С Никола Цветков и листа за съветници Воля влиза в изборите


Партия ВОЛЯ издига за кмет на Пловдив инж. Никола Цветков. Специалистът в областта на топлотехниката и ексзаместник-председател на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране в България, е издигнат от гражданската квота и досега не е бил ангажиран с нито една политическа партия. 

На пресконференция той подчерта, че приоритет  в работата на екипа му ще бъдат „слабите места“ в упправлението на града, сред които чистотата на въздуха, инфраструктурата, образованието, здравеопазването, енергийната ефективност, но за разлика от останалите партии, акцент за постигането на целите ще бъде експертният подход.  Разчитаме на тези, които искат да знаят и могат да мислят и сме представители на партия, която може да участва в изборите ефективно, подчерта инж. Цветков.

ВОЛЯ – Пловдив ще води позитивна предизборна кампания с поглед  напред, вместо да дълбае в миналото, като разчита за гражданите, които милеят за своя град. По думите на експерта по вътрешна сигурност и водач на листата общински съветници Стефан Аксиев, партия ВОЛЯ  ще се бори с раздутата администрация и ще работи за създаването на средна класа в страната с достойно заплащане на всеки за извършената от него работа. На предстоящите избори партията няма да участва с пълна листа, но включените в нея, са хора с доказани експертни качества, подчерта Аксиев.

Заедно с номинацията на инж. Никола Цветков за кмет на Пловдив, на пресконференцията бяха представени и кандидатите за районни кметове. Сред тях са преподавателят в Аграрния университет гл. ас. д-р  Христо Джугалов, дерматологът и бивш управител на ДКЦ „Изток“ д-р Данислав Гаров, националният състезател по карате Георги Шопов, адв. Станимир Илинков. 


Галерия

Още от категорията

Арменците от Пловдив поискаха оставката на Епархийския съвет на църквата им

Стотици арменци от цялата страна поискаха в Пловдив оставката на Епархийския съвет на Арменската апостолическа православна църква в България. Те се страхуват, че църквите им ще останат без свещеници в 11 от общо 13 техни енории след приети промени, наложени от малка група арменци от съвета. Визите на свещениците  не са подновени , предупредиха..

публикувано на 13.10.19 в 13:16
Милчо Левиев

Почина световноизвестният музикант Милчо Левиев

Джаз музикантът и композитор Милчо Левиев почина на 81-годишна възраст в Солун. Той е завършил държавната консерватория в София. Ученик е на Панчо Владигеров. Музикалната му кариера започва в Пловдивския драматичен театър. Между 1963 г. и 1968 г., Милчо Левиев работи като солист и диригент на Пловдивската и на Софийската филхармония. По същото време..

обновено на 13.10.19 в 10:55

Спецполицаи провериха 4 заведения през нощта

Поредна специализирана полицейска операция на пловдивския сектор „Специализирани полицейски сили“ е проведена в ранните часове на днешния ден.  Екипите са посетили нощен клуб в Хисаря и друг в с. Калояново, бар в Стамболийски и дискотека в Асеновград. Общо са проверени 160 души и 29 МПС.  Документирани са 10 случая на непълнолетни посетители..

публикувано на 13.10.19 в 10:55

Арменци излизат на национален протест в Пловдив

Национален протест на арменската общност ще се проведе в двора на Арменската църква в Стария град.  Причината е недоволство срещу приетия Устав на Арменската Епархия в България, който според протестиращите, “е приет тихомълком и нарушава крехкото равновесие между духовната и светската власт в общността, като се дава изключителен превес на..

обновено на 13.10.19 в 09:58

Даряват нов кувьоз на карловската болница

Нов кувьоз, купен със средства от събрани пластмасови капачки от бутилки, ще бъде дарен днес на болницата в Карлово. Това е 13-ият поред кувьоз, който даряваме с пари, събрани от пластмаса , уточни Лазар Радков от благотворителната организация "Капачки за бъдеще".  Официалното предаване на животоспасяващата за недоносените..

публикувано на 13.10.19 в 09:32