Пет коли в "Южен" осъмнаха без гуми

Пет автомобила в пловдивския район "Южен" останаха без гуми. Посегателствата са извършени в нощните часове на ул. „Никола Карев“ и на бул. „Македония“. 

Според получените в Първо РУ сигнали демонтирани са гумите на „Фолксваген“, три Фиата и на Ауди. 

Крадците се издирват.   


Още от категорията

ВМРО обявява днес кандидата си за кмет на Пловдив?

ВМРО-Пловдив ще обяви решението си за участието в местните избори - пише в прессъобщение на организацията.  Ще бъде повдигната и завесата около кандидатурата на войводите за кмет на града. Народният представител от Пловдив Александър Сиди и представители на ръководството на ВМРО-Пловдив ще направят анализ на изтичащия мандат на местната власт в..

публикувано на 23.07.19 в 08:08

Откриват приемна на БЧК в МБАЛ "Св. Пантелеймон"

МБАЛ “Св. Пантелеймон“ се присъединява към програма „Мобилни социални  екипи в Община Пловдив“.  Това ще стане с подписване на двустранно споразумение между кмета Иван Тотев и ръководството на БЧК. Проектът на червонокръстката организация се реализира втора година, а целта му е подкрепа за самотно живеещи възрастни хора чрез предоставяне на..

публикувано на 23.07.19 в 07:53

Авария остави без ток голям район в центъра на Пловдив

Без ток тази вечер за близо час останаха живеещите в района между булевардите "Свобода", "Васил Априлов" и "Копривщица" в Пловдив.  Причината е авария, засегнала кабелна линия, съобщи пред Радио Пловдив говорителят на  EVN Крум Косев.  Сигналът е получен около 19,15 ч. и след около час електрозахранването е възстановено, но по друга оперативна..

публикувано на 22.07.19 в 20:58

Сапьори обезвреждат стари гранати, открити в Йоаким Груево

Военни от Сухопътните войски обезвреждат невзривени гранати, открити днес в пловдивското село Йоаким Груево.  При извършване на ремонтни дейности на покрив в частен дом в селото са открити две ръчни гранати тип „бухалка“. След искане на главния секретар на МВР и по разпореждане на командването на Сухопътните войски са изпратени сапьори от 91-ви..

публикувано на 22.07.19 в 16:19
Д-р Ваня Балева по време на операция в КОЦ - Пловдив

Хирурзите от КОЦ-Пловдив отстраниха два огромни тумора

Хирурзите от  Комплексния онкологичен център се справиха с две изключително тежки операции в един ден, като показаха сериозни професионални умения. Единият им пациент е 60-годишен мъж с огромен тумор, обхващаш цялата гръдната стена. Първоначалното съмнение е било за рак на гърдата, но по време на експресното изследване /гефрир/ са..

публикувано на 22.07.19 в 14:20