РЕКЛАМА

Точно днес

Снимка 


В утринния блок на Радио Пловдив не се питаме дали наистина  “Денят си личи от сутринта” и  дали  „Утрото е по- мъдро от вечерта”

Знаем, че информацията и добрата музика  сутрин са най- устойчивия радиоформат, който годините не пребориха.

Знаем, че за слушателите ни актуалността на информацията е не по- малко важна от анализа на събтията, че всеки ден е пореден, но и уникален, затова

„Точно днес” е мото, валидно за повече от 300 делнични и празнични дни.

Така имаме удовлствието по 300 различин начини да ви кажем „Добро утро”всеки ден от понеделник да петък .

Срещата ни  между 6.00 и 9.30 часа е територия, в която няма забранени теми и нежелани събеседници.


В петък сутринта говорим за...

... Нагорещените политически страсти, за очакването на лятото и с коментар за изменения Закон за туризма, за спасението и спасяването на българските евреи,  за историческите върхове  в България, за резервата "Червената стена" и еко акцията там. Бъдете с..

публикувано на 19.04.18 в 18:23

БЛС искат ясни критерии за орязване на болничните легла

Всяко седмо болнично легло у нас трябва да се съкрати – това предвижда нова версия на Националната здравна карта. В нея е записано, че общо 32 913 легла за активно лечение са необходими за удовлетворяване потребностите на населението от..

публикувано на 19.04.18 в 10:40

Студентска конференция за православието в Пловдив

Студентска конференция на тема „Православие – традиции и съвременност“ ще се проведе в сгадата на Съюза на учените. Тя се организира от философско-историческия факултет на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. В конференцията ще участват..

обновено на 19.04.18 в 07:20

Надеждите изгряват „Точно днес“

Надежди за по-конструктивен диалог между управляващи и президент, за качествено здравеопазване без злоупотреби, за наука, която дава път на младите. Следим всичко това в утрото на 19 април, ето какво ще чуете: Прогнози за взаимоотношенията..

обновено на 18.04.18 в 17:33
Първан Симеонов

Протестиращите хора са силни, докато са протестиращи

"Синьото" и ръкопашните хватки с искана оставката на СДС лидера коментираме със социолога  Първан Симеонов . Той ще анализира и новото дясно - "Демократична България", както и заявките на президента за по-отчетлива борба с корупцията. Първан..

обновено на 18.04.18 в 10:29

Синдикатите искат преназначения, а не уволнения в НАП

Питаме как ще защитават колегите си в Пловдив, Хасково и Стара Загора от националното ръководство на КТ "Подкрепа". В "Точно днес" говорим за готвените съкращания на 72 данъчни служители в региона с  Николай Наков , лидер на синдикалната организация в..

публикувано на 18.04.18 в 10:03
Александър Сабанов

Акции срещу корумпирани лица трябва да се правят по-често

Защо пушачите от ВМРО в Народното събрание са твърдо против тютюнопушенето в заведенията ? - отговорите от  Александър Сабанов , народен представител от ОП, който в интервю за Радио Пловдив даде коментар и за ареста на Десислава Иванчева. Народният..

публикувано на 18.04.18 в 09:05

В Пловдив започва кампания за превенция на трафика на хора с цел трудова заетост

Местната комисия за борба с трафика на хора стартира ежегодната си кампания за превенция на трафика на хора с цел трудова експлоатация, която се осъществява съвместно с Националната комисия за борба с трафика на хора и в партньорство с Български Червен..

публикувано на 18.04.18 в 09:02

Пролетно-делничните сюжети "Точно днес" на 18 април

Темите ни: от протестиращите в данъчното служители до партийните страсти - докато едни десни се обединяват, други десни се сбиха. "Синьото" и ръкопашните хватки с искана оставката на СДС лидера коментираме със социолога Първан Симеонов . Той ще..

обновено на 17.04.18 в 16:56

"Айляк парад" започва в Пловдив

Що е то Айляк, какви са характеристиките му, с какво очарова тази жизнена философия не само българите, но и европейците.  Тази идея   е развита  в проекта  Айляк парад на фондация "ЖАР театър-изкуство-култура" и е част от програмата на Пловдив европейска..

публикувано на 17.04.18 в 11:32