Фалшификаторът на документи вече е обвиняем

Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняем 47 годишният мъж, задържан по подозрение за изготвянето на фалшиви документи за чужденци.  

При акцията на полицията през уикенда в ЖР „Тракия“ заедно с него бе арестувана и една жена.  

При претърсването в колата и дома на обвиняемия са били открити карти на бежанци и други вещи – компютър, принтер и др., като предстои в хода на досъдебното производство да се уточни тяхното предназначение.  

Мъжът е задържан за 72 часа. 


Още от категорията

Има подходящо приемно семейство за изоставеното бебе

Служба „Социално подпомагане“ има готовност да настани изоставеното 6-месечно бебе в приемно семейство. „Има такова подходящо семейство в Пловдив“ – увери директорът на службата Надя Танева. „Ако не се открият родителите обаче, трябва да се премине през процедурата за издаване на акт за раждане и тогава момченцето ще бъде дадено на приемна..

обновено на 24.04.19 в 09:44

Студенти обсъждат възможностите на образователни европрограми

Пловдивският университет „Паисий Хилендарски” ще бъде домакин на дискусионна среща с младежи на тема „Младежта говори за Европейския съюз и Какво мога да получа от Програма Еразъм+” на 24 април от 12 часа в 6-а аудитория. На срещата ще бъдат представени: Успехи и предизвикателства пред младите хора в актуалното развитие на ЕС; Платформите..

публикувано на 24.04.19 в 07:30

Българо-турски бизнес форум в Пазарджик

Българо-турски бизнес форум ще се проведев Пазарджик. Ще бъдат обсъдени възможностите за сътрудничество и бизнес-партньорства в секторите земеделие и храни, дървопреработване и производство на мебели, туризъм. От турска страна участват фирми, членуващи в Търговско-промишлената палата на град Одрин. Делегацията им ще бъде водена от генералния..

публикувано на 24.04.19 в 07:27

Движение само в едната тръба на "Траянови врата"

Движението в тунела „Траянови врата“ на магистрала „Тракия“ днес ще е двупосочно в тръбата за Бургас, съобщават от .Агенция "Пътна инфраструктура". Това се налага заради почистване на пътната настилка в тунелната тръба в посока София. От АПИ съветват шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената..

обновено на 24.04.19 в 07:25

Показват ползата от изкачване на стълби

Доброволци ще демонстрират ползите от изкачването на стълби при водната касакада на Главната в Пловдив. Инициативата е на сдружение "БГ Бъди активен" и се провежда по повод международния ден без асансьори.  Предвидени са  лека тренировка, състезателни игри и флашмоб. Движението по стълби предоставя на всеки шанс да започне деня си енергично..

обновено на 24.04.19 в 07:24