Парите и щетите „Ден след ден“

За каквото и да говорим днес все ще опираме до сметки.

В Карловско калкулират загубите от вчерашната градушка, „побелила“ ниви и градини – колко?

Аутсорсинг бизнесът отчете в Пловдив пореден ръст, но си търси кадри. Защо ли?

Строителен предприемач се оплака, че протести срещу застрояване на парково пространство, този път на бул. „Марица юг“, спъват инвестицията му, която била законна.  Цената?

Костенец е блокиран от полицейски части в търсене на двойния убиец, а седмица преди изборите ДАНС търси офшорни сметки на политици по разпореждане на главния прокурор и след настояване на президента. Предстои ли поредният гейт?

Как онкологичните заболявания могат да се превърнат в хронични, като диабета например, в следващите 15 години – в Пловдив говори световноизвестният онкохирург проф. Йоанис Спилиотис.

Отговорите - от 15 до 17 часа!
Още от категорията

Каква България, каква Европа се събужда "Точно днес"?

Изборите приключиха, резултатите показаха, че на българите много не им се гласува. Но и с ниска активност резултат има. ГЕРБ спечели пред БСП. ДПС остава трета политическа сила. ВМРО игра успешно с Ангел Джамбазки. Демократична България също влиза в ЕП. Останалите са в многоточието за своя и на избирателите поука. Европейският парламент ще бъде нов, а ще..

публикувано на 26.05.19 в 21:59

"След избора" - извънредно предаване на Радио Пловдив

След избора! Очаквайте извънредното предаване на Радио Пловдив, което започва точно в от 18.00 часа. В "След избора" ще проследим края на изборния ден, ще потърсим оценката на наблюдатели за ефекта от вота за български депутати в Европейския парламент, ще чуем и мнения на гласоподатаватели и новоизбрани депутати. Бъдете с Радио Пловдив и извънредното..

обновено на 26.05.19 в 17:54

Клуб "Неделя" гостува на Първия фестивал на БГ книгата в Белгия

В изборния ден и в късния следобед ще бъдем заедно в ефира на радио Пловдив! Във времето от 16:00 до 18:00 часа, ще разберем защо е необходимо да се гласува, ще говорим за важността да правим избор и ще Ви попитаме съгласни ли сте с твърдението, че който гласува, всъщност взима бъдещето си в свои ръце. След новините в 17:00 очаквайте и специалните ни..

публикувано на 26.05.19 в 11:34

Европейски стремежи и гласове в неделния „Шейкър“

Мъдреците са казали, че само времето може да ни даде отговорите, които търсим, но ще ни ги даде, когато вече сме забравили въпросите. Това съвсем не бива да ни лишава от удоволствието, да се погрижим предварително за обстоятелствата, докъдето можем да стигнем. Заедно сме в неделната изборна сутрин. Очаквайте информация за това как върви..

обновено на 25.05.19 в 19:23

„Алтер его” - между образованието и литературата с Цветелина Драганова

Малко след 24-ти май ще запазим празничния дух и в предаването „Алтер его”. Специален гост ще бъде Цветелина Драганова – преподавател по български език и литература в ЕГ „Пловдив”. С нея ще говорим за просторите в родното образование – не само онези, на които висят кирливите ни ризи, но и другите – окриляващите младото поколение. Ще засегнем..

обновено на 25.05.19 в 10:06