ВУСИ с уникални преференции за кандидат-студентите в „Национална сигурност“

| обновено на 13.09.19 в 11:59

Условията са без аналог в България и са валидни за целия курс на обучение

  Висшето училище по сигурност и икономика обяви уникални преференции за кандидат-студентите в направление „Национална сигурност“. Преференциите са без аналог в България и са валидни за целите бакалавърски (4 години) и магистърски (1 година) курсове на обучение. „Продължаваме да разширяваме обхвата и действието на социалната ни програма, която ни отличава от всички останали вузове с допълнителни преференции. Те са във връзка с 15-годишния юбилей на ВУСИ и 140-годишнината от създаването на МВР в България“, заяви ректорът на вуза проф. Георги Манолов. Той допълни, че намаленията са валидни за месец септември и от тях могат да се възползват както кандидат-студенти, които имат родител, работил в МВР, МО, ДАНС, ДАР и др., така и самите служители в системата за сигурност. Преференциалните такси са: 600 лв. на семестър за полицаи и кандидат-студенти, чийто родител има поне 15 години стаж в службите; 700 лв. на семестър за действащи служители и кандидат-студенти, чийто родител има минимум 10-годишен стаж; 800 лв. на семестър за полицаи и кандидат-студенти, чийто родител е работил поне 5 години в системата на сигурността. Преференциите важат и за семейни двойки, включително и отстъпки за 1, 2, 3 деца, както и напълно безплатно обучение на единия член от семейството, ако другият учи също във ВУСИ. Със 100 лв. са намалени и таксите за обучението в магистърска степен за всички специалности. Подробна информация за уникалните преференции можете да получите в Пловдив, бул. „Кукленско шосе“ 13, тел. 032/260-974, както и на www.vusi.bg.
Още от категорията

Шампионите от „КЦМ 2000 ГРУП“ бронзови медалисти в EMF Champions League 2019

Шампионът на България по минифутбол „КЦМ 2000 ГРУП“ спечели исторически бронзов медал в шампионската лига – EMF Champions League 2019 в Италия. Пловдивчани сътвориха зрелищен обрат, след като изоставаха с  0:2 през първото полувреме и победиха с 3:2 шампиона на Албания „ Престиж МФС “. Повече за създаването на отбора и емоциите от мачовете от..

обновено на 13.09.19 в 11:59

“БИО ПАК БГ” предлага (Р)Еволюционни еко опаковки

Със стартирането на дейността  на „БИО ПАК БГ“, заложихме една обща кауза, а тя е да помогнем и съхраним света чист за днешните и бъдещи поколения!    Искаме да Ви запознаем със 100% биоразградими торбички за еднократна употреба и опаковки, които се разлагат естествено, без вредни ефекти върху околната среда. Всички наши..

публикувано на 13.09.19 в 11:55