КЦМ 2000 Груп събра хиляди на фамилен празник на Копривките

Традиционният фамилен празник на  КЦМ 2000 Груп на високопланинската база за почивка и отдих в Копривките отново събра голямото им семейство да се наслади на красивата природа и чистия въздух.

Организаторите бяха предвидили забавни игри за децата, подготвени от аниматорите от Амейз, разходка с красивите кончета на планинската спасителна служба, стрелба с лък, както и томбола с много награди.


Музикалната програма също бе впечатляваща – тя бе започната от талантливи малчугани и продължи с изпълненията на Андреана, Вики, Ели и Ивайла от АРТ  Войс Център. Андреана е талантливата дъщеря на легендарния футболист Марин Бакалов, който от години също работи в КЦМ 2000 Груп.

Още в 9:30 сутринта пък бе даден старта на кроса с дължина 18 км по случай 18 години Община Куклен. В него участваха както професионални бегачи на дълги разстояния, така и служители на КЦМ 2000 Груп и ученици от пети до 11-ти клас.


При мъжете победител стана Димитър Маринов, следван от Радостин Капунджиев и Борислав Башов, а при жените първа завърши Десислава Цветанова пред Мая Харизанова и Вера Апостолова. Те получиха медали от община Куклен и по 1 грам злато от КСМ 2000 Груп.

Главният изпълнителен директор на КЦМ 2000 Груп инжинер Румен Цонев също участва по традиция в кроса и показа завидна форма като финишара с основната група.


Празникът продължи с невероятните изпълнения на оркестър „Калофер“ и танцова формация „Асеница“.

Още от категорията

Можеш да рекламираш тук!

  Рекламен формат*    Позиция Продължителност Цена**   Banner 728 x 90 горе център   Всички страници 1месец   250,00 лв.    Banner 300 x 250 горе дясно   Всички страници 1месец..

обновено на 24.06.19 в 10:53

ПГВАД „Христо Ботев“ предлага модерно обучение с бъдеще

ПГВАД „Христо Ботев“ – Пловдив, обявява прием за учебната 2019/2020 година. Гимназията е един от центровете за професионално обучение в България. Това се потвърждава от включването на училището в редица програми и проекти на Европейския съюз за повишанате на квалификацията в Германия и Италия. Възможтостите идват, когато сме..

публикувано на 24.06.19 в 10:52