Косплей в неделния „Шейкър“

Философията за живота на един от най-известните самураи Миямото Мусаши казва, че до върха на планината има много пътеки. Ние сме избрали една от най-приятните, тази сутрин.

С пловдивската актриса Даниела Костова и с Ани Иванова от клуб „Накама“ София, говорим за косплей. Феноменът косплей се заражда в Япония, още през 80-те години на 20-ти век.

Ще си говорим и за вибрацията на етеричните масла.

Андрей Илиев разказва, за различните видове интелигентност. Той е предприемач и треньор по когнитивни умения, и лична ефективност.

В астрологичната ни рубрика, любопитно за трите лица, на всеки един от зодиакалните знаци.

Започваме, след новините в 7 сутринта.


Още от категорията

Есенни настроения „Точно днес“

Да си припомним, че преди 140 години на 22 октомври в Пловдив се открива Първото областно събрание в Източна Румелия с председател Иван Гешов, което заседава до 22 декември 1884 година. Областното събрание се състои от 56 депутати, като има контролни функции върху изпълнителната власт, приема бюджета, контролира действията на директорите и..

публикувано на 21.10.19 в 16:56
Една от рисунките в подлеза на СУ

Теми в развитие в "Ден след ден" на 21 октомври

„ Където има газопроводи, няма войни “. С тези думи премиерът Бойко Борисов откри разширението на газопреносната мрежа по трасето на "Балкански поток" в участъка от българо-турската граница до компресорна станция" Странджа". Как в най-скоро време България ще има 2 газови магистрали, които ще доведат до поевтиняване на синьото гориво – по темата ще..

публикувано на 21.10.19 в 13:57

"Вход свободен" - един по-различен вид рисуване

Новата работна седмица постави своето начало и ние сме готови да ви заредим с много настроение за предстоящите работни дни.  Ще стартираме днешното предаване с рубриката „ЗОО мания”, в която ще ви запознаем с интересни факти за един модерен и екзотичен домашен любимец.  Ще отворим темата и „За буквите между Пловдив и Матера”. В минутите след 13.00..

публикувано на 20.10.19 в 22:44

За големите и малките надежди „Точно днес“

Дочакахме изборната седмица, след която ни очаква следващият понеделник, когато ще разберем, чии надежда се оправдаха и чии – разбиха, или всички отново ще бъдат победители ?  В този понеделник „Точно днес“ : С последни  предизборни прогнози и анализи  –  политологът Страхил Делийски . „Най-отровните риби в света“  преди откриването на..

обновено на 20.10.19 в 16:08

В "Звукът на киното" урок по любов с "Новият Дон Жуан"

Прекрасната музика от филма Новият Дон Жуан"/Don Juan DeMarco  ще ви предложим в "Звукът на киното" тази събота и неделя. Освен песента на Брайън Адамс " Have you ever really loved a women ", ще чуете целия саундтрак от филма. За безапелационното качеството свидетелства фактът, че лента е с две  номинации за Златен глобус от 1996 година - за музика..

обновено на 20.10.19 в 15:23