Съдът остави в ареста общинския съветник от Стамболийски

Пловдивският апелативен съд потвърди „задържането под стража“ на общинския съветник от Стамболийски Атанас Мавродиев. 

Той е обвиняем за представяне на неверни данни с цел получаване на евросубсидии за обработка на земеделска земя.

Апелативните магистрати се съгласиха с мотивите на Окръжният съд, че е налице недобросъвестно поведение от страна на Мавродиев и при по-лека мярка за неотклонение съществува риск за нормалния ход на делото.

Припомням, че той беше арестуван след поредно неявяване в съда с мотив, че е хоспитализиран. 


Още от категорията

Дърво падна върху кола в центъра на Пловдив

Тази сутрин в центъра на Пловдив на ул. „Балчик“ падна дърво, което нанесе щети на колата на Красимир Шипков.  Собственикът каза, че е спукано предното стъкло, пострадало е страничното огледало и има огъване на предния капак. Дървото видимо изглежда здраво със зелена корона, но корените са изгнили и е паднало под собствената си..

обновено на 20.05.19 в 16:52

Обрушване на скали създаде задръствания по пътя за Бачково

Движението по пътя Бачково - Асеновград е затруднено, колони от автомобили са се образували и в двете посоки. От Пътната агенция съобщиха, че днес и утре, от 8 до 18 часа, се извършва обрушване на скатове и на всеки два часа движението на автомобили ще бъде спирано. Шофьорите могат да използват алтернативен маршрут Кричим - Девин, ако пътуват за..

публикувано на 20.05.19 в 14:15

Седем птици в беда спасиха еколозите от РИОСВ - Пловдив

Само през изминалата седмица експерти от РИОСВ – Пловдив спасиха 7 птици, като ги изпратиха в Спасителния център за диви животни на СНЦ „Зелени Балкани“  в Стара Загора. Един бял щъркел, две горски ушати сови и четири домашни кукумявки ще бъдат лекувани там.  Птиците бяха намерени в безпомощно състояние в Пловдив и селата Костиево и Скутаре след..

публикувано на 20.05.19 в 13:37

Тол системата стартира през август, премиерът доволен от ремонта на пътя Пловдив - Асеновград

Премиерът Бойко Борисов инспектира работата по реконструкцията на Асеновградско шосе. 10 километровото трасе е покрито с последен пласт асфалт.  Изключително съм доволен от направеното тук, сега първостепенна задача е изграждането на локалните платна, осветлението  и след това изграждане на околовръстния път на Пловдив, който да стигне до..

публикувано на 20.05.19 в 12:59

Цените на имотите на Пловдив тръгват надолу?

Лек спад в цените и търсенето на недвижими имоти в Пловдив за първото тримесечие на годината. Брокери отчетоха, че има застой както в цените, така и в броя търсения на имоти. Стефан Моллов от една от големите агенции за имоти обясни, че средната цена за апартамент в Пловдив е 757 евро/кв. м, което е по-ниско в сравнение с Варна и Бургас...

публикувано на 20.05.19 в 12:21