Петима пострадали при верижна катастрофа в Марково

Петима души са откарани в болница за прегледи след катастрофа тази сутрин в пловдивското село Марково. 

От полицията съобщават, че около 8 ч. близо до хотел в селото са се ударили три автомобила. 

Две жени и три деца са откарани за прегледи, изчакват се резултатите от болницата.


Още от категорията
Снимката е илюстративна

Разследват смъртта на служител на EVN на ел. стълб край Пазарджик

Полицията в Пазарджик и трудови инспектори разследват смъртта на 41-годишен служител на EVN. Той е бил открит снощи около 20 часа да виси безжизнено на електрически стълб на метри от пътя Пазарджик-Бошуля. Мъжът е загинал от токов удар. Снощи обаче той не е бил на работа и е неясно поради каква причина сам, без поддържащ екип, се е отзовал  на..

публикувано на 21.11.19 в 13:41

Арестуваха над 2.5 кг златни накити в кв. "Изток" в Пазарджик

Над 2,5 килограма златни накити са иззети от Икономическа полиция при акция в търговски обекти в ромския квартал "Изток" на Пазарджик. служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик. В златарски магазин са открити множество златни бижута без документи за произход и без маркировка от лаборатория за..

публикувано на 21.11.19 в 12:16

В Пловдивска област - готови за зимата

Няколко денонощни телефона ще работят в пловдивска област за сигнали, свързани с бедствени ситуации и затруднения при придвижване през зимата.  Това стана ясно след среща в пловдивската полиция между заместник-директора й комисар Димитър Събчев, началника на отдел „Охранителна полиция“ комисар Венелин Младенов, заместник-областния управител..

публикувано на 21.11.19 в 12:12

Трима ще са зам.- председателите в новия Общински съвет в Асеновград

Постовете заемат Иван Чохаджиев от ГЕРБ, Ферди Кадир от ДПС и д-р Емил Караиванов от "БСП за България. Заместниците на председателя на местния парламент Драгомир Георгиев бяха избрани с 30 гласа "За" и трима "Въздържали се" на втората извънредна сесия на Общинския съвет. Съветниците гласуваха и 7-членна временна комисия, която до края на..

публикувано на 21.11.19 в 12:07

"Бизнесът за Пловдив“ поиска прозрачно управление от новия кмет

Сдружените "Бизнесът за Пловдив“ подкрепя  важните проекти за града и поиска прозрачно управление от кмета Здравко Димитров. На среща с него от неправителствената организация подчертаха, че транспортната инфраструктура , електронните административни услуги и строгата финансова дисциплина са теми, по които имат активна публична позиция и е..

публикувано на 21.11.19 в 11:48