Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ранно утро с "Шейкър"

| обновено на 08.02.19 в 16:55

В разгара на зимата сме! Все пак с  надежда, защото  пролетта  предстои! Това е приятната разлика между есента и зимата . Колкото и да сме позитивни и обнадеждени обаче, времето на студ, вируси, дългите часове в затворените помещения  не само дотягат, но и отслабват всичките ни защитни сили! Затова, февруари е може би най-подходящия месец, през който да се погрижим за общото си здравословно състояние. 

В срещите които ни предстоят, се надявамe да откриете по нещо полезно, но и приятно, така, че на сетивата ви да остане възможността да се насладите на красотата на ранното неделно утро!

За да не бъдем прекалени светци, в  "Шейкър" диагноза ще извадим на показ всички онези неудобни истини за характера ни! Всички зодиакални знаци ще бъдат подложени на детайлно разглеждане!

На 10 февруари православната църква почита паметта на свещеномъченик Харалампий и света мъченица Валентина, а  пчеларите отбелязват своя празник.

Срещаме ви с апитерапевта д-р Пламен Енчев и методите и ефектите на апитерапията.

Покана за едно събитие със вход свободен! Младежки център Пловдив организира  Форум театър- практическо въведение в метода. Какво представлява форум-театъра, какви са неговите цели и сфери на приложение – отговорите ще получим от Димитрия Тодорова - директор на Младеьки Център Пловдив.

 Преди всичко, в Мултивитамин  ви предлагаме  традиционните рецепти за по-успешно и по-приятно събуждане, поне в неделя!

Бъдете с "Шейкър" по Радио Пловдив! 

Започваме след новините в 7.00.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Усмихнат следобед с "Вход свободен"

Днес ще усмихнем денят Ви със забавни рубрики, покани за събития и любопитни факти!  Заедно с директора на ОУ "Виктория и Крикор Тютюнджян" - Пловдив, Симон Тютелян,ще Ви поканим на Ден на отворените врати,  който ще бъде отбелязан с разнообразна програма на 30-април. Събитието е под надслов "Нашият чуден свят" и за него ще научим повече минути след..

публикувано на 25.04.24 в 09:30

С пролетно темпо - "Точно днес"

Плавно преминаваме към топлото време, за да  останем там по-дълго. Ще го усещаме все по-отчетливо и с темите на деня.  Над 200 офталмолози се събират в Пловдив за участие във второто издание на Академия Офталмология. Форматът на конференцията е единствен у нас и специално създаден за млади офталмолози – млади специалисти и специализанти. В..

публикувано на 24.04.24 в 16:41

"Ден след ден" на 24 април

След тревожните новини за разпространението на коклюш в страната ни каква е ситуацията в Пловдив и има ли достатъчно ваксини срещу заболяването? Проверяваме с председателя на Регионалната фармацевтична колегия Димитрия Стайкова и с общопрактикуващия лекар д-р Георги Цигаровски . Кандидатстудентската кампания за Медицинския университет в..

публикувано на 24.04.24 в 14:41

"Вход свободен" - предстоящи ициативи и празници

В средата на работната седмица започваме бавно, но стремително да мислим в посока на предстоящите празници! В събота е Лазаров ден, в неделя е Цветница! Какви ще бъдат прищевките на времето, дали ще има слънце, ще можем ли да си направим пикник, да, това са въпроси, които изплуват в съзнанието ни винаги, когато предстоят почивни и особено празнични дни!..

обновено на 24.04.24 в 13:09

Пролетни посоки в „Точно днес“

В сряда сутрин поемаме по посоките, които ни носи новият ден. Ето и акцентите в предаването: С кръводарителска акция арменската общност в Пловдив отбелязва 109-та годишнина от  геноцида над народа им. Затова как едно кърваво събитие може да бъде превърнато в безценен дар за живот говорим със  Сузи Каприелян, ръководител на Арменската..

публикувано на 23.04.24 в 16:56