ПГВАД „Христо Ботев“ предлага модерно обучение с бъдеще

ПГВАД „Христо Ботев“ – Пловдив, обявява прием за учебната 2019/2020 година.

Гимназията е един от центровете за професионално обучение в България. Това се потвърждава от включването на училището в редица програми и проекти на Европейския съюз за повишанате на квалификацията в Германия и Италия.

Възможтостите идват, когато сме подготвени за тях. Изберете  специалности с придобиване на трета степен на професионална квалификация, дуална форма на обучение и разширено изучаване на английски език: Интериорен дизайн,  Полиграфия / дуална форма на обучение/, Мебелно производство / дуална форма на обучение/,Реставрация на стилни мебели и дограма / дуална форма на обучение, без разширено и интензивно изучаване на английски език/, Производство на строителни изделия от дървесина / дуална форма на обучение, без разширено и интензивно изучаване на английски език/, Производство на тапицирани изделия / дуална форма на обучение, без разширено и интензивно изучаване на английски език/.

Предимставата на дуалната форма са доказани в редица европейски държави. Моделът залага както на задължителната общообразователна подготовка и специалните учебни предмети, така и на придобиване на опит в реална работна среда.  Учениците придобиват ценни  практически умения и излизат подготвени на пазара на труда. За времето на производствената практика в 11 и 12 клас получават трудово възнаграждение – минимална работна заплата за страната. Имат твърдо осигурена работа след придобиване на съответната квалификация.

Освен трудово възнаграждение по време на обучението и трудов договор след завършване на образованието си всички учениците от специалностите с дуална форма на обучение на ПГВАД „Христо Ботев“ получават стипендии.

Повече информация и подробности на: ул. „Гладстон“ №70, Пловдив, тел. 032/642 348, 032/ 642 563 и на e-mail: tdvap@pgvad.org

Web site:  www.pgvad.org

Снимка

Снимка


Галерия

Още от категорията

КЦМ 2000 Груп събра хиляди на фамилен празник на Копривките

Традиционният фамилен празник на  КЦМ 2000 Груп на високопланинската база за почивка и отдих в Копривките отново събра голямото им семейство да се наслади на красивата природа и чистия въздух. Организаторите бяха предвидили забавни игри за децата, подготвени от аниматорите от Амейз, разходка с красивите кончета на планинската спасителна..

публикувано на 06.07.19 в 16:50

Можеш да рекламираш тук!

  Рекламен формат*    Позиция Продължителност Цена**   Banner 728 x 90 горе център   Всички страници 1месец   250,00 лв.    Banner 300 x 250 горе дясно   Всички страници 1месец..

обновено на 24.06.19 в 10:53