РЕКЛАМА

Точно днес

Снимка 


В утринния блок на Радио Пловдив не се питаме дали наистина  “Денят си личи от сутринта” и  дали  „Утрото е по- мъдро от вечерта”

Знаем, че информацията и добрата музика  сутрин са най- устойчивия радиоформат, който годините не пребориха.

Знаем, че за слушателите ни актуалността на информацията е не по- малко важна от анализа на събтията, че всеки ден е пореден, но и уникален, затова

„Точно днес” е мото, валидно за повече от 300 делнични и празнични дни.

Така имаме удовлствието по 300 различин начини да ви кажем „Добро утро”всеки ден от понеделник да петък .

Срещата ни  между 6.00 и 9.30 часа е територия, в която няма забранени теми и нежелани събеседници.


Политиците се страхуват от електронното гласуване

Промяна в изборните правила – в полза на кой? Със 115 гласа „за“ депутатите приеха на първо четене промените в Изборния кодекс. Те предвиждат ЦИК да решава в колко секции да има машинно гласуване, но те не трябва да са по-малко от хиляда...

публикувано на 13.12.18 в 11:23

БГ Коледа дава отново надежда на Иван и семейството му

17-годишният Иван Василев Пеев от Пловдив страда от детска церебрална парализа. Той не може да говори, но пък пише на лаптопа си и чрез машината изразява своите мисли, емоции и желания, разказва баща му Васил. Заболяването му е по рождение,..

публикувано на 13.12.18 в 11:17

Наблюдаваме метеорен поток тази нощ

Пик на метеорния поток Геминиди ще се наблюдава най-добре тази нощ. Директорът на Националната астрономическа обсерватория в Рожен Никола Петров подчерта, че той може да бъде видян и у нас, но само при безоблачно време и далеч от..

публикувано на 13.12.18 в 10:35

Христо Стоичкoв показва „Златната топка“ на феновете в Пловдив

Христо Стоичков ще представи на феновете в Пловдив "Златната топка" на "Франс Футбол", която той спечели през 1994 година. Почитателите на футбола ще могат да се снимат с трофея и да получат автограф от единствиния български футболист в топ..

публикувано на 13.12.18 в 05:57

С пълните отличници „Точно днес“

Когато говорим за отличници във футбола - безапелационно първото място се отрежда на Христо Стоичков, който гостува на родния Пловдив точно днес за представянето на книгата си „Христо Стоичков. Историята”. А каква е тя? Акцентите ще чуем от..

публикувано на 12.12.18 в 16:55

Туризмът е среща на всички услуги с участието на обществото

Трудно е България да се издържа само от туризъм и не ми е известно нито една страна да успява  да се издържа само от туризъм. Туризмът е една среща с всичките услуги и цялото общество участва в туризма – и комуникации, и транспорт, ако щете и..

публикувано на 12.12.18 в 11:06

"Зелени Балкани" 30 години се борят за българската природа

Ако трябва да определим прилагателно, думата „партньорство“ във взаимоотношенията на „Зелени Балкани“ с държавните институции, не е много точна. Тя е пожелателна, защото много по-добра е думата „коректив“. В качеството си на коректив сме израстнали..

публикувано на 12.12.18 в 10:55

Петър Кралев представя книгата си "Пробитите граници"

Интересна книга щe има премиера тази вечер в културен център „Тракарт“ в Пловдив. Неин автор е Петър Кралев , магистър по психология и специалист по неорайхианска психотерапия, дипломиран във Вестдойче Академия, Лугано, Швейцария.  Консултант е по..

публикувано на 12.12.18 в 09:16

"Точно днес" - занаяти, туризъм, екология, съзнание

С празнична литургия, шествие  по улиците на Стария град и посвещаване в майсторско звание Регионален етнографски музей Пловдив и Занаятчийското  сдружение   ще отбележат традиционния Еснафски празник, отдаващ почит на един от знаковите светци –..

публикувано на 11.12.18 в 17:10

Много е късно, накрая хладилникът побеждава

Политическият пиар Арман Бабикян в края на годината за края на някои илюзии. За бедните и богатите.   Последно изследване на БАН доказва, че сме страната с най-нисък стандарт в Евросъюза, докато управляващите твърдят, че живеем все по-добре и с..

публикувано на 11.12.18 в 11:34