Жените в науката и мъжката енергия във „Вход свободен"

| обновено на 11.02.19 в 10:22

В международния ден на жените и момичетата в науката, разговаряме с адвокат Владимира Трачева от „Зонта Интернешънъл“. Ще чуем и д-р Мирослава Недялкова, една от трите стипендиантки за 2018-та година, на програмата „За жените в науката“.

В криза ли е мъжката енергия? Ще се опитаме да дадем отговор и на този въпрос.

Коментарно и на фокус, Жоро Пеев се е заел с поредната интересна тема.

Истината е лесна за разбиране, когато я откриеш!

Заедно сме, след новините в 12. 


Още от категорията

„Точно днес“ – за белите хакери, политическите битки и арт закачките

Битката за кмет на Пловдив на предстоящите избори очевидно ще бъде истинско предизвикателство за основните политически партии. Част от играчите вече са ясни, предстои да разберем най-важната номинация – тази на ГЕРБ. На какво ще заложи партията на Бойко Борисов и какви шансове имат другите партии – темата ще коментираме с Първан Симеонов от „Галъп..

публикувано на 23.07.19 в 16:55

Политически страсти и екотревоги в "Ден след ден"

Въпреки че е лято, политическите страсти продължават да се нажежават с наближаването на местните избори през октомври.  Днес ВМРО обяви, че номинира за кмет на Пловдив бившия градоначалник и сегашен депутат от НФСБ Славчо Атанасов . В интервю за Радио Пловдив той заяви, че приема номинацията, а сегашният кмет Иван Тотев от ГЕРБ, който вчера..

публикувано на 23.07.19 в 14:40

Жега, екология и изкуство във "Вход свободен"

Бягаме от жегите, потапяйки се в размисли за настояще и бъдеще. Оправданието, че е топло, защото е юли, успокоява само малка част от съвестта ни, засегната от промените, които причиняваме на Земята като човеци. В „Еко аларма“ ще ви разкажем за Фукушима, осем години по-късно, погледната през погледа на фотографа Грег МакНевин. Групова изложба..

обновено на 23.07.19 в 09:32

Пловдивският политичеки пъзел "Точно днес"

Иван Тотев освободи позицията на кандидат за кмет на Пловдив. Освободи я след 12 години в местната власт с мотив, че вече е прегрял. Реши да бяга пред събитията. След няколкократното посочване с пръст от страна на Бойко Борисов той на практика се освободи от конфуза да иска, но да не бъде посочен за трети мандат. Вероятно с решението да се оттегли..

публикувано на 22.07.19 в 17:05

За личните и политически избори "Ден след ден"

Седмицата започва с политическа новина и пловдивски акцент : Кметът Иван Тотев няма да се кандидатира за трети мандант. Това съобщи лично той и така  постави първото парченце от пъзелът на номинациите в Пловдив за местната власт. Какво каза градоначалникът ще чуете още в първия час на програма „Ден след ден“. Случайно или не, решението му..

публикувано на 22.07.19 в 14:39