Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Тодор Неделев е Футболист на 18-и и 19-и кръг на Първа лига

Плеймейкърът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе награден за най-добър футболист на последните два кръга в Първа лига. "Осмицата" в "жълто-черния" тим получи статуетките за най-добър играч на 18 и 19 кръг в родния шампионат.

В 18-ия кръг Неделев се отчете с асистенция и феноменален гол от центъра във вратата на Локомотив (Пловдив). В 19-ия кръг играчът заби хеттрик срещу Витоша (Бистрица).

По този начин играч на Ботев (Пловдив) за трети пореден кръг печели наградата за Футболист на кръга. В 17-ия кръг статуетката бе връчена на Антонио Вутов.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Уме Емануел наказа ЦСКА в дебюта на Стамен Белчев

"Ботев" спечели с 1:0 като гост на ЦСКА в първи полуфинал за Купата

"Ботев" (Пловдив) победи ЦСКА с 1:0 като гост в първи полуфинален мач от Купата на България. Двубоят бе дебют за новия треньор на "червените" Стамен Белчев, но неговите играчи разочароваха своите фенове на Националния стадион "Васил Левски". През първото полувреме Данило Асприля пропусна отличен шанс да изведе "армейците" напред, но малко след..

публикувано на 17.04.24 в 21:05

Срещите, които ни свързват с корена

Датата е 19-и април, в пространството на „Абсолютни творения“, от 18.30 часа се случва втората песнопойска среща в Пловдив. Вдъхновител и организатор на срещата е Габриела Павлова. Изкуството е онова, което я съпътства в целия ѝ живот. То е онази сила, която я кара да напусне работата си в IT сферата и да се отдаде на свободно..

обновено на 17.04.24 в 17:24
Георги Николов

Георги Николов претърпя операция в Испания

Нападателят на Ботев (Пловдив) Георги Николов претърпя успешна операция в Барселона, Испания. Хирургическата интервенция води световноизвестният д-р Рамон Кугат, при когото подобни травми са лекували Пеп Гуардиола, Андрес Иниеста, Фернандо Торес и редица други. Българският младежки национал ще остане в каталунската столица още известно време, за да бъде..

публикувано на 17.04.24 в 16:04

Слушайте полуфинала ЦСКА - "Ботев" пряко по Радио Пловдив

Ботев (Пловдив) се изправя срещу ЦСКА по пътя си към финала на турнира за Купата на България. Първият полуфиналенв сблъсък е от 19:00 часа тази вечер на Националния стадион „Васил Левски“ и ще бъде предаван пряко по Радио Пловдив.. „Канарчетата“ направиха последна тренировка вчера на футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“ и заминаха на режим в..

публикувано на 17.04.24 в 09:34
Ангел Лясков

Ангел Лясков изигра мач номер 100 в елита

Защитникът на Локомотив (Пловдив) Ангел Лясков записа своя мач № 100 в Първа лига, съобщиха от клуба. Той ознаменува своето представяне и с попадение, за да изравни резултата за 2:2 при гостуването на Берое в 29-ия кръг на Първа лига. “Щастлив съм от това постижение, още по-щастлив съм, че го правя именно с екипа на Локомотив. Не постигнахме този..

публикувано на 16.04.24 в 11:58