"Шейкър" - хобито - моето вътрешно аз

| обновено на 08.09.19 в 07:03

Неделите, отпуските и изобщо почивните дни са времето в което мнозина се отдават заслужен релакс или забавления. Какво обаче е разбирането за отмора и удоволствие за всеки от нас? Със сигурност отговорите на този въпрос са толкова много и толкова различни, колкото сме и ние!

 В ранното утро на почивния ден, ще потърсим една различна част от заниманията попадащи в графа приятни. Различна от книгата за четене, вкусното ястие или напитка. Темата на която ще отдадем внимание нарекохме – „Хобито – моето вътрешно аз„. С помощта на събеседниците ни, ще открием нови светове в почивната програма. 

Как един инженер-химик се отдава страстно на ръчната изработка на шапки и как, през погледа на специалиста, ни влияе заниманието с избраното от нас хоби?

Психолог Евелина Чанева ще сподели професионалното си мнение по темата, а също ще даде и някои препоръки. Срещаме ви и с майстора по текстил Гина Чипилска, която ще ни разкаже са своето хоби, заниманията с него и всичко, което тези занимания й носят. 

 Очаквайте традиционна доза "Мултивитамин"  и  "Шейкър диагноза" с подходящите занимания според зодията, много хубавата музика за събуждане и един добронамерен и усмихнат екип!

Започваме след новините в 7.

Още от категорията

"Точно днес" подреждаме акценти в утрото

В дните преди избори на политическия терен изобилства философсване, летят балони и листовки на претенденти. По стадионите, където не е излишна толерантност към победителя - властва реч за расизъм и крясъци с децибели извън нормалното. За последните сблъсъци на феновете и играчите на България и Великобритания, до Брекзит и сделката през октомври,..

публикувано на 16.10.19 в 15:39

Плюсове и минуси "Ден след ден"

Всяка ситуация има плюс и минус. Въпросът е не толкова от коя страна ще я гледаме, а колко дълго ще се взираме в едната или другата.  Има една универсална рецепта за позитивно мислене -  "Ако животът ти поднесе лимон, направи си лимонада!" . Технологията за преработка на лимони ние си я владеем много добре, само дето достатъчно често не го осъзнаваме...

публикувано на 16.10.19 в 14:57

В "Звукът на киното" урок по любов с "Новият Дон Жуан"

Прекрасната музика от филма Новият Дон Жуан"/Don Juan DeMarco  ще ви предложим в "Звукът на киното" тази събота. Освен песента на Брайън Адамс " Have you ever really loved a women ", ще чуете целия саундтрак от филма. За безапелационното качеството свидетелства фактът, че лента е с две  номинации за Златен глобус от 1996 година - за музика и песен...

обновено на 16.10.19 в 14:01

Есенно във „Вход свободен“

Информацията е първата ни задача.  Днес говорим за фестивала « Electric Orpheus /Електрически Орфей», тази събота 19-ти, парк „Дондукова градина“ в Пловдив. Есенно издание на фестивала. Вход, на събитието, свободен. Програмният директор Николай Костиков, разказва. И аюрведично преминаваме през есента, и подготвяме организма си за..

обновено на 16.10.19 в 09:31

Със и без илюзии „Точно днес“

Лятото си отиде отдавна,  и колкото и природното време да намеква обратното, в  делниците вече няма  „ по-полека, по-полека... забави, забави...“, напротив. България беше наречена „ фашистка“ и „ расистка“ заради футболния сюжет/скандал , премиер и президент обсъждат  позицията на страната ни в сложната геополитическа ситуация след..

публикувано на 15.10.19 в 17:15