Жените в науката и мъжката енергия във „Вход свободен"

| обновено на 11.02.19 в 10:22

В международния ден на жените и момичетата в науката, разговаряме с адвокат Владимира Трачева от „Зонта Интернешънъл“. Ще чуем и д-р Мирослава Недялкова, една от трите стипендиантки за 2018-та година, на програмата „За жените в науката“.

В криза ли е мъжката енергия? Ще се опитаме да дадем отговор и на този въпрос.

Коментарно и на фокус, Жоро Пеев се е заел с поредната интересна тема.

Истината е лесна за разбиране, когато я откриеш!

Заедно сме, след новините в 12. 


Още от категорията

Започва Страстната седмица

Седемте велики дни  от божествения план за истинска Пасхална радост очертават територията, в която независимо от мястото, в което сме  и темповете на времето, всички православни християни  се оказваме в упор с истината, че ако нямаме  сетиво за лична и обществена съвест, ще понесем още много Голготи.   Между дежурната ритуалност и съзнателната..

публикувано на 21.04.19 в 17:47

Бардът Стефан Гераксиев- Денвъра за окрилените сърца и красотата, която храни душите ни

Днес в Клуб "Неделя", на Цветница, ще ви срещнем с един цветен човек- пловдивския поет и музикант  Стефан Гераксиев- Денвъра. По какво стечение на съдбата е по- известен в Румъния, отколкото в Родината, за какво пее душата му и може ли сърцето да лети? Отговорите на госта ни в слово и песен  очаквайте днес от 16 часа!

публикувано на 21.04.19 в 10:40

"Шейкър" - за по-празнична и щастлива неделя!

Малко след 7 сутринта ни очаквайте в обичайното време за срещи с хубава музика, любопитни  новини, компетентни събеседници и препоръки за щастлив живот! По средата на пролетната прелест, отбелязваме и един от най-радостните и красиви празници в народния ни и църковен календар – Цветница, градът ще се окъпе в настроение!   В празничния ден ви..

обновено на 20.04.19 в 16:12

"Звукът на киното" ви кани на сцената с "Ела, изпей!"

Пролетно и усмихнато преживяване в съботата преди Цветница и в "Звукът на киното". Предлагаме ви музиката от филма "Sing", чието българско заглавие е "Ела, изпей!" Филмът е създаден през 2016-а година и е анимационен. Озвучен е с гласовете на любими и талантливи актьори като  Матю Макконъхи, Рийз Уидърспун, и Скарлет Йохансон. Сюжетът на "Ела,..

обновено на 19.04.19 в 16:51

Възможности и неволи "Ден след ден"

Преди години репликата "много исках, но нямах желание" стана хит у нас. Припомняме си я днес заради къщата с боклуци от поне 300 тона в Сопот, която всички искат да почистят, но не им се получава от 20 години. Боклуците дали са боклуци или са само чували, какво има в тях, кой трябва да ги изчисти и как общината ще изпълни предписанията на РИОСВ ще..

обновено на 19.04.19 в 15:27