ГЕРБ спечели повече с харизмата на Бойко Борисов

Коалицията ГЕРБ и СДС доказа, че е успешна

Предизборната кампания премина като предизборна свада, а това е вредно за България

| обновено на 26.05.19 в 21:31

Явно обединението на ГЕРБ със СДС на тези избори даде добри резултати, така коментира резултатите от евровота Владимир Кисьов от СДС, които се явиха на изборите като коалиционен партньор на ГЕРБ.

Харизмата на Бойко Борисов изигра огромна роля за голяма част на избирателите и ръчното управление на изборната кампания от самия него даде ясни резултати, добави той. 

Ако Борисов не беше участвал в кампанията може би резултатът за ГЕРБ щеше да е с някой и друг процент надолу. Но кой лидер не би участвал в кампания за формацията която оглавява, посочи Кисьов.

Той пожела успех и на хората от "Демократична България", с които дълго време е работил заедно. Груба грешка беше, че те отхвърлиха СДС и не пожелаха да работим заедно на тези избори.

Предизборната кампания премина като предизборна свада. Освен депутати на ГЕРБ никой не говореше за Европа, а това е вредно за самата България, каза в заключение Кисьов..


Още от категорията

По-нисък ДДС наистина ще поевтини лекарствата

Един от основните проблеми за много хора в страната е трудността да си купят лекарства. Така депутатът от ДПС и председател на социалната комисия Хасан Адемов обясни предложението за намаляване на данъка върху търговския оборот върху лекарствата. Предложението на партията включва също диференциран ДДС и за храните. Моментът за тази дискусия е..

публикувано на 17.06.19 в 16:04

Няколко души в БСП с неясно богатство продават партията

Обявената оставка на лидера на БСП Корнелия Нинова беше емоционална и беше неочаквана. Очаквано беше тя да оттегли оставката си, защото започналата надпревара в БСП след подаването на оставката приличаше на съботна разпродажба в мол. Изводът е на социолога Кънчо Стойчев след вчерашния конгрес на столетницата. Според него оставката на Нинова е..

обновено на 17.06.19 в 15:59

УМБАЛ "Свети Георги" е основен стълб на здравеопазването

УМБАЛ „Свети Георги“ е основен стълб на здравеопазването в България. Това заяви в интервю за Радио Пловдив професор Карен Джамбазов, изпълнителен директор на лечебното заведение, което днес отбелязва 140 от създаването си. Той отбеляза, че болницата има достойно място в системата – 24 часа в денонощието през цялата година. В нашата..

публикувано на 17.06.19 в 10:42

Не очаквам чистка в БСП-Пловдив, готвим се за избори

49 конгрес безсмислено беше свикан и той не можа да вземе никакви решения. 760 делегати бяха разходени от страната до София, на разходка. Изхарчиха се едни пари. И в крайна сметка – се прочете един доклад, това беше този конгрес. Смятам, че това е несериозно и обидно за БСП. Не смятам, че така трябва да се управлява партията. Всеки сам трябва да..

публикувано на 17.06.19 в 09:54

Ислямска държава не е победена като идеология

Анализаторът Владимир Чуков коментира напрежението при входа на Ормузкия проток, който е един от най-натоварените маршрути на корабоплаването. Второ нападение срещу танкери, в рамките на един месец, предизвика предупреждение за опасност от военен конфликт. В предишното нападение, преди двайсетина дена, отново имаше обвинение към Иран...

публикувано на 14.06.19 в 17:13