Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Катастрофа край Плодовитово затапи АМ "Тракия" за София

| обновено на 16.08.19 в 18:46

Катастрофа затрудни временно движението на АМ "Тракия" край Плодовитово, в района на 156 км, посока София. 

Около 15 часа лек автомобил с германска регистрация се е блъснал в мантинела.  В колата пътувало семейство с две деца. Четиримата са откарани за прегледи в старозагорска болница. 

На място бяха изпратени три екипа на пловдивския сектор "Пътна полиция". Образува се около 2 км колона от автомобили и се наложи отбиване на движението през Плодовитово.

Малко след 17 часа от Агенция "Пътна инфраструктура" съобщиха, че движението е възстановено. 




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията

Петима кандидат-студенти ще се борят за место в МУ-Пловдив

Кандидатстудентската кампания 2024 за Медицински университет-Пловдив е открита, текат първите изпити за чуждестранните кандидати. Готов е справочникът за всички български кандидат-студенти, които ще кандидатстват в четирите факултета на университета и в Медицинския колеж. Днес се проведе Ден на кандидат-студентите, в който участваха..

публикувано на 24.04.24 в 13:15

Министърът на МВР отхвърли обвиненията за провокация срещу Димитър Стоянов

МВР свиква Национално съвещание, след празниците, във връзка спредстоящите избори и противодействие на търговията с гласове, това съобщи в Пазарджик министърът на вътрешните работи Калин Стоянов.  Интерактивна карта ще следи в кои райони се купуват гласове, каза Калин Стоянов:  "Става въпрос за система, която онлайн дава информация за това къде какви..

публикувано на 24.04.24 в 13:06

Брестовица отново на протест заради замърсената с манган вода

Жители на Брестовица организират пореден протест, като в края на работния ден (17 ч.) ще блокират Околовръстния път и Пещерско шосе в Пловдив. Недоволството им е породено от качеството на питейната вода в селото, която е с наличие на манган, мътна и негодна за пиене. „Повече няма да се отлага проблемът и да се правят компромиси с питейната..

обновено на 24.04.24 в 11:23

Арменската общност отбелязва 109 г. от геноцида над арменския народ

С кръводарителска акция арменската общност в Пловдив отбелязва 109-та годишнина от  геноцида над народа им. Тя ще премине под надслов "Дарена кръв за пролята кръв" и ще се проведе на площада пред Общината от 11 до 15 ч. Идеята е ужасът на кръвопролитията да бъде превърнат в безценен дар за живот. На днешната дата през 1915 г. в османската..

обновено на 24.04.24 в 11:23

Иван Петков-Бебето отново ще води листата на БСП в Пловдив

На свое заседание снощи Градската конференция на БСП – Пловдив подреди листата си за предстоящите парламентарни избори. С близо 71% от  гласовете социалистите определиха за водач на листата си Иван Петков.  След него се нареждат Катя Стоилова, Анастас Ангелов, Теодор Христов, Филип Бакалски, Стефан Георгиев, Пламен Назаров, Йовка Златева, Румен..

публикувано на 24.04.24 в 10:23