Пловдивчани искат да са европейци в Европа

За съхранени традиции и запазена идентичност на нациите в Европейския съюз гласуват пловдивчани

Новият Европарламент да работи за изравняване на стандарта на живот в държавите от общността, така че ние българите да не сме най - бедните, а също да живеем и да се чувстваме като европейци. 

Това пожелаха пловдивчани, които отидоха до урните в днешния ден, в който България гласува за нов Европейски парламент. 

Чиста, подредена и красива Европа, със социално осигурени жители и съхранени традиции и идентичност на отделните нации - за това гласуват жителите на Пловдив. 

Те са категорично против големите заплати на евродепутатите и смятат, че възнагражденията им трябва да бъдат драстично намалени в полза на обикновените хора. 

Българските евродепутати да работят така, че условията за живот в нашата страна да позволят на стотиците емигрирали зад граница българи да се върнат в родината си, настояват още пловдивчани.

Защо и как гласуват пловдивчани - чуйте в звуковия файл.


Още от категорията

По-нисък ДДС наистина ще поевтини лекарствата

Един от основните проблеми за много хора в страната е трудността да си купят лекарства. Така депутатът от ДПС и председател на социалната комисия Хасан Адемов обясни предложението за намаляване на данъка върху търговския оборот върху лекарствата. Предложението на партията включва също диференциран ДДС и за храните. Моментът за тази дискусия е..

публикувано на 17.06.19 в 16:04

Няколко души в БСП с неясно богатство продават партията

Обявената оставка на лидера на БСП Корнелия Нинова беше емоционална и беше неочаквана. Очаквано беше тя да оттегли оставката си, защото започналата надпревара в БСП след подаването на оставката приличаше на съботна разпродажба в мол. Изводът е на социолога Кънчо Стойчев след вчерашния конгрес на столетницата. Според него оставката на Нинова е..

обновено на 17.06.19 в 15:59

УМБАЛ "Свети Георги" е основен стълб на здравеопазването

УМБАЛ „Свети Георги“ е основен стълб на здравеопазването в България. Това заяви в интервю за Радио Пловдив професор Карен Джамбазов, изпълнителен директор на лечебното заведение, което днес отбелязва 140 от създаването си. Той отбеляза, че болницата има достойно място в системата – 24 часа в денонощието през цялата година. В нашата..

публикувано на 17.06.19 в 10:42

Не очаквам чистка в БСП-Пловдив, готвим се за избори

49 конгрес безсмислено беше свикан и той не можа да вземе никакви решения. 760 делегати бяха разходени от страната до София, на разходка. Изхарчиха се едни пари. И в крайна сметка – се прочете един доклад, това беше този конгрес. Смятам, че това е несериозно и обидно за БСП. Не смятам, че така трябва да се управлява партията. Всеки сам трябва да..

публикувано на 17.06.19 в 09:54

Ислямска държава не е победена като идеология

Анализаторът Владимир Чуков коментира напрежението при входа на Ормузкия проток, който е един от най-натоварените маршрути на корабоплаването. Второ нападение срещу танкери, в рамките на един месец, предизвика предупреждение за опасност от военен конфликт. В предишното нападение, преди двайсетина дена, отново имаше обвинение към Иран...

публикувано на 14.06.19 в 17:13