Кръстю Кръстев в "Добро утро, ден!"

Тази седмица в „Добро утро, ден!“ ни гостува Кръстю Кръстев, директор на Драматичен театър-Пловдив. Разбираемо – дните му са изпълнени с театрално изкуство, а сега надникваме в тях и неговото утро.

Признава, че не разчита на алармата сутрин, но става рано и без часовник.

Ежедневието на Кръстю Кръстев е динамично, често си казва „пуши ми главата“. И винаги се стреми да не оставя неизпълнени задачи. Усмихват го детските очи и чистота.

Срещаме се с Кръстю Кръстев дни след "Сцена на кръстопът", но вълнението все още се усеща.


Още от категорията

"Добро утро, Ден" с изследователя и разказвач на истрии Димитър Райчев - Мимо

Тази седмица в рубриката „Добро утро, Ден“ ни гостува Димитър Райчев -  Мимо, изследовател, автор на книги и албуми за историята на Пловдив, носител на почетното звание „Следовник на народните будители“. Ако разгърнете луксозните издания „Филипопол“, „Пловдивски справочник“, „Пловдив завинаги“ или „Пловдивски алманах“ ще се потопите в атмосферата на..

публикувано на 21.11.19 в 12:26

"Добро утро, Ден!" с австралийския тенор Марк Фаулър

В „Добро утро, Ден!“ гостува австралийският тенор Марк Фаулър. Той идва в България преди 13 години. От 6 години  е солист на Пловдивската опера.  Идва  у нас  след среща  с Райна Кабаиванска и Благовеста. Марк Фаулър  е завършил Оперното студио към Мелбърнския университет и магистратура в НБУ. Има международни и национални награди. Първата му..

обновено на 15.11.19 в 12:27

"Добро утро, Ден" с основателя на Пловдивски автотмобилен клуб "Ретро" Дончо Дончев

Председателят на Пловдивския автомобилен клуб „Ретро“ инж. Дончо Дончев е роден в Старосел, но от дълги години живее в град Пловдив, на който е подарил сърцето си.  Разностранните му интереси го свързват с много хора: почитатели на ретроавтомобили, военни и летци, писатели, поети, граждани. Инженер по образование и пътешественик по дух,  писател..

публикувано на 08.11.19 в 16:46

"Добро утро, ден!" с финансиста Светозар Гледачев

 „Добро утро, ден!“ през тази седмица е със Светозар Гледачев . Често той е наш събеседник по Радио Пловдив, защото прогнозите му са максимално точни и умението му да откроява важното е ценено от слушателите и екипа ни. Говорим с него не само за световната криза, но и за Пловдив, и за любимите му неща от живота. Гледачев казва: Аз смятам, че..

публикувано на 25.10.19 в 10:51

"Добро утро, ден!" с джаз певицата Мирослава Кацарова

Откривам хиляда причини да се радвам на деня и живота,  казва джаз певицата Мирослава Кацарова, която гостува в „Добро утро, ден!“.  Тя е завършила богословие  и за нея това е в хармония с джаза.  Всеки от многобройните и концерти е неповторим. Има три албума. Води две авторски радиопредавания за джаз. От пет години организира международния..

публикувано на 18.10.19 в 14:52