"Добро утро, ден!" с икономиста Георги Стоев

„Добро утро, ден!“  ни среща отблизо и приятелски с икономиста Георги Стоев, съосновател на Индъстри уоч и председател на Управителния съвет на Тракия Тех - Пловдив. 

Той е на 43 години, роден в столицата, но живее в Пловдив, в родния град на дядо му Георги Власев, един от основателите на Радио Пловдив.  

Георги Стоев казва с усмивка защо през целия ден поздравява с "Добро утро", споделя кое е неговото място в Пловдив и признава, че изневерява на кафето, но е стриктен с тибетските упражнения, дори когато е на летището. 

Той споделя как се изключва понякога от ежедневието, коя е любимата му музика, за домакинството на Пловдив като Европейска столица на културата, и казва ... защо обича разходката на Бунарджика.


Още от категорията

Адвокат Владимир Дончев в рубриката "Добро утро, ден!"

Адвокат Владимир Дончев ни гостува тази седмица в „Добро утро, ден!“. Той е свързан не само с правото, но и с политиката. Владимир Дончев беше два мандата депутат – в 39-тото и в 40 Народно събрание, по време на управлението на НДСВ. И днес той не може да се откъсне напълно от политиката, но пък добре знае кои са важните неща в човешките..

публикувано на 18.04.19 в 10:55

"Добро утро, Ден!" с художника Ангел Гешев

Рисувахме с думи тази седмица, заедно с художника Ангел Гешев. Той ни зарказа своите истории за светлината на утрото, кученцето Белла, кафето и динамиката на деня, спомни си за село Розовец и безбрежното детство. Сподели творчески вълнения, вярата  в късмета и съдбовната среща с любовта. Сигурен е в бъдещето на младите таланти.  Благодарен е на..

публикувано на 12.04.19 в 10:46

"Добро утро, Ден!" с Виктория Радева

Играем с бяло и черно, с усмивката и ентусиазма на едно 17 годишно момиче, все още ученичка в Националната търговска гимназия в Пловдив,  но вече световна шампионка за кадети и с две републикански титли в дамския шахмат.  Виктория Радева, признава, че има моменти, в които самата е в шах, но нищо в ежедневието й не може да я матира,  споделя кой е..

обновено на 05.04.19 в 09:54

"Премълчаното разказано" на доц. Вихърова - част от Пловдив 2019

„Премълчаното разказано​“ е спектакълът на театралната режисьорка доц. Възкресия Вихърова. Неговите премиерни спектакли са на 12 и 13 април в Пловдив. В предаването „Сто-лица култура“ по "Хоризонт" и Радио Пловдив тя разказа: „Това е един проект, който е част от културната програма на Пловдив 2019. Носи името на първия спектакъл, който..

публикувано на 04.04.19 в 14:04

Oткриват една от най-мащабните изложби в рамките на Пловдив - ЕСК

Днес се открива една от най-мащабните изложби в рамките на Европейската столица на културата „Пловдив 2019“. Тя е озаглавена „Чуйте ни – артистичен интелект“ и включва над 80 произведения от колекциите на „Дойче телеком“ с участието на множество знакови фигури от артистичния свят на Централна и Източна Европа. „Изложбата и колекциите ни имат за..

публикувано на 04.04.19 в 13:46