РЕКЛАМА

Точно днес

Снимка 


В утринния блок на Радио Пловдив не се питаме дали наистина  “Денят си личи от сутринта” и  дали  „Утрото е по- мъдро от вечерта”

Знаем, че информацията и добрата музика  сутрин са най- устойчивия радиоформат, който годините не пребориха.

Знаем, че за слушателите ни актуалността на информацията е не по- малко важна от анализа на събтията, че всеки ден е пореден, но и уникален, затова

„Точно днес” е мото, валидно за повече от 300 делнични и празнични дни.

Така имаме удовлствието по 300 различин начини да ви кажем „Добро утро”всеки ден от понеделник да петък .

Срещата ни  между 6.00 и 9.30 часа е територия, в която няма забранени теми и нежелани събеседници.


Политически лабиринти „Точно днес“

Победители и  победени – знаем ги  в цифри и мандати, уж всичко е ясно, а мъглявините не се разсейват особено. Извън точните изборни  числа, кой какво  друго спечели и какво загуби в тези избори.  Коментарите  - от пирова победа до не/стабилно..

публикувано на 27.03.17 в 17:40

Удвоихме резултата в Пловдив, това не е загуба,смятат от БСП

Четири мандата на БСП за Пловдив, които резултатът от вота предполага, е огромен успех - каза в първото си интервю след изборите п роф. Иво Христов- водач на листата тук . По думите това е успех, постигнат въпреки цялата медийна и административна машина,..

обновено на 27.03.17 в 16:52
Явор Нотев

Всеки има за какво да съжалява

Трудно е да се каже, че някой днес би заявил задоволство от резултата си, всеки  има за какво да съжалява , коментира изборните резултати Явор Нотев от ОП. Той беше категоричен, че ОП имат достойно представителство.  Очаквах по-висок резултат, но..

обновено на 27.03.17 в 16:05

Трябва да се борим за всеки театър

„Точно днес“ актьорската гилдия отбелязва Международния ден на театъра. От 19 часа под купола на Цирк Балкански в столицата ще се проведе официалната церемония по връчването на наградите ИКАР, а Драматичен театър-Пловдив очаква три награди. В..

публикувано на 27.03.17 в 12:28

Не е възможна коалиция между ГЕРБ и БСП

Такава коалиция от доста време ми се струва, че е много малко вероятна. Трябва да се вярва на тезата на БСП, че няма да влиза в коалиция с ГЕРБ, тъй като това би нанесло много тежък удар на БСП като партия, това заяви в интервю за Радио..

публикувано на 27.03.17 в 11:16

ДПС затвърждава позиции в смесените региони, но с пропуски

Илхан Андай, главен редактор на сайта "24 Родопи"  - разговор в програма "Точно днес" за гласуването към ДПС и ДОСТ.  Говорим за мощно финансиране към  ДОСТ , каза Андай  и допълни фактът, че партията на Местан остана доста под 4% и може да се очакват..

публикувано на 27.03.17 в 10:49

Не съм изненадан от резултатите на РБ

Знаех, че така ще се случи. Причината е начина по който се подреждаха листите с хора, които нямат нищо общо с градовете, а някъде и с дясното. Имаше дори и безработни, които се слагаха начело на листите на РБ. Как да ме изненада това нещо?,..

публикувано на 27.03.17 в 10:44

Пловдивчани гласуват вяло

Нормално преминава изборният ден в Пловдив. Независимо  от по-ранния старт на изборния ден в съответствие с лятното чсово време, пловдивчани  заявяват  подкрепата си за своите избранници. Не особено словоохотливи, но с подчертано отношение към темата, те..

публикувано на 26.03.17 в 12:05

Ние броим врабчетата

С 30 процента е намалял броят на врабчетата през последните десет години, затова Българското дружество за защита на птиците започва национална кампания "Броим врабчетата". БНР е медиен партньор на инициативата. Преброяването ще бъде на 8..

публикувано на 25.03.17 в 10:05

Да живеем красиво с добрите новини „Точно днес”

На 25-ти март празнуваме благата вест за раждането на Спасителя, която Архангел Гавраил съобщил на Дева Мария. За обредите и традициите  на Благовещение разказва Лора Христозова-гл. уредник в Етнографски музей-Пловдив. Отбелязваме и..

обновено на 24.03.17 в 17:06