РЕКЛАМА

"Четяща Коледа" по Радио Пловдив

Слушай „Вход свободен“ и спечели книга за Коледа от Радио Пловдив

На 25, 26 и 27 декември раздаваме книги и още коледни изненади!

| обновено на 11.12.18 в 14:14

"Четяща Коледа" е празничният ни подарък за всички слушателите на Радио Пловдив.

Всеки един от вас може да спечели книга за празниците, като слуша новото предаване „Вход свободен“, което се излъчва всеки делничен ден след новините в 12.00 до 14 часа.

Водещите на „Вход сбододен“ Дора Башакова и Дарина Иванова ще раздават много коледни подаръци. Освен книгите, осигурени от нашите приятели, пловдивските издателства „Хермес“ и „Жанет 45“, ще има още лакомства с коледен аромат и много други изненади.

Разбира се, приоритетът ще е за децата! Затова и по-голямата част от книгите са за тях – български коледни стихотворения, приказки от Италия, Франция и Украйна, и още щастливи коледни истории.

За техните родители, баби и дядовци ще има коледни разкази от Деян Енев, прекрасни текстове от Геори Господинов  и още два романа на Джейн Хейл - „Коледни пожелания и бисквитени целувки“ и „Винаги ще има Коледа“.

Участвайте в нашата „Четяща Коледа“, подаръците ще раздадем на 25, 26 и 27 декември в предаването „Вход свободен“. Как да спечелите ще узнаете също в минутите на новото ни предаване, затова не пропускайте да сте на частотата на Радио Пловдив всеки делник по обед!

Очаквайте още информация в ефир и на сайта ни след 17 декември J


Още от категорията

"Хоризонт" и Радио Пловдив # ЗАЕДНО в "Сто-лица култура"

„Сто–лица култура“ – така се нарича създаденото специално за домакинството на Пловдив, като Европейска столица на културата през 2019-а година, съвместно предаване на програма „Хоризонт“ на БНР и Радио Пловдив. "Сто-лица култура" се излъчва от студиото на БНР – Радио Пловдив в понеделник от 10.00 до 12.00 часа веднъж или два месечно, в..

обновено на 14.01.19 в 16:03

"Мечтата и реалността - ЗАЕДНО" - открито студио на Радио Пловдив за ЕСК 2019

Събитията от календара на Пловдив - ЕСК 2019 вече са фокус в предаванията на Радио Пловдив - с ритъма, атмосферата и предизвикателствата на домакинството.  Освен множеството репортажи, интервюта и дискусии с участници и гости на проявите през годината, в програмата ни ще отделим специално внимание към откриването на Пловдив ЕСК 2019, ще..

обновено на 08.01.19 в 16:21

Димил Стоилов представя "Децата на Дон Кихот" в Радио Пловдив

Пловдивският писател Димил Стоилов, който живее в Брюксел, ще представи новия си сборник с разкази "Децата на Дон Кихот" в Културния център на Радио Пловдив на 8-ми януари.  Подзаглавието на  книгата е „Белгийски и други разкази“, които литературният критик Владимир Янев определя като  опровергаващи и подкрепящи илюзите . Той ще представи..

обновено на 08.01.19 в 13:29

ЧНГ 2019-а от Радио Пловдив!

Радио Пловдив ви честити Новата 2019-а година! Да е мирна, благодатна и успешна, по- добра от 2018-а, пълна с надежда и вяра! Бъдете здрави, щастливи, ведри и нека радостта, късметът и усмивките бъдат винаги с вас! Продължавайте да слушате и четете Радио Пловдив, при нас фалшиви новини няма :)

публикувано на 28.12.18 в 14:14

Бъдете с новите ни предавания "Вход свободен" и линия „Носталгия"

Нова програмна линия  стартира Радио Пловдив  в обедния  пояс  от началото на декември. От понеделник, 3-ти декември , в ефир ще е новото лайфстайл  предаване  „Вход свободен“ .  То ще се излъчва всеки делничен ден от 12.00 и до 14.00 часа. От 14 до 15 часа продължаваме с музикалните предавания  „МP3 формат“ ,  „Hot On The Top“  и..

обновено на 07.12.18 в 12:08

Александър Шурбанов представя избрани стихове на Дилън Томас в Радио Пловдив

"Дордето слънцето се пръсне"  - така се нарича поетичната книга с избрани стихове на Дилън Томас, която ще бъде представена на 10 декември от 18.00 часа в Първо студио на Радио Пловдив.  Изданието е на  "Жанет 45", а гост на срещата ще е преводачът на Дилън Томас  Александър Шурбанов  Из предговора на "Дордето слънцето се..

обновено на 06.12.18 в 16:39
Журналистът от БНР - Радио Пловдив Галя Митева

Награда за Галя Митева от Комплекса за социални услуги за деца и семейства

Комплексът за социални услуги за деца и семейства – община Пловдив, награди с плакет журналисти от пловдивски медии, „за доброто партньорство и принос в популяризирането на детските права“.  На плакета е изобразена рисунка от детската изложба на Центъра за настаняване от семеен тип „Майка Тереза“ , която е подарена на Отделението по  пластична и..

обновено на 06.12.18 в 16:38