За писането, копирайтинга и споделянето във „Вход свободен“

| обновено на 16.04.19 в 09:31

„Сподели историята“ е събитие, което стартира днес в 16 часа, СКЛАД, ул. „Екзарх Йосиф“ 16, с вход свободен. То е част от програмата на Пловдив 2019. Росица Маринова от Центъра за неформално образование и културна дейност АЛОС, разказва.

Гостува ни поетесата и един от най-добрите копирайтъри у нас, Иванка Могилска. На 12-ти април, в рамките на Младия Пловдив чете, тя се срещна с ученици от Професионалната Гимназия по Архитектура, строителство и геодезия "Арх. Камен Петков". А, ние се срещнахме с нея, за да си поговорим за писането и копирайтинга.

Следразсъдъчният коментар на Жоро Пеев, също ни е на дневен ред. 

Разнообразието, както винаги, забавлява.

Среща, след новините в 12. 


Още от категорията

Юлското утро „Точно днес“

Седмицата започва с „Обич за България“ - рисунки и творби на ученици от българските неделни училища в чужбина: от Италия, Франция, Белгия, Германия, Ирландия, Великобритания, Австрия, Гърция и Молдова.Те ни показват България такава,каквато я помнят и каквато мечтаят да бъде. Интервю на  Живка Танчева с Нели Спасова старши експерт в Регионалното..

публикувано на 21.07.19 в 14:05

 „Алтер его” – между сериозното и усмивката с Марин Бодаков

Специален гост в „Алтер его” ще бъде Марин Бодаков. С него ще разговаряме за мечките и хората, за поезията и сатирата, за проекта „Епиграми на фасадата”, иницииран от Дома на хумора и сатирата в Габрово, както и за много други любопитни неща. Слушайте ни, ще се постараем да бъде интересно, смислено и весело.  За протокола: Марин Бодаков е роден през..

обновено на 21.07.19 в 13:32

Усмивки и ведро настроение в "Звукът на киното"

Лятно настроение и повече усмивки в "Звукът на киното" обещаваме тази събота. Ще слушате "Bean" - The Album.  Саундтракът включва подборка от песни на групи, които са звучали във филми на великия и обичан британски комик Роуън Аткинсън.  Сред изпълнителите на парчетата, включени в "Веаn" са групи като Boyzone, The Beach Boys, Wet Wet Wet и други...

обновено на 21.07.19 в 10:08

В "Срещите" - разговор за лицата на истината

В „Срещите” тази събота ви предлагаме повторение на разговора за руския Омир - Солженицин и неговата препоръка за „взор напрегнат, упорит към истината, защото тя мигновено се изплъзва щом отслабне напрегнатостта на нашия взор.” Разговор с участието на философа Тони Николов, историка Симеон Кацаров и геополитика Валентин Вацев.

обновено на 20.07.19 в 09:29

В "Ден след ден" - от изтребителите до Роженския събор

Депутатите одобриха сделката за новите изтребители F 16. „За“ договора гласуваха ГЕРБ, ДПС, ВМРО и 2-ма независими, а „против“ се обявиха БСП, НФСБ, „Атака“ и ВОЛЯ. Сделката за новите изтребители ще коментираме с ген. Симеон Симеонов , бивш командир на ВВС и сега депутат от ДПС. А дали България ще може да си позволи на плати накуп над 1,2..

публикувано на 19.07.19 в 14:02