РЕКЛАМА

Точно днес

Снимка 


В утринния блок на Радио Пловдив не се питаме дали наистина  “Денят си личи от сутринта” и  дали  „Утрото е по- мъдро от вечерта”

Знаем, че информацията и добрата музика  сутрин са най- устойчивия радиоформат, който годините не пребориха.

Знаем, че за слушателите ни актуалността на информацията е не по- малко важна от анализа на събтията, че всеки ден е пореден, но и уникален, затова

„Точно днес” е мото, валидно за повече от 300 делнични и празнични дни.

Така имаме удовлствието по 300 различин начини да ви кажем „Добро утро”всеки ден от понеделник да петък .

Срещата ни  между 6.00 и 9.30 часа е територия, в която няма забранени теми и нежелани събеседници.


С конференция стартира проектът за изграждането на Център за биотехнологии

Научно-изследователски проект с финансиране от 15 мил. евро стартира работа по изграждането на център за растителна биология и биотехнология в Пловдив.  PlantaSYST, единственият български проект, одобрен във втори етап по програмата „Хоризонт..

обновено на 25.04.17 в 11:04

Най-добрата отбрана е нападението и Нинова го използва

За диалозите в БСП, след подадената оставка от националното ръководство на Гергов търсим коментари за реакциите в партията и възможните решения. Борис Попиванов , политолог с прогноза за скандала заради, който има протести от някои граждански и..

публикувано на 25.04.17 в 10:29

Еманюел Макрон с най-големи шансове на втори тур

Изборите във Франция сложиха край на образно казано една   република, макар ще тя формално продължава да съществува, и отправиха поглед към една друга република – към една република на аморфни политически образования, които не е ясно накъде са – в ляво..

публикувано на 25.04.17 в 10:29

Малко се каза за срещата Гергов - Сашо Дончев - Цацаров

За пловдивската връзка по веригата Сашо Дончев - Сотир Цацаров - Георги Гергов говорим с анализатора от Центъра за изследване на демокрацията  Тихомир Безлов , който описва вероятните сценарии за реакции на част от "червените олигарси".  Безлов смята,..

публикувано на 25.04.17 в 10:15

Анастас открива изложбата "Свръхдинамичност на цветовете"

В програма "Точно днес" на Радио Пловдив гост е художникът  Анастас Константинов , който открива изложба в софийската галерия "Лик".  Публиката и ценителите ще видят картини от експозицията със заглавие „ Свръхдинамичност на цветовете “, в която ще..

публикувано на 25.04.17 в 09:45
Картини на Анастас Константинов

Още от цветовете "Точно днес"

Пловдивските учени, творци и анализатори ще участват в програмата на Радио Пловдив от 6 до 9,30 часа . Две нови идеи, търсят развитие в града на тепетата - до края на април приключва първата фаза от проекта "Дигитално културно-историческо наследство..

обновено на 24.04.17 в 17:23

Ако не променим нещо,олигархията ще ни превърне в латино държава

Преразпределяне е ключовата дума в последните скандали, които владеят държавата – коментира финансистът Кольо Парамов. Олигарсите търсят всякакъв достъп до средства и възможности за влияние. Напрежението расте, ситуацията в страната не изключва и..

публикувано на 24.04.17 в 13:33

Напрежение в БСП има, но ще го решим с диалог

Как БСП излиза от ЦУМ и спорната среща Гергов -Цацаров- Дончев?  До тук само Георги Гергов излезе от Изпълнителното бюро на партията, но за разлика от тези, които го изпратиха  и обявиха темата за затворена, той изглежда сложи крак на прага и..

публикувано на 24.04.17 в 12:22

Цацаров няма да подаде оставка, но може да се оттегли временно

Не просто хигиена на поста, а съставомерно криминално престъпление – това е оказването на натиск и търговията с влияние – и когато има сигнал за това, той трябва да се провери, да се разследва – коментира в интервю по Радио Пловдив председателят на..

обновено на 24.04.17 в 11:45

Франция зададе тона на дебата за ЕС, лошо е, че ние отсъстваме

Цeнтpиcтът Eмaнюeл Maĸpoн и лидepът нa Haциoнaлния фpoнт Mapин льo Πeн oтивaт нa бaлoтaж нa пpeзидeнтcĸитe избopи във Фpaнция. Maĸpoн cпeчeли пъpвия тyp c 23,75 нa cтo oт глacoвeтe cpeщy 21,53 % зa Льo Πeн. Tpeти e ĸoнcepвaтopът Фpaнcoa Фийoн c 19,91..

публикувано на 24.04.17 в 10:53