Събития от България и Русия във „Вход свободен“

| обновено на 21.06.19 в 09:34

Днес във „Вход свободен“ говорим за Международния ден на йогата, както и за Лятното слънцестоене.

В рубриката ни „ЗОО мания“ ще се запознаем с интересни факти за живота на едно много пухкаво и симпатично животно.

Събтията в Пловдив са в разгара си. С Екатерина Карагяурова говорим за първото турне в България на Кубански казашки хор.

С Катя Алексиева – Стойнова ще продължим с разговор за едно много българско събитие - „Фестивал на обредните хлябове и пити – месим, за да се смесим и забавляваме“.

Разбира се, няма да пропуснем и любимата ни рубика  - „Кино“, в която главен герой ще е наш сънародник.

Много музика, лятно настроение и билети за цирк „Колозеум“, в петъчното предаване.

Ще бъдем с вас, след новините в 12. 


Още от категорията

"Точно днес"- за пътищата от и до града

Лятно и споделено ще уловим още от важните точки на август.  - Започваме с въвеждането на Тол системата за правозвачите, точно днес във вторник ще има тест в Пловдив за това как ще работи новото таксуване.  Говорят: проф. Олег Асенов от Националното тол управление и Васил Пиронков , председател на Управителния съвет на Камарата на автобусните..

публикувано на 19.08.19 в 16:22

"Звукът на киното" идва с музиката на "Д-р Хаус"

Ексцентричният „ Д-р Хаус “ ще гостува в "Звукът на киното" тази събота. Разбира се, ще ви предложим не среща с талантливия британски актьор Хю Лори, събрал световна слава с тази роля.  В "Звукът на киното" ще слушате саундтрака на рейтинговия телевизионен сериал за изключителния диагностик с непредсказуемо поведение и граничещи с абсурда обноски...

обновено на 19.08.19 в 15:33

"Вход свободен" предлага 5 екзотични рецепти за кафе

 Днес, освен за кафе, в предаването ще говорим и за други наслади.  Може да се каже, че този понеделник сме на френска вълна, защото в две отделни рубики ще разкажем за почти нeизвестния принос на Краля Слънце и императора Наполеон Бонапарт в два съвсем неочаквани аспекта и по- точно,  за това  как първият става основоположник на висшата мода, а..

обновено на 19.08.19 в 10:47

Подвластни на август и новата седмица "Точно днес"

Лятото е в разгара си. Тлее  и приближава към  местните избори. В политически план то изглежда доста унило, но и доста тревожно, заради екологични проблеми  от  пожароопасните сметища и неовладените животински зарази.  И с очакване на добри новини от новата седмица в ежедневната й динамика.  Тя започва в деня, когато ятата се готвят да..

публикувано на 18.08.19 в 17:12

В "Звукът на киното" среща под прожекторите на "Мулен Руж"

В "Звукът на киното" тази събота ще ви отведем в царството на кабарето и канкана с музиката от филма " Мулен Руж ". В този мюзикъл всичко е пищно, феерично и мащабно, а музиката прекрасна, романтична и зареждаща.  „Мулен Руж“ е филм на Баз Лурман от 2001 година. В него участват звездите на Холивуд Никол Кидман и Юън Макгрегър. Лентата разказва за млад..

обновено на 18.08.19 в 13:21