Ранно Утро с "Шейкър"

| обновено на 17.08.19 в 16:18

Безсъние заради жегата, безсъние заради главоболие в следствие на жегата – с този проблем се сблъскват мнозина в тежките жеги на юли и август. В неделното утро ще се опитаме да помогнем за облекчаване на подобни състояния и да отговорим на много въпроси, които навярно тревожат повечето от потърпевшите. Алтернативно лечение на мигрена и безсъние –  събеседваме с Цеци Петрова – терапевт по метода на цветолечение на д-р Бах и рефлексотерапевта Георги Милчев, който се занимава с източна медицина повече двадесет години.

В ранното неделно утро „Мултивитамин“ разглежда храните и връзката им със слънчевия загар. Още полезни информация и  интересни новини очаквайте във времето между 7 и 10 сутринта, в „Шейкър“! 


Още от категорията

Футболни скандали, бизнес и политика - теми в „Ден след ден“

Премиерът Бойко Борисов поиска оставката на председателя на БФС Борислав Михайлов след рекордната за домакински мач загуба на България от Англия с 0:6 снощи на среща от европейската квалификация. Сред причините са и расистките подмятания на футболни фенове към английски футболисти. От своя страна Михайлов заяви, че няма да подаде оставка. Поредният..

публикувано на 15.10.19 в 13:47

"Да бъдеш Альоша" във "Вход свободен"

В днешното предаване ще ви срещнем с организатора на "Да бъдеш Альоша". Какво представлява тази идея? Ще научим в днешното предаване.  Ще се потопим и в любимите рубрики "ЗОО мания" и "Кино".  Много музика, новини и позитивно настроение, в днешното предаване.  Започваме след новините в 12. 

обновено на 15.10.19 в 11:28

"Точно днес" във вторник ще говорим за:

За изборите и тяхната подготовка. Преполовената кампания и предизвикателствата пред организацията на изборния ден ще сподели председателят на ОИК - Пловдив Дарина Тодорова. За хората са увредено зрение в Деня на белия бастун разговаряме с управителя а Националния център за рехабилитация на слепите Стефан Данчев. За сигурността на Балканите след..

публикувано на 14.10.19 в 17:32

В "Звукът на киното" урок по любов с "Новият Дон Жуан"

Прекрасната музика от филма Новият Дон Жуан"/Don Juan DeMarco  ще ви предложим в "Звукът на киното" тази събота. Освен песента на Брайън Адамс " Have you ever really loved a women ", ще чуете целия саундтрак от филма. За безапелационното качеството свидетелства фактът, че лента е с две  номинации за Златен глобус от 1996 година - за музика и песен...

обновено на 14.10.19 в 16:58

„Ден след ден“ на 14 октомври

На Петковден с темите от делника–медицина, образование, наука и бизнес . „Дни на кариерата“  среща бизнеса и студентите в Пловдив. Какво се търси и какво се предлага на пазара на труда ще чуем от Иванка Петкова. Професия войник  или как младежите да направят информиран избор за присъединяване към редиците на Българската армия ще научим..

публикувано на 14.10.19 в 14:23