Клуб "Неделя" гостува на Първия фестивал на БГ книгата в Белгия

В изборния ден и в късния следобед ще бъдем заедно в ефира на радио Пловдив!

Във времето от 16:00 до 18:00 часа, ще разберем защо е необходимо да се гласува, ще говорим за важността да правим избор и ще Ви попитаме съгласни ли сте с твърдението, че който гласува, всъщност взима бъдещето си в свои ръце.

След новините в 17:00 очаквайте и специалните ни гости, с които заедно ще се отправим към Белгия. Там, писателят Димил Стоилов и Таня Станева, президент на Българската културна асоциация, ще ни разкажат повече за Първия фестивал на българската книга, който ще се проведе в дните между 8-ми и 9-ти юни.

Бъдете с нас! Клуб "Неделя" започва точно в 16:00!

Още от категорията

Из траекториите, очертани "Точно днес"

Фокус върху данък ДДС като финансова и икономическа логика ще постави Тристранният съвет за социално партньорство. Опит за политическо заиграване с темата, прокарване на разделителни линии преди предстоящите местни избори, популизъм или  доводи с икономическа тежест  прозират в идеята за диференцирана ставка  на ДДС за стоките и услугите. По..

публикувано на 18.06.19 в 17:20

"Ден след ден"-инциденти и обичайни проблеми

Военен парашутист загина по време на снощната тренировъчна операция край село Чешнегирово, трима други са ранени. Оскъдната информация около инцидента от пресцентъра на учението обясняват с ограниченията, които налагат американските Сухопътни сили, които ръководят тренировката в рамките на НАТО. Кметът Иван Тотев критикува превозвачите от..

публикувано на 18.06.19 в 14:31

"Вход Свободен" - на прага на лятото

Вторник е онзи ден от седмицата, на който са преписвани всевъзможни не дотам приятни влияния. Излизаме от владенията на суеверието, за да докажем ,че мотивацията и желянието за развитие успешно борят негативизма! Цветното лято е на прага и ни предлага широка гама забавления! Според вкуса, предпочитанията, необходимостта и моментната нагласа...

обновено на 18.06.19 в 10:11

Не/виртуалната реалност "Точно днес"

От музейните експонати на миналото до свърхкомпютрите на бъдещето разполагаме разговорите в утрото на 18 юни. Ще говорим с д иректора на Регионалния исторически музей в Пазарджик Борис Хаджийски за финансовата помощ, която получава музея и справедливото разпределение на държавите пари към всички музеи в страната. С любопитство и към новината за..

публикувано на 17.06.19 в 17:30

Понеделник следобед „Ден след ден“

На 17 юни –горещ следобед с горещи политически страсти и усещане за ваканция и археологическо лято. Това са част от темите: Малките матури с вълненията на седмокласниците и притесненията на родителите. Как запомниха и преразказаха кандидат - гимназистите приказката на Георги Русафов "Богатствата на момъка". Репортаж на Живка Танчева...

публикувано на 17.06.19 в 14:28