Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пловдив, Виена, Матера - дестинации в „Ден след ден“

| обновено на 20.05.19 в 14:41

В 15 часа тръгваме от Пловдив по Асеновградско шосе. С малко спирки, макар и непреки, ще стигнем до Виена, за да чуем отгласите от огромния корупционен скандал, съборил правителството за един ден и ще завършим с южното италианско градче Матера, което заедно с Пловдив е Европейска столица на културата 2019.

Ще ни водят премиерът Бойко Борисов и представители на местната власт, журналистът от DW Александър Андреев и галеристката Антония Димитрова.

Спирки в изданието на „Ден след ден“ ще бъдат агенция за недвижими имоти, Зоопаркът, за който имало ОК да се строи, ул. „Балчик“, където дърво се стовари върху автомобил.

Продължаваме до 17 часа!




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Нова книга и пълна луна във „Вход свободен“

Днешният 23-и април е световен ден на книгата и авторското право. Разбира се, ще си говорим за книги в предаването. На 24-и април, от 18:00 часа в Конферентна зала, на НБ „Иван Вазов“ е представянето на книгата „Добруджанският феникс“, на Стефка Станчева. Тя гостува в Пловдив по покана на клуб „Аптека за душата“. Интервюто с нея е след 14..

публикувано на 23.04.24 в 09:30
Утрото на Дановия хълм

"Точно днес" за близките и по-далечни дни

Във вторник утро говорим за актуалните теми, за политика и ангажираност към проблемите на обществото.  "Точно днес" коментираме с политолога д-р  Светлин Тачев  от "Галъп интернешънъл болкан", за  последните назначения в служебния кабинет, за юнските избори 2 в 1 и партийните послания, както и дали може да очакваме редовен кабинет след 9 юни. За..

публикувано на 22.04.24 в 15:10

Преди вота, след бала и след белите "Ден след ден"

Размисли след бала, пренареждане за вота две в едно, хронограма за изборите, строителен куриоз в училище „Елин Пелин“ и продължаващия спор за металната ограда на Небет тепе – това са заглавията на разговорите в предаването „Ден след ден“ от 15 до 17 часа. Журналистът Любомир Минчев ще коментира защо след годишния бал на ГЕРБ в Пловдив..

публикувано на 22.04.24 в 14:44

"Вход свободен" - късен старт на работната седмица

В началото на седмицата понасяме поредния каприз на времето! И ако до преди месец моожехме да обвиним "женската прироода" за всички прищявки на климата, то в пооследната седмица нежната пооловина от човечеството е вън от всички подозрения!  В рубриката ни "Жена - истории за Вселени" днес ви срещаме с психолога Янка Василева. Един от професионалните..

публикувано на 22.04.24 в 09:30

С новата седмица "Точно днес" на 22 април

В утрото на понеделника теми и събеседници до 9.30 часа. Стартираме Европейската имунизационна седмица в разговор с проф. Ани Кеворкян, ръководител на катедра „Епидемиология и медицина на бедствените ситуации“ в МУ Пловдив преди семинара, който организира висшето училище и дискусията по важна тема - завръщат ли се позабравени инфекциозни болести като..

публикувано на 21.04.24 в 16:49