Обрушване на скали създаде задръствания по пътя за Бачково

Снимка: БГНЕС, архив

Движението по пътя Бачково - Асеновград е затруднено, колони от автомобили са се образували и в двете посоки.

От Пътната агенция съобщиха, че днес и утре, от 8 до 18 часа, се извършва обрушване на скатове и на всеки два часа движението на автомобили ще бъде спирано.

Шофьорите могат да използват алтернативен маршрут Кричим - Девин, ако пътуват за Смолян.

Още от категорията

Президентът Румен Радев е в село Труд

Много е важно България да не остава без политическа опозиция. Това ще бъде пагубно за нашата демокрация.  Това каза в село Труд президентът Румен Радев по повод на оттеглената днес оставка на Корнелия Нинова на конгреса на БСП. Румен Радев каза, че няма информация за конгреса на БСП от днес, защото празвува заедно с хората на..

обновено на 16.06.19 в 14:15

Филмът "Завръщане" затваря за коли 2 улици

Днес от 13:00  до 16:00 часа се ограничава движението на автомобили  по ул. „Драган Цанков” в участъка от бул. „Руски” до ул. „Авксентий Велешки”.  Забраната се налага заради снимките на филма „Завръщане”, съобщават от ОП „Организация и контрол на транспорта“. Утре по същата причина достъпът на автомобили ще е затруднен по  ул.„Съборна” от..

публикувано на 16.06.19 в 08:38

Стартира фестът "Пловдив - древен и вечен"

Фестивалът „Пловдив - древен и вечен“,който е част от програмата на Пловдив ЕСК,  ще се проведе в парк Лаута на 15 и 16 юни. В него около 200 души от  сдружения за исторически възстановки,  занаятчии  и реконструктори от цялата страна ще пресъздават бита и културата на обществата, населявали  Пловдив през периода на Античността, Ранното и Късно..

обновено на 15.06.19 в 14:06

Смолян е домакин на фолклорен събор

Шести национален фолклорен фестивал за хора с увреждания ще се проведе днес и утре в Смолян. Фестивалът се провежда от 2002 г, а от 2009 г по идея на участниците в него е обявен за национален. Първоначално фолклорната проява се е провеждала на връх Света Неделя между Златоград и Неделино, но заради големият интерес към него от 2015 г се провежда в..

публикувано на 15.06.19 в 14:06

Пускат лифтовете на Пампорово

В курорта Пампорово от днес започват работа лифтовете и ще продължат до 22-ри септември.  На разположение на туристите ще бъдат въжените линии от Туристическия център Пампорово до Студенец, от Студенец до Снежанка, от Смолянски езера до Снежанка и лифта от Чепеларе до Мечи чал.

публикувано на 15.06.19 в 13:59