РЕКЛАМА

Точно днес

Снимка 


В утринния блок на Радио Пловдив не се питаме дали наистина  “Денят си личи от сутринта” и  дали  „Утрото е по- мъдро от вечерта”

Знаем, че информацията и добрата музика  сутрин са най- устойчивия радиоформат, който годините не пребориха.

Знаем, че за слушателите ни актуалността на информацията е не по- малко важна от анализа на събтията, че всеки ден е пореден, но и уникален, затова

„Точно днес” е мото, валидно за повече от 300 делнични и празнични дни.

Така имаме удовлствието по 300 различин начини да ви кажем „Добро утро”всеки ден от понеделник да петък .

Срещата ни  между 6.00 и 9.30 часа е територия, в която няма забранени теми и нежелани събеседници.


Черен петък „Точно днес“ – за търговските лупинги и политическата разпродажба

Работната седмица завършва с обещания за „сензационни“ намаления на стоки и услуги, а и с голямата надежда на българите, че дойде и тяхното време да купуват на нормални цени. Със сигурност обаче в днешния ден има нещо черно...какво е то? Търсим..

публикувано на 23.11.17 в 17:01
Проф. Ангел Димитров

Македонците са проевропейски настроени и са в синхрон с нас

В Струмица заедно провеждат заседание правителствата на България и Македония - за двустранното сътрудничество и пътя по приемането на договора за добросъседство говорим с проф. Ангел Димитров.  Той е   първият наш посланик в Македония, историк. Само..

публикувано на 23.11.17 в 09:32

Повече пари за направления и дентална помощ през 2018 г.

След среща на новия здравен министър Кирил Ананиев и патриотите стана ясно, че „редактират“ бюджета на касата за 2018 г. с още 27 млн. лв. за извънболнична помощ и изследвания, парите ще дойдат от резерва. По темата говорим с  д-р Калин Поповски ,..

публикувано на 23.11.17 в 09:30

Представят ефективни модели за противодействие на корупцията

Кръгла маса „Добри практики и успешни истории в местната система за почтеност“ ще се проведе по инициатива на асоциация „Прозрачност без граници“ в  хотел „Тримонциум“ Пловдив.  С ъбитието има за цел да представи практики и ефективно работещи..

публикувано на 23.11.17 в 07:20

"Точно днес" по кръга на седмицата...

Броим протестите с дата 23 ноември - първо от Пазарджик искат прозрачност в работата на общинската администрация и три десни партии излизат да настояват за промяна в управлението на града. В Пловдив служителите на затвора искат 20% повече да стане работната..

публикувано на 22.11.17 в 16:22

Инвеститорският интерес към Пловдив расте

Бизнесът и властта на  кръгла маса  в Пловдив с позициите и с въпросите си, свързани с възможностите на европредседателството да привлече инвестиции. Каква територия могат да трасират за икономическата среда публично-частните партньорства за..

публикувано на 22.11.17 в 11:22

Политическият ни елит се държи като нелегитимен в ЕС

Като че ли най-голямата функция, която изпълни посещението на Антонио Таяни, е да смени председателя на парламента. Убеден съм, че словото на г-н Таяни е една от главните причини за оставката на Димитър Главчев и необходимостта това слово да се..

публикувано на 22.11.17 в 10:54

"Точно днес" - бизнес,недоволство и полети на духа

Градът през кривото огледало на делника - бизнес,недоволство и полети на духа Бизнесът и властта на  кръгла маса  в Пловдив с позициите си и с въпросите, свързани с възможностите на европредседателството да привлече инвестиции. Каква нова територия..

обновено на 22.11.17 в 07:47

Няма да е лесно, но БПЦ трябва да приеме подадената ръка

Българската православна църква трябва да приеме призива на Македонската църква и като Майка-Църква да я признае за дъщерна. Това заяви в интервю за Радио Пловдив Горан Благоев, който като водещ на предаването  на БНТ "Вяра и общество" първи огласи..

публикувано на 21.11.17 в 11:59

Връщат ни към азиатски тип диктатура

  Това са типично български провинциални паники „Какво ще кажат чужденците за нас? Нищо не би се случило, ако БСП не присъства в залата,  така    политологът проф. Евгени Дайнов коментира  ситуацията в парламента, по повод гостуването  днес в НС  на..

публикувано на 21.11.17 в 11:24