"Четяща Коледа" по Радио Пловдив

Слушай „Вход свободен“ и спечели книга за Коледа от Радио Пловдив

На 25, 26 и 27 декември раздаваме книги и още коледни изненади!

| обновено на 11.12.18 в 14:14

"Четяща Коледа" е празничният ни подарък за всички слушателите на Радио Пловдив.

Всеки един от вас може да спечели книга за празниците, като слуша новото предаване „Вход свободен“, което се излъчва всеки делничен ден след новините в 12.00 до 14 часа.

Водещите на „Вход сбододен“ Дора Башакова и Дарина Иванова ще раздават много коледни подаръци. Освен книгите, осигурени от нашите приятели, пловдивските издателства „Хермес“ и „Жанет 45“, ще има още лакомства с коледен аромат и много други изненади.

Разбира се, приоритетът ще е за децата! Затова и по-голямата част от книгите са за тях – български коледни стихотворения, приказки от Италия, Франция и Украйна, и още щастливи коледни истории.

За техните родители, баби и дядовци ще има коледни разкази от Деян Енев, прекрасни текстове от Геори Господинов  и още два романа на Джейн Хейл - „Коледни пожелания и бисквитени целувки“ и „Винаги ще има Коледа“.

Участвайте в нашата „Четяща Коледа“, подаръците ще раздадем на 25, 26 и 27 декември в предаването „Вход свободен“. Как да спечелите ще узнаете също в минутите на новото ни предаване, затова не пропускайте да сте на частотата на Радио Пловдив всеки делник по обед!

Очаквайте още информация в ефир и на сайта ни след 17 декември J


Още от категорията

"Срещите" посрещат гости за 20-ия си рожден ден" в Радио Пловдив

Публицистичното предаване "Срещите" ще отбележи своята 20-та годишнина в ефира на Радио Пловдив. "20 години с въпросите, на които никой не е дал един единствен отговор: Кои сме? Откъде идваме? Накъде отиваме? Какво съм аз?  Важното е да  питаме, защото "Истината ще ви направи свободни", казва водещата на "Срещите" Людмила Сугарева. Тя..

обновено на 21.03.19 в 07:10

Изидор Рудник идва със своя младежки Биг бенд в Първо студио Радио Пловдив

Американският тромбонист, диригент и композитор Изидор Рудник ще свири и дирижира в Първо студио на Радио Пловдив с Биг бенд "Кларк Монтесьори хай скул". Концертът е част от програмата на "Камерна сцена" - Пловдив и ще събере почитателите на джаза на 20 март, сряда, в часа.  В своята дългогодишна кариера проф. Рудник ръководи джаз академии в..

публикувано на 11.03.19 в 10:28

Премиера на "Накъде тече реката" в Културния център на Радио Пловдив

Новата книга на Чавдар Ценов "Накъде тече реката" ще бъде представена в Културния центъра на Радио Пловдив. Премиерата е на 11 март, понеделник, от 18.00 часа в Първо студио.  Изданието е на ИК "Жанет 45", а за автора и книгата ще говорят проф. Клео Протохристова  и доц. Борис Минков. За автора Чавдар Ценов е завършил френска гимназия и..

обновено на 11.03.19 в 06:37

Пенка Стоянова разказва за "Царицата на баскетбола" в Радио Пловдив

Легендарната българска баскетболистка Пенка Стоянова, дългогодишен капитан на женския ни национален отбор, постигнал едни от най-големите успехи в историята, ще разказва спомени от славната си кариера по време на промоцията на нейната автобиографична книга „Царицата на баскетбола”.  Представянето на творбата е днес, 23 февруари 2019 г. (събота),..

обновено на 23.02.19 в 08:31

"Звукът на киното" с премиера по Радио Пловдив на 16-ти февруари

Първото издание на "Звукът на киното" ще е на 16 февруари веднага след новините на Радио Пловдив в 8.00 часа.  Това е предаване за любителите на хубавата музика и киното. Казано направо – за феновете на филмовата музика. В рамките на час, всяка събота сутрин, в  „Звукът на киното“ ще ви представяме по един албум с любим филмов саундтрак. Разбира се..

обновено на 15.02.19 в 16:53