Шейкър


Снимка 

Утринен неделен магазин. "Шейкър" е  предаване, ориентирано към дамската аудитория с интересни моменти и за мъжете. 

Свежи идеи за свободното време, здраве /физическо и духовно/, любими занимания, спорт, уикенд интереси, рубрики за стил и красота, астрология. 

Акцент на предаването са две основни теми, със събеседници по тях. Накратко, както се казва в популярната латинска сентенция:„От яйцето и до ябълката“.

Предаването се излъчва всяка неделя от 7 до 10ч.

Водещ: Дора Башакова


Европейски стремежи и гласове в неделния „Шейкър“

Мъдреците са казали, че само времето може да ни даде отговорите, които търсим, но ще ни ги даде, когато вече сме забравили въпросите. Това съвсем не бива да ни лишава от удоволствието, да се погрижим предварително за обстоятелствата, докъдето можем да..

обновено на 25.05.19 в 19:23

Истини и митове за глутена в "Шейкър"

Предстои ни едно истински топло утро! Все още не използваме думата горещо, може би защото във втората половина на май топлината тази година,  ни липсва! Надяваме се промяната, която забелязваме от ден-два, да бъде трайна и продължителна! С..

публикувано на 18.05.19 в 18:43

Постурология и морално реконструиране в „Шейкър“

Неделята е време за тотален релакс и приятни занимания. Тази неделя, психологът Емилия Крушков ще ни разкаже за МRT подхода – подход за морално реконструиране. Нов метод за България. Със стоматолога и постуролог д-р Веска Василева,..

обновено на 18.05.19 в 17:38

Ранно Утро с "Шейкър"

В първата неделя на май оставаме с надежда за едно по-топло и цветно утро! Всичко е в ръцете на метеоролозите, но ако говорим за  настроение – това можем да ви гарантираме! Какво е общото между витамин С, цинк и витамин D и дали това е..

обновено на 04.05.19 в 16:38

Светъл Великден с „Шейкър“

„Сутринта на Великден, с новото утро, се раждат живота, любовта и надеждата.“ Великденските празници, са изпълнени с древни народни вярвания и традиции. Ще си говорим за великденските, обредни, хлябове в Родопите. Таня Марева, директор на..

обновено на 27.04.19 в 17:09

"Шейкър" - за по-празнична и щастлива неделя!

Малко след 7 сутринта ни очаквайте в обичайното време за срещи с хубава музика, любопитни  новини, компетентни събеседници и препоръки за щастлив живот! По средата на пролетната прелест, отбелязваме и един от най-радостните и красиви празници в..

обновено на 20.04.19 в 16:12

Зависимост от похвали и интересно за бактериите в „Шейкър“

Бъдете заети. Това е най-евтиното лекарство на земята и едно от най-ефективните, за да се чувствате добре. /Дейл Карнеги/ Добавяме и няколко интересни теми, тази неделя. Ще се занимаем с бактериите и микробите. Микробиологът Йордан..

обновено на 13.04.19 в 16:24

"Шейкър" - практики и теории за здраве, хармония и перспективно развитие

В Международния ден на здравето обръщаме особено внимание на това как и какво точно правим за своето здравословно благосъстояние! В рубриката  „Мултивитамин“ разглеждаме практики и теории по темата.Очаквайте и съвети за здравна  превенция!..

обновено на 06.04.19 в 17:08

Говорим за април, психология и театър в неделния „Шейкър“

В последната неделя на март, ви срещаме с април. Очаквайте, астрологичната прогноза за месеца със Стефи Недевска. Ще си говорим и с актрисата, и режисьор Цвета Балийска. Тя е артистичен директор на плейбек театър "Тук и сега", председател на Сдружение..

публикувано на 30.03.19 в 19:42

Зареждащо утро с "Шейкър"

Този, който краде от съня, за да се наслади на тишината , на първите капки светлина, на прохождащия ден, със сигурност е онзи емоционален изследовател, който не може да пропусне и миг от случващото се! В  едно неделно утро  със сигурност  има два пъти..

публикувано на 23.03.19 в 17:57