Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

98 години от основаването на Марица (Пд)!

Днес се навършват 98 години от основаването на Марица Пловдив. От клуба поздравяват всички привърженици, всички кадри на клуба, както и всички, които в днешни времена работят за благото на Марица!
"Нека си пожелаем подем, дълголетие и вяра! Нека тази "жълто-синя" магия продължава да завладява сърцата на младите таланти и да сбъдва техните мечти! Всички вярваме в по-доброто бъдеще, но и умеем да ценим постигнатото с толкова много труд днес и преди. Нека не забравяме великите фигури, които през всички тези години са се трудели неуморно в полза на клуба, да ги помним и почитаме! На прага на вековния юбилей на “Марица” нека бъдем единни, нека заедно се справяме с трудностите по пътя и да продължаваме да градим!



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Още от категорията
Ангел Лясков

Ангел Лясков изигра мач номер 100 в елита

Защитникът на Локомотив (Пловдив) Ангел Лясков записа своя мач № 100 в Първа лига, съобщиха от клуба. Той ознаменува своето представяне и с попадение, за да изравни резултата за 2:2 при гостуването на Берое в 29-ия кръг на Първа лига. “Щастлив съм от това постижение, още по-щастлив съм, че го правя именно с екипа на Локомотив. Не постигнахме този..

публикувано на 16.04.24 в 11:58
Крачанов, Христоскова и Кривошийска призоваха феновете за подкрепа

Шампионките призоваха за подкрепа срещу ЦСКА

Женският волейболен шампион Марица (Пловдив) преследва своята 10-а поредна титла в първенството. Маричанки ще са домакини на ЦСКА на 17 и 18 април в първите две срещи от плейофите. Мачовете ще се играят в зала „Сила“ от 18:30 часа. На брифинга в зала „Лаута“ преди двубоя присъстваха старши-треньорът Борислав Крачанов и волейболистките Добрина..

публикувано на 15.04.24 в 15:10
Стамен Белчев

Стамен Белчев замени Нестор ел Маестро начело на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро бе уволнен от своя пост, а начело на "червените" застава Стамен Белчев, съобщиха от клуба. Раздялата с Нестор ел Маестро идва след незадоволителните резултати през пролетта. В последните си три мача ЦСКА записа домакински загуби от Локомотив (Пловдив) и Пирин (Благоевград), макар че записа победа в дербито с Левски..

публикувано на 15.04.24 в 13:08

Кристина Дончева за семейството като вдъхновение

 На 14.04.2024г.  в предаването „Споделено” гостува певицата Кристина Дончева. Гласът й се отличи още преди 10 години, когато участва в популярен телевизионен формат. След това създава много музика, която не успява да стигне до широка публика. Но тя не спира да се труди и усъвършенства. Криси сподели за трудностите и как всяка капка..

публикувано на 15.04.24 в 10:59

Локомотив взе само точка под Аязмото

Берое и Локомотив(Пловдив) завършиха 2:2 в един интригуващ двубой. Двата тима предложиха добро качество в приятната априлска вечер под Аязмото в Стара Загора. Първото положение в срещата бе изградено от  „смърфовете“. Димитър Илиев пусна извеждащ пас към Бабакар Дион, който от аутлинията подаде за Мичи Нтело,  но той бе затворен и нанесе много неточен..

обновено на 15.04.24 в 10:13