Парите и щетите „Ден след ден“

За каквото и да говорим днес все ще опираме до сметки.

В Карловско калкулират загубите от вчерашната градушка, „побелила“ ниви и градини – колко?

Аутсорсинг бизнесът отчете в Пловдив пореден ръст, но си търси кадри. Защо ли?

Строителен предприемач се оплака, че протести срещу застрояване на парково пространство, този път на бул. „Марица юг“, спъват инвестицията му, която била законна.  Цената?

Костенец е блокиран от полицейски части в търсене на двойния убиец, а седмица преди изборите ДАНС търси офшорни сметки на политици по разпореждане на главния прокурор и след настояване на президента. Предстои ли поредният гейт?

Как онкологичните заболявания могат да се превърнат в хронични, като диабета например, в следващите 15 години – в Пловдив говори световноизвестният онкохирург проф. Йоанис Спилиотис.

Отговорите - от 15 до 17 часа!
Още от категорията

Състояния – бленувани и истински „Точно днес“

Есенно пъстъро и динамично е времето, белязано от резултатите  за очаквана промяна. След избора да бъдем част от едно уредено политически и социално-битово европейско пространство с правила, какви са резултатите след 12-годишни изпити и упражнения по демокрация.  Последният мониторингов доклад на ЕК по механизма за сътрудничество и напредъка на..

публикувано на 22.10.19 в 17:17

"Звукът на киното" спомня диско манията с "Треска в събота вечер"

Тази събота ще сме във вихъра на диското с "Треска в събота вечер", филмът дал начало на звездната кариера на Джон Траволта. Безспорен принос за превръщането на лентата в безспорен хит в киносалоните е музиката, създадена от "Би Джийс". Братята Бари, Робин и Морис Гиб, който вече имат 19 годишна история като група, пишат парчетата за "Треска в събота"..

обновено на 22.10.19 в 16:55

„Ден след ден“ на 22 октомври

Шарен вторник като есенни листа...и разнообразни теми до 17 часа. Тази година БВП ще надхвърли 120 милиарда лева. Това заяви премиерът Бойко Борисов при откриването на нов производствен завод за автомобилни светлини в Индустриалната зона край Пловдив , а коментара му по актуалните теми ще чуете в програмата ни. Докладът на Европейската..

публикувано на 22.10.19 в 14:27

Здравословно хранене и музика във "Вход свободен"

Как диетата ни влияе на централната нервна система? Как храненето определя нивата на хистамин, допамин и серотонин? И има ли връзка между храненето и  аутизма, хиперактивността и други състояния при възрастни и при деца? Темата разглеждаме с Лучия Таскова – психолог и специалист по ранно детско развитие и  Вера Вулджева – майка на дете с алергии и..

обновено на 22.10.19 в 13:12

Есенни настроения „Точно днес“

Да си припомним, че преди 140 години на 22 октомври в Пловдив се открива Първото областно събрание в Източна Румелия с председател Иван Гешов, което заседава до 22 декември 1884 година. Областното събрание се състои от 56 депутати, като има контролни функции върху изпълнителната власт, приема бюджета, контролира действията на директорите и..

публикувано на 21.10.19 в 16:56