етаж и северния кораб. Изградени са външните ВиК и електро връзки, хидроизолациите и топлоизолациите по ограждащите стени, вертикалната планировка.  В момента е в ход..

публикувано на 20.02.19 в 15:25

Нови светофари и защитен ляв завой на Карловско шосе

Нова организация на движение със защитени леви завои  е въведена по „Васил Левски“ на кръстовището до бившия завод „Ален мак“.  От ОП „Организация и контрол на транспорта“ в Пловдив съобщиха, че в момента текат 72 часови проби на системата и призоваха към повече внимание при шофиране. 

публикувано на 20.02.19 в 14:34