"Четяща Коледа" по Радио Пловдив

Слушай „Вход свободен“ и спечели книга за Коледа от Радио Пловдив

На 25, 26 и 27 декември раздаваме книги и още коледни изненади!

| обновено на 11.12.18 в 14:14

"Четяща Коледа" е празничният ни подарък за всички слушателите на Радио Пловдив.

Всеки един от вас може да спечели книга за празниците, като слуша новото предаване „Вход свободен“, което се излъчва всеки делничен ден след новините в 12.00 до 14 часа.

Водещите на „Вход сбододен“ Дора Башакова и Дарина Иванова ще раздават много коледни подаръци. Освен книгите, осигурени от нашите приятели, пловдивските издателства „Хермес“ и „Жанет 45“, ще има още лакомства с коледен аромат и много други изненади.

Разбира се, приоритетът ще е за децата! Затова и по-голямата част от книгите са за тях – български коледни стихотворения, приказки от Италия, Франция и Украйна, и още щастливи коледни истории.

За техните родители, баби и дядовци ще има коледни разкази от Деян Енев, прекрасни текстове от Геори Господинов  и още два романа на Джейн Хейл - „Коледни пожелания и бисквитени целувки“ и „Винаги ще има Коледа“.

Участвайте в нашата „Четяща Коледа“, подаръците ще раздадем на 25, 26 и 27 декември в предаването „Вход свободен“. Как да спечелите ще узнаете също в минутите на новото ни предаване, затова не пропускайте да сте на частотата на Радио Пловдив всеки делник по обед!

Очаквайте още информация в ефир и на сайта ни след 17 декември J


Още от категорията

"Преге" пред публика от Първо студио на Радио Пловдив, защото ... "Пловдив чете" - 15.06 - 21.06

Тази година специалното внимание на „Пловдив чете“ е насочено към малките деца и тийнейджърите като читатели. Този акцент е логично следствие на програмата на ИК „Жанет 45“ „Младият Пловдив чете“. С подрастващите читатели тази година ще се срещнат писателите Петя Кокудева, Виктор Самуилов, Мая Дългъчева. Във фестивалното си издание..

обновено на 15.06.19 в 08:49

Радиотеатърът гостува в Пловдив

Радиотеатърът гостува за два дни в Пловдив. На 13 и 14 юни  жителите и гостите на европейската столица на културата ще могат да чуят четири драматизации по текстове на Йордан Радичков. Събитието е по повод 80 години от създаването на българския  радиотеатър и ще се проведе в Първо студио на Радио Пловдив. Гласът на Радичков ще прозвучи..

обновено на 13.06.19 в 05:39
Пламен Асенов и Александър Гьошев

Представят книгата "Великите европейци" в Асеновград

След премиерата в Първо студио на Радио Пловдив, която премина при голям интерес, първата книга от поредицата „Великите европейци” ще бъде представена и в Асеновград.  Срещата с читатели и слушатели на известната рубрика на Радио Пловдив ще бъде в понеделник, 10 юни 2019 година, от 18 часа, в Градска библиотека – Асеновград. Авторът Пламен..

обновено на 10.06.19 в 10:58

"Френска връзка" в Първо студио на Радио Пловдив

В заключителния пети концерт за сезон Пролет 2019, "Камерна сцена Пловдив" представя проекта - HE FRENCH CONECTION.  Двама именити френски артисти - Клое Кайтон – вокал и Дидие Итюрcари – акордеон, ще стъпят на сцената на Първо студио на Радио Пловдив на 04-ти юни, вторник, от 19.30 часа. В основата на проекта стои българското начало и талантът..

обновено на 04.06.19 в 10:25

Благотворителен концерт за деца в нужда в Първо студио на Радио Пловдив

На днешния 1 юни - Международния ден на детето, Зоналният съвет на Българския футболен съюз в Пловдив и БНР - Радио Пловдив организират съвместно и имат удоволствието да ви поканят на Благотворителен концерт в полза на децата от Дом "Олга Скобелева" в нашия град. Концертът ще започне в 11 часа в Първо студио на Радио Пловдив .  За доброто..

обновено на 01.06.19 в 08:32