Разгневен мъж от Батак с лопата попиля верижен снегорин

Жител на Батак потроши почистващ снега трактор, съобщиха от полицията в Пазарджик. 

Квалифицираната като „вандалска проява“ се разиграла в четвъртък сутринта на улица в родопския град.  

Там 55-годишният батачанин, по неуточнени засега причини, грабнал тежка лопата и скочил върху задната рама на снегорина. 

С няколко мощни удара, той  успял да строши стъклото на верижния трактор, който почиствал снега по пътя. 

Разгневеният мъж е арестуван в полицейското управление в Пещера. Спрямо него е образувана преписка и случаят се поема от прокуратурата.


Още от категорията

Започва ремонт на три виадукта на магистрала "Тракия"

Започват ремонтите на три виадукта на магистрала "Тракия". От днес на 13-ти, 15-ти и 20 –ти километър в посока Пловдив мостовите съоръжение ще се обновяват  основно. Ремонтните работи ще са в платното за Бургас затова движението в тези участъци ще се осъществява двупосочно в платното за София .  Виадуктите не са обновявани основно от..

публикувано на 25.03.19 в 08:43

Внасят нова подписка в защита на парка в Кършияка

Очаква се нова гражданска подписка да бъде внесена в общината от представители на инициативния комитет на протестиращите за запазването на парка зад  хотел „Санкт Петербург“ в район „Северен“.  Над 200 човека се подписаха само за няколко часа вчера, след като недоволни граждани се събраха отново на спорния терен. Те бяха запознати с исканията на..

публикувано на 25.03.19 в 07:22

Първа копка на кръговото на пътя Пловдив - Карлово между Строево и Труд

Днес ще бъде направена първа копка за изграждането на кръгово кръстовище на пътя Пловдив - Карлово при селата Строево и Труд . Това е един от най - опасните участъци на главния път и на това кръстовище често стават катастрофи.  Първата копка ще бъде направена от кмета на  община „Марица“ Димитър Иванов и представители на държавната..

публикувано на 25.03.19 в 06:58

Днес е Благовещение

Православната църква чества днес Благовещение . Празникът е част от Великденския празничен цикъл и винаги се отбелязва на 25 март. Благовещение e празник за всички християни, независимо от традицията и църквата, към която принадлежат. В християнската традиция денят се почита като празник на майката. Според Библията на този ден Архангел..

публикувано на 25.03.19 в 05:43

Готов е графикът за прием на първолаци в общинските училища

Готов е графикът за прием в първи клас за следващата учебна година в общинските училища на Пловдив.  Първото класиране ще бъде проведено на 5 юни, а свободните места за него ще бъдат публикувани в електронната система на училищата до 15 април. Предвижда се след тази дата да започне подаването онлайн в електронната система на заявления за участие в..

публикувано на 24.03.19 в 16:23