За писането, копирайтинга и споделянето във „Вход свободен“

| обновено на 16.04.19 в 09:31

„Сподели историята“ е събитие, което стартира днес в 16 часа, СКЛАД, ул. „Екзарх Йосиф“ 16, с вход свободен. То е част от програмата на Пловдив 2019. Росица Маринова от Центъра за неформално образование и културна дейност АЛОС, разказва.

Гостува ни поетесата и един от най-добрите копирайтъри у нас, Иванка Могилска. На 12-ти април, в рамките на Младия Пловдив чете, тя се срещна с ученици от Професионалната Гимназия по Архитектура, строителство и геодезия "Арх. Камен Петков". А, ние се срещнахме с нея, за да си поговорим за писането и копирайтинга.

Следразсъдъчният коментар на Жоро Пеев, също ни е на дневен ред. 

Разнообразието, както винаги, забавлява.

Среща, след новините в 12. 


Още от категорията

"Вход свободен" - късен старт на работната седмица

Новата работна седмица започване с желание за промяна и добро! Днес гостуваме на Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски“ и студентите от „Клуб на мениджъра“ – организатори на публичната лекция "Бъди промяната, която искаш да видиш от света". Координаторът на събитието Шукрие Абдурахман ще ни разкаже за целите и идеите, които младите..

публикувано на 27.05.19 в 10:22

"Звукът на киното" продължава с "Амадеус"

Празникът продължава втора седмица. Както ви обещахме в "Звукът на киното" две поредни седмици, в събота, ще слушаме музика на Моцарт от забележителният филм на Милош Форман „Амадеус“. Шедьовърът на чешкия режисьор, по сценарий на Питър Шафар, е емблематичен филм, разказ не само за човека – музика Моцарт и останалия в сянката му придворен..

публикувано на 27.05.19 в 10:21

Каква България, каква Европа се събужда "Точно днес"?

Изборите приключиха, резултатите показаха, че на българите много не им се гласува. Но и с ниска активност резултат има. ГЕРБ спечели пред БСП. ДПС остава трета политическа сила. ВМРО игра успешно с Ангел Джамбазки. Демократична България също влиза в ЕП. Останалите са в многоточието за своя и на избирателите поука. Европейският парламент ще бъде нов, а ще..

публикувано на 26.05.19 в 21:59

"След избора" - извънредно предаване на Радио Пловдив

След избора! Очаквайте извънредното предаване на Радио Пловдив, което започва точно в от 18.00 часа. В "След избора" ще проследим края на изборния ден, ще потърсим оценката на наблюдатели за ефекта от вота за български депутати в Европейския парламент, ще чуем и мнения на гласоподатаватели и новоизбрани депутати. Бъдете с Радио Пловдив и извънредното..

обновено на 26.05.19 в 17:54

Клуб "Неделя" гостува на Първия фестивал на БГ книгата в Белгия

В изборния ден и в късния следобед ще бъдем заедно в ефира на радио Пловдив! Във времето от 16:00 до 18:00 часа, ще разберем защо е необходимо да се гласува, ще говорим за важността да правим избор и ще Ви попитаме съгласни ли сте с твърдението, че който гласува, всъщност взима бъдещето си в свои ръце. След новините в 17:00 очаквайте и специалните ни..

публикувано на 26.05.19 в 11:34