Ремонт на бул. „Н. Вапцаров“ променя автобусни маршрути

| обновено на 17.08.19 в 15:37
Снимка: marica.bg

Във връзка с извършване на текущ ремонт на северното платно на бул. “Никола Вапцаров“ при кръстовището с бул. “Македония“ от ОП „Организация и контрол на транспорта" информират, че от 17.08.2019 г. (събота) до 20.08.2019 г. (вторник) маршрутът  на автобусите по  линии №1 и 27 от основния  вътрешноградски транспорт се променя, както следва:

Линия № 1

Посока кв. „Коматево“ – АПК “Тракия“:

ул. „Димитър Талев”- спирка №38 – срещу училище „Стефан Караджа”, спирка №39 – Поща - клон „Южен”, направо по ул. “Димитър Талев“, десен завой по ул. „Бяло море“, наляво по бул. “Македония“ - спирка №42 – срещу магазин „Била 2”, и  по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока маршрутът  остава непроменен.

Линия № 27

Посока кв. „Коматево“ - Гробищен парк „Рогош“:

 бул. “Никола Вапцаров“ - спирка №194 – срещу баня „Русалка”, ляв завой по ул. “Димитър Талев“, надясно по ул. “Бяло море“, наляво  по бул. ”Македония” - спирка №42 – срещу магазин „Била 2”, и  по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

В обратна посока: бул. „Македония” - спирка №15 – магазин „Била 2”, десен завой по ул. „Бяло море” - спирка №16 – ул. „Бяло море” №4, ляв завой по ул. „Димитър Талев” - спирка №17 – ул. „Димитър Талев” №82, надясно по бул. “Никола Вапцаров“ - спирка № 199 -  баня “Русалка“, и  по маршрута, утвърден с общинската транспортна схема.

Маршрутът на автобусите по линии № 17, 24, 36 и 116 ще бъде  пренасочен в южното платно на бул. “Никола Вапцаров“ в посочения участък. Шофьорите са предупредени да карат бавно, внимателно и да се съобразяват с въведената временна организация на движението.


Още от категорията

Потушиха пожара край Белащица

Загасен е големият пожар във вилната зона на село Белащица, съобщи за Радио Пловдив заместник-директорът на пловдивската пожарна главен инспектор Петър Тосков.  По обяд сухи треви се запалиха край селото, но за  кратко време огънят се е разпрострял на голяма територия, като е изпепелил и селскостопанска постройка. Пет екипа пожарникари се бориха в..

обновено на 15.09.19 в 17:40

БСП утвърди кандидатурата на Николай Радев за кмет на Пловдив

Националният съвет на БСП одобри на пленума си кандидатите за кметове за предстоящите местни избори.  В Пловдив социалистите издигат за кандидат-кмет Николай Радев, директора на Английската гимназия. За Смолян от БСП залагат на общинския съветник Стефан Сабрутев.  На 3 септември Националният съвет на БСП утвърди независимият кандидат - бизнесменът..

публикувано на 15.09.19 в 16:45
СУ

Обновиха 435 училища и детски градини, и 13 ВУЗ-а с пари от ОПРР

В навечерието на новата учебна година над 203 хил. ученици и преподаватели ще се обучават и работят в модерна среда, облагородена със средства по Оперативна програма "Региони в растеж". От МРРБ уточняват, че 435 училища, детски градини и комплекси, както и 13 университета в 112 български общини получават нова модерна визия и оборудване. Ремонтите..

публикувано на 15.09.19 в 09:53

Ден в памет на загиналите и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти

За четвърта поредна година в 23 града на страната днес ще бъде отбелязан Денят в памет на загиналите и в подкрепа на пострадалите мотоциклетисти. Инициативата е на Българската мотоциклетна медия и е подкрепена от Главната дирекция „Национална полиция“. Проявата, организирана от Българската мотоциклетна медия, е част от социалната мото кампания..

публикувано на 15.09.19 в 08:54

Асеновград чества юбилея на Николай Хайтов

Асеновград отбелязва 100-годишнината от рождението на Николай Хайтов.  Тържественото честване започва от 10,30 часа пред паметника на Хайтов на централния площад, който носи неговото име. Слово ще изнесе писателят Николай Христов. В Градската библиотека "Паисий Хилендарски" проф. Ивайло Христов ще представи книгата си за Хайтов "Духовна биография"...

публикувано на 15.09.19 в 07:22