Пловдивчани искат да са европейци в Европа

За съхранени традиции и запазена идентичност на нациите в Европейския съюз гласуват пловдивчани

Новият Европарламент да работи за изравняване на стандарта на живот в държавите от общността, така че ние българите да не сме най - бедните, а също да живеем и да се чувстваме като европейци. 

Това пожелаха пловдивчани, които отидоха до урните в днешния ден, в който България гласува за нов Европейски парламент. 

Чиста, подредена и красива Европа, със социално осигурени жители и съхранени традиции и идентичност на отделните нации - за това гласуват жителите на Пловдив. 

Те са категорично против големите заплати на евродепутатите и смятат, че възнагражденията им трябва да бъдат драстично намалени в полза на обикновените хора. 

Българските евродепутати да работят така, че условията за живот в нашата страна да позволят на стотиците емигрирали зад граница българи да се върнат в родината си, настояват още пловдивчани.

Защо и как гласуват пловдивчани - чуйте в звуковия файл.


Още от категорията

Репутацията на страната зависи от доверието на инвеститорите

Правителството прие решение, с което дава мандат на заместник министър-председателя, на министъра на финансите и на министъра на енергетиката да водят преговори с "Контур Глобал" за прекратяване на договора за изкупуване на електрическа енергия, сключен проз 2001 година. Според енергийния експерт Славчо Нейков темата съдържа много въпросителни и..

публикувано на 18.10.19 в 16:54

Работата на фондация "Пловдив 2019" заслужава похвала

Докладът на Агенцията за държавна финансова инспекция (АДФИ) е в резултат на регулярна проверка и не е по сигнал. Тя е както за откриващото събитие на Пловдив Европейска столица на културата, така и на другите съпътстващи договори и е направена много акуратно , коментира в ефира на Радио Пловдив председателят на ОбС - Пловдив Савина Петкова...

публикувано на 18.10.19 в 15:51

Брекзит е колосална грешка

За Брекзит, както и за Северна Македония и Албания, все още не е казана последната дума . Това заяви в Пловдив Симеон Сакскобургготски и посочи, че няма друг полезен ход за Европа, освен да си остане обединена и най – вече да се консолидира и да постъпят и другите държави, които не са членки .  По думите му, ако всяка една страна играе отделно..

обновено на 18.10.19 в 14:37

В здравеопазването са необходими радикални промени

Един от водещите уролози - проф. д-р Иван Дечев  бе отличен от БЛС на тържествената церемония "Лекар на годината 2019" , която се състоя в София,  с два приза – на регионално ниво за лекар на годината от БЛС – Пловдив и на национално –  отличие за дългогодишна дейност в областта на медицината и за активен принос развитието на специалността...

публикувано на 18.10.19 в 12:00

Неяснотите за Брекзит са много, всичко е в ръцете на Лондон

Ние имахме позитивни очаквания за  Брекзит и когато ЕС сключи споразумението с Тереза Мей и после се видя, че то няколко пъти беше отхвърлено от Парламента. През следващите дни ще видим дали г-н Джонсън ще има мнозинство за тази сделка, заяви евродепутатът Андрей Ковачев.   Точните подробности за това как ще се третира Северна..

публикувано на 18.10.19 в 11:07