Жените в науката и мъжката енергия във „Вход свободен"

| обновено на 11.02.19 в 10:22

В международния ден на жените и момичетата в науката, разговаряме с адвокат Владимира Трачева от „Зонта Интернешънъл“. Ще чуем и д-р Мирослава Недялкова, една от трите стипендиантки за 2018-та година, на програмата „За жените в науката“.

В криза ли е мъжката енергия? Ще се опитаме да дадем отговор и на този въпрос.

Коментарно и на фокус, Жоро Пеев се е заел с поредната интересна тема.

Истината е лесна за разбиране, когато я откриеш!

Заедно сме, след новините в 12. 


Още от категорията

За ясните контрасти "Точно днес"

След всяка беля, прехвърлянето на топката е толкова силно, че заглушава в голяма степен истината. И този път не прави изключение от златното правило по нашите ширини. Ще се опитаме да дадем яснота за виновните след инцидента с влаковата частна композиция на жп гара Пловдив. Наш събеседник ще е независимият транспортен експерт Варужан Апелян .  За..

публикувано на 17.02.19 в 16:16

В "Клуб неделя" днес гостуват основателите на "Кино-клуб Пловдив"

Днес в предаването очаквайте среща с основателите на "Кино- клуб Пловдив" Мартин Касабов и Стефан Димов. Ще говорим за любовта към киното, българските успехи в Холивуд и очакванията на експертите за поредните награди Оскар.  Слушайте ни точно в 16 часа  по Радио Пловдив!

публикувано на 17.02.19 в 11:13

Пътуване до Сицилия и грижа за тялото в неделния „Шейкър“

Опознаваме Сицилия, като специално духовно и енергийно място. Наш гид е д-р Румен Стоилов, изследовател и пътешественик. Търсим връзката с Балканите и древните ни предшественици. Ще се погрижим и за нашето физическо тяло, опознавайки го по-добре. Говорим с рехабилитатора и йога инструктор Георги Яръмов. Отношението определя, колко добре правим..

обновено на 16.02.19 в 22:01

Композиторът Ефтим Чакъров в „Алтер его”

Кое е определящо в българския шоу бизнес – шоуто или бизнеса? И верен ли е първият закон на родния шоу бизнес, че колкото една певица има по-слаби гласови възможности, толкова по-оскъдно се облича за сцената? По тези, а и по много други по-сериозни въпроси ще разговаряме с композитора Ефтим Чакъров. Гостът ни е роден в  Асеновград . Завършва..

обновено на 16.02.19 в 16:11

Тази събота в "Срещи"-те

И те имат бог, и те имат дявол, и те имат  надземно и подземно царство, и те имат поговорка "Бог пред нас,ние след него"! Тогава защо  ромската интеграция е кух звук? Защо сме два свята, в който всеки е срещу всеки?  Проф. Антонина Желязкова, доц.Алексей Пампоров-изследовател на малцинствата и Петър Граматиков с интерес към историята на циганите в..

обновено на 16.02.19 в 09:16