Сътворяваме Европа и фамилна терапия в „Шейкър“

| обновено на 13.07.19 в 16:09

Co-Creating Europe е международна мрежа, създадена от Аннет Кайзер от Швейцария. Тази година, Пловдив бе избран за домакин на работна среща, на активисти от цяла Европа, под мотото „Да създадем заедно една нова култура – да вплетем нашите дарове“.  На 15 юли, от 19 часа, в Дом на културата „Борис Христов“, ще се осъществи обществен диалог заедно с граждани от Пловдив, представители от местни инициативи, използващи устойчиви и хуманни подходи. За да ни разкаже повече за мисията на Co-Creating Europe и за срещата в Пловдив, в „Шейкър“ гостува Аннет Кайзер.

С психолога и психотерапевт Красимира Харлова си говорим за фамилната терапия и консултации.

Нумерологът Снежана Димитрова – Анаженсида разказва за това, колко е важна първата мисъл за деня.

Утрото, винаги, е по-мъдро от вечерта.

Започваме, след новините в 7 сутринта.


Още от категорията

„Точно днес“ – не всичко е пари

Бюджет 2020 година – от балансиран, през консервативен до „пица с пармезан и шунка“. Суперлативите за финансовата рамка на държавата бързо се топят на фона на недоволството от постигнатото коалиционно споразумение, а именно - първия ден от болничните да не се заплаща. За всичко това ще говорим в утрото на 19 ноември. Във времето от 6 до 9.30..

публикувано на 18.11.19 в 16:40

"Ден след ден" на 18 ноември

В понеделник следобед говорим за здраве и ваксини, за работници и болнични, за  висше образование и финансиране, за модерно земеделие и европейски политики. Събеседници в програма „Ден след ден“ до 17 часа: Томчо Томов от Българска стопанска камара и Ваня Григорова от КТ “Подкрепа“, с които ще коментираме идеята на управляващите..

обновено на 18.11.19 в 14:22

Две поредни съботи "Зад волана" ще е в "Звукът на киното"

В "Звукът на киното" ще слушаме музиката от филма „Зад волана“/Baby Driver . 35-те парчета от саундтрака на "Зад волана" ще чуете в две поредни съботи. Лентата от 2017 година е на сценариста и режисьор  Едгар Райт и в нея се  разказва за Бейби – почитател на музиката, който е принуден да работи за престъпен бос като шофьор на коли при извършване на..

обновено на 18.11.19 в 14:03

Влади Въргала - 29 години по-късно във "Вход свободен"

Днес в предаването ще ви срещнем с един от най- ярките и обичани герои на 90-те- Владислав Карамфилов - Влади Въргала- актьор, сценарист, кино, ТВ  и музикален продуцент.  Ще говорим за началото на кариерата му с култовото студентско предаване "Ку-ку", за погледа от гребена на вълната, телевизионните проекти, филма "Шменти капели" и най актуалната..

обновено на 18.11.19 в 09:45

"Точно днес"- за още яснота на посоките

Открояваме и прогнозираме част от темите за новата седмица: БСП след пленума на Националния съвет на партията и след писмото, с което част от социалистите за пореден път поискаха  оставката на Корнелия Нинова и националния предизборен щаб. Разговор с народния представител Дора Янкова. Смолян и бедствията - колко средства поискаха, а колко им..

публикувано на 17.11.19 в 15:21