Точно днес

Снимка 


В утринния блок на Радио Пловдив не се питаме дали наистина  “Денят си личи от сутринта” и  дали  „Утрото е по- мъдро от вечерта”

Знаем, че информацията и добрата музика  сутрин са най- устойчивия радиоформат, който годините не пребориха.

Знаем, че за слушателите ни актуалността на информацията е не по- малко важна от анализа на събтията, че всеки ден е пореден, но и уникален, затова

„Точно днес” е мото, валидно за повече от 300 делнични и празнични дни.

Така имаме удовлствието по 300 различин начини да ви кажем „Добро утро”всеки ден от понеделник да петък .

Срещата ни  между 6.00 и 9.30 часа е територия, в която няма забранени теми и нежелани събеседници.


Какво гледаме и виждаме "Точно днес"

Социологът Кънчо Стойчев ще коментира, как се отразяват скандалите формирани от родните политици на нагласата на избирателите. Още за избора на нов състав на ЦИК и промените за предложения  на членовете. Васил Долапчиев, председател на Съюза на..

публикувано на 21.02.19 в 16:27

Търсихме подкрепа от ГЕРБ за машините, не за преференции

Не сме наивници и поради това, че сме свикнали с навика на ГЕРБ да си обръщат мнението на 180 градуса, изчакваме цялата процедура по изборните промени, за да преценим какво е постигнато с тях. Това каза в интервю за предаването "Точно днес" зам. -..

публикувано на 21.02.19 в 11:47

Умерени оптимисти сме за обещаните промени в ЗМСМА

Кметовете на малки населени места да участват активно в подготовката и реализацията на обществените поръчки на територията на населените места, които ръководят предвижда проект на Закон за изменение и допълнение на Закона за местното самоуправление и..

публикувано на 21.02.19 в 11:07

Представяме на китайския пазар български шафранови изделия

Официалното откриване на първия в страната Демонстрационен център 16+1 за електронна търговия със селскостопански и други продукти ще се състои  в Аграрния университет в Пловдив.  Той е създаден от Центъра за насърчаване на сътрудничеството в..

обновено на 21.02.19 в 10:42

Психиатриите имат нужда от пари, а болните от подкрепа

Правителството взе решение да отпусне 30 милиона лева на общинските и областни болници, за да допълни дефицитите, които имат за работни заплати, за спешните прегледи и за други дейности, определени като държавна отговорност. Решението, дошло след серия..

публикувано на 21.02.19 в 10:17

Точка.БГ с акустичен концерт в Пловдив

Пламен Сивов е познат от сайта Православие БГ. Той е юрист, превежда от английски и руски език, и е един от създателите и членове на акустичната група Точка.БГ. Много от текстовете и музиката на песните са негови. По покана  на феновете, групата идва..

обновено на 21.02.19 в 07:13

Говорим на много езици "Точно днес"

Финансовата инжекция към болниците - достатъчна ли е дозата и правилно ли е лекарството? След правителственото решение за отпускане  обещаните 30 млн. лева за общинските и областните болници  - прогнозата за неговия успех ще е на управителя на..

обновено на 20.02.19 в 17:20

Да си научим урока за анализ и управление на риска

След разминалия се взрив с пропан - бутан  в Пловдив, липсата на жплинии застрашава ли националната сигурност? Позиция на военния експерт  Велизар Шаламанов, бивш военен министър и до скоро директор по комуникация и информация  в централата..

публикувано на 20.02.19 в 10:45

В парламента поправят това, което са сторили преди два дни

Променливите  политически  изображения и преображения в контекста на поправките на Изборния кодекс коментира политическият пиар Арман Бабикян.  Загубихме известно  време да разберем чие е предложението за  промените в  Избирателния кодекс с..

публикувано на 20.02.19 в 10:37

Решения и тенденции "За бизнеса в Пловдив"

Форум за цялостни решения и практики под надслов „За бизнеса в Пловдив“ ще се проведе в хотел „Империал“. Организатори на събитието са Тракия икономическа зона  и Лимакон център.  Проявата има за цел да даде полезна, сбита и практическа информация..

публикувано на 20.02.19 в 06:50