"Вход свободен" - буквите в рисунки и рисуването в помощ на словото

В сряда започваме с въпрос? Да казваме ли това, което мислим или да премълчаваме? Ако да или не, кога и защо? Как ще се разреши спора, очаквайте да разберете в „За и против“ !

Срещаме ви с инициативата на Мария Янева – конкурс за рисунка на тема „Азбука“. Темата е вдъхновена от уникалния принос на България за развитието на света, а именно  създаването на глаголицата и кирилицата!

 Рисуването на словото от една страна, а от друга – словото подпомогнато от рисунки, ще ни представи Светла Тодорова- една дама, която вярва, че нейната  лична мисия е да създава среда, където хората да се свързват с най-доброто в себе си, с твореца в себе си! „Кажи го с рисунки“ е темата, която Светла Тодорова ще представи на фестивала „Здравей, Здраве!“

Започваме след новините в 12.


Още от категорията

Гледни точки и пресечки "Точно днес"

Следите на изборните решения продължават да чертаят посоките на разсъждения, коментари, подреждане и преподреждане . За работата на новия кмет на район "Източен" в Пловдив - разговор с него. Иван Стоянов напусна ОФ "Чистота", за да оглави района, но и по тази тема има  има какво да ни каже рано сутринта. БСП на изхода на изборите готвят законодателни..

публикувано на 11.11.19 в 17:03

Утре за новата власт в Пловдив вече е днес и то "Дeн след ден"

Времето на обещанията свърши, както и на емоцията около изборите. Време е за решения и работа, както впрочем гласеше логото на кампанията на ГЕРБ. Новата власт вече е в кабинета си, а как влезе в тях разказваме в предаването „Ден след ден“.  Ще Ви направим свидетели на първото заседание на местния парламент в зала „Съединение“ на Историческия..

публикувано на 11.11.19 в 14:19

Аудиоселфи с Шкумбата във "Вход свободен"

Днес в предаването ще се включи един всенароден любимец! Как се издържа 40 години на сцената , без да изгубиш детето в себе си? Защо българинът, дори да няма начин, начин намира? Има ли край нашенският преход? Отговор на тези регионални и глобални въпроси ще чуете лично от производителя на усмивки Димитър Туджаров - Шкумбата! Започваме веднага..

публикувано на 11.11.19 в 11:17

Демократично и преходно „Точно днес“

На 11 ноември 1989 г. Тодор Живков е изпратен в заслужена почивка от своите верни другари и съпартийци. Той вече не решава, какво ще се случва в България, и кой на каква служба ще бъде. Той е бивш, пенсиониран, от него нищо не зависи. Вестниците „Работническо дело“, „Земеделско знеме“ и „Отечествен фронт“ не съобщават нищо за случилото се предишния..

обновено на 10.11.19 в 18:40

Слушайте дербито "Ботев" - "Левски" пряко по Радио Пловдив

Ботев (Пловдив) е домакин на Левски в дербито на 16-ия кръг на Първа лига. Двубоят е днес от 15:15 часа на "Футболен комплекс Ботев 1912" и ще бъде предаван пряко по Радио Пловдив в извънредно издание на "Антена спорт". В предишния кръг "канарчетата" се завърнаха на победния път след 2:1 като гости на изпадналия в тежка финансова криза Дунав, а при нов..

обновено на 10.11.19 в 16:30